fredag

Kväll igen. Dagarna går riktigt fort, bara några dagar kvar på året. Hoppas 2009 blir ett bra år, eller det blir ju vad man gör det till.

Jobbade till åtta idag som sagt. Tiden gick ganska fort och vi var bara "småflickor" som jobbade. Lite roligare då :P
Jag ska strax lägga en ansiktsmask, göra peeling och sen duscha. Jag luktar cigarett rök, sprit och ja, allt sånt. Inget mysigt. Sen ska ja gå och lägga mig tidigt . Imorgon går jag upp halv 7, åker till stallet och fixar allt där. Sen på förmiddagen ska jag möta upp Linda, vi ska på mellandagsrean, förmodligen både i Norrköping och Linköping. Se om vi hittar något vettigt eller bara massa skit.

Idag har ja även betalat tillbax 3000 kr till mormor, bara 2500 kr kvar, de fixar ja till nästa lön. Känns skönt.


middag och jobb

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska åka till mormor och äta mat, de ryktas om kalkon men ja vet inte. Jag ska även passa på att hämta min bil som står hemma hos Ola. Den fick sova över där.

Kl 4 ska jag börja jobba, IGEN. Jobbar dock bara till 20, så ja får snart åka hem igen.



Varför är killar patetiska och fega?

hotellet

En jävligt trött Mathilda är uppe.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till stan vid 9 imorrse, mellandags rean startar idag och jag måste dit. Vaknade kl 8 och trodde ja skulle dö, ja somnade helt enkelt om och vaknade vid halv 12. Känner mig inte speciellt utvilad ändå.

Igårkväll var jag på hotellet, helt okej, men jag har vart på roligare ställen. Det var sjukt mycket folk och man blev överlycklig om man fann någon där i vimlet. Jag var nästintill nykter. När jag hade kommit hem från middagen, duschat, sminkta mig och fixat håret var kl strax innan 10. Jag fick ta bilen till brunnsborrningen och lämna en biljett till Viktors bror och sen åka hem till Ola. Dem andra hade ju redan förfestat klart då och var redo att gå till hotellet, jag hade inte druckit en droppe men fick knata med snällt ändå.

Man blir ju ruinerad av att köpa drinkar där inne, men ja hade iaf 200 spänn så ja fick 2 drinkar. 2 ganska äckliga. När jag utbildat mig till bartender ska ja se till så alla bartenderna på hotellet ska bli sparkade, dem kan verkligen inte göra goda drinkar. Kvällen var slut strax innan 4, jag var lite upprörd/ ledsen och kunde inte sova. Läste min hänt extra och försökte komma på andra tankar. Någon gång somnade jag iaf, tack gud som inte finns.

Juldagen

Stressig dag för mig idag!


Jag ska alldeles strax åka till jobbet. Börjar halv 12 och slutar 4, så de e slappt. Ska bara sitta i en taxi till Västervik under dem timmarna så tiden kommer nog gå ganska snabbt. Direkt efter jobbet måste ja hem, byta lite kläder och så.  

Klockan 6 ikväll ska jag befinna mig i Skärblacka. Vi är bjudna på middag hemma hos Sofias föräldrar, ska bli trevligt :)

Någon gång under kvällen ska ja även försöka hinna med att förfesta, vet inte vart men det löser sig. Jag får försöka åka från Sofia och dem hyffsat tidigt, måste ju hem och duscha och allt sånt också. Ikväll är det utgång på hotellet, ska bli kul hoppas jag. Hur mycket folk som helst ska dit, både gammla och unga. Över 600 biljetter är sålda, så de lär vara trångt :P


Nu ska ja åka, undra om det finns någon affär som är öppen idag? Hm, måste kollas upp.

julafton

Då var min 18:e julafton avverkad. Har vart helt okej även om allt vart ganska annorlunda mot dem andra åren.

Klockan 6 ringde min klocka och jag hoppade i kläderna och åkte till stallet. Varje julafton kl 7 äter vi gemensam frukost där ute, öppnar julklappar och har de allmänt mysigt. Tårtis fick ett täcke, vet inte om jag ska ha kvar det eller byta det till en större storlek som hon kan ha när hon växt klart. Hon använder ju aldrig täcke som det är nu, så vi får se.
Direkt efter stallet åkte ja hem, la mig i sängen och råkade somna 2 timmar. De resulterade i att ja vaknade kvart i 12 och gästerna skulle komma kl 1. Ricke och Pillan lyckades även komma kl 12 och då var ja långt ifrån klar.

När alla andra kommit hit blev de julmat, vilket jag hatar. Äter ägg, skinka och revbensspjäll. Efter det paket öppning och Kalle. Allt blev lite framskjutet eftersom jag skulle iväg.

Började jobba vid 16 och slutade kl 21. En hel lugn kväll på jobbet, vi har öppnat lite paket och tittat på tv. Tiden går dock fort när man har roligt så arbetspasset var snabbt över.

Direkt vid 9 blev det en snabbis ut till Mässelköp. Skulle lämna Toffes biljett till hotellet imorgon eftersom ja inte hinner de på dagen. Blev kvar där en stund, men nu är ja hemma och ska strax sova.

Imorgon väntar jobb. Ska iof bara åka till Västervik och hämta hem en grabb.

jobb dags

Nu börjar jag vara klar. Den här dagen har vart stressig som fan. Vaknade vid kvart över 10 och skulle gå upp,  men somnade om och vaknade igen halv 12, panik med tanke på allt jag skulle fixa nu innan jobbet kl 4. Jag drog på mig kläder, åkte hemåt och åt, åkte vidare till stallet. Hade båda hästarna idag så det tog sin lilla tid, och nu har ja precis duschat och fått någorlunda ordning på håret. Ska fixa en matlåda nu bara.

Tack för all värme och ditt stöd, det behövdes :) <3

aj

Min mage är DÖD...

Känns ungefär som om någon tagit en kniv och grävt runt 3-4 varv där inne. Vet inte vad det är, jag hade inte ont när jag vaknade utan det kom nu. Jävla fan.

knäck i öronen

Nu ikväll har jag gjort knäck med mamma. Kom fram till att när ja flyttar hemifrån så kommer jag KÖPA knäck. Jag brände mig på fingret, formarna bara ramlade när ja skulle hälla i dem, allt var kladdigt och ja, mycket smidigare att köpa :P

Har även lyckats klämma i mig lite mat, eller ganska mycket rättare sagt. Blev lite glass på det också, fick en låda gratis borta i kiosken, så det satt väldigt bra, särskilt runt magen ;)

Höll även på att få åka med ut i skogen och grilla korv. Grabbarna grus hade kommit på den idén och jag vet inte om dem skulle ha med mig ut i kylan för att plocka pinnar eller grilla deras korvar, alternativt båda :P De blev nog ändrade planer dock, för jag har inte hört något mer om det. Kanske kom dem på att de är betydligt mycket lugnare med mig hemma iaf för deras öron , ja pratar lite mycket ibland :P

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i lådan, sen kolla på madagaskar 2!

God natt gott folk.

stan med äckligt mycket folk

När jag var klar med diverse bestyr hos Vårtan och Disa begav jag mig hemåt. Duschade och gjorde mig iordning för att åka till stan. Min kära bror och Fia följde med mig, i 30 min letade vi parkeringsplats, jag var lagom munter redan efter 5 min. Det var även en mils låg kö i varje affär, vilket resulterade i att man drog sig för att köpa julklappar. Jag har bara 1 eller 2 paket kvar, vet dock inte när jag ska hinna köpa dem, men de löser sig.

En liten pojke råkade även köra över BÅDA mina fötter med sin kundvagn. Dock var han alldeles för söt för att få skit för de, han fick en leende istället.

Har även lyckats köpa några små saker till min lilla favorit som inte finns än (Pillan, läs inte det här!!!!) :P Efter 2 timmar i stan hade jag bara köpt julklappar till ett litet barn som inte finns än :P haha. Började fundera på om jag kanske skulle lägga ner lite tid på människorna som finns i mitt liv just nu och inte dem som fortfarande ligger i magen :P Men de finns ju så mycket gulligt. Som sagt kommer faster Mathilda skämma bort den där ungen alldeles för mycket.


dumma dator

Min dator är så äckligt seg att jag väljer mellan att sula den i väggen, skänka bort den eller helt enkelt inte sitta vid den. Det tar 100 år att komma in på en sida, och 200 år om den ska visa bilder också. Jag som tänkte kolla på en film på datorn ikväll, men då havererar den väl säkert, eller möjligtvis kortslutning.

Inatt var ja vaken lite för länge, satt och pratade med Rickard samtidigt som ja va så glad över min sovmorgon som jag skulle få idag. Sen kollade jag i min almenacka och upptäckte att jag skulle släppa ut hästarna på morgonen. Så det var bara att kliva upp ur sängen 7 imorrse. Det är iaf underbart att vakna i stallet, frisk luft och underbara djur. Jag har saknat min bebis nu när jag vart borta och hon har saknat mig. Det märktes när hon kom springandes mot mig i hagen så fort hon fick syn på mig, de värmer i hjärtat :) Hon är mitt allt, även om hon är långhårig och smutsig nu, men hon får iaf vara bäbis och i sommar kommer hon va finast :)


Playa Del Ingles
















hem resan

Tänkte ta och berätta om vår lilla hemresa igår .

Vårt plan var beräknat att landa i Göteborg kl 19.10, vi var perfekt i tiden och allt gick jättebra. Dock blåste det väldigt mycket på Landvetter så vår ner gång med planet var lite mindre rolig, de vinglade från höger till vänster och vi sjönk neråt och ja, de va ganska jobbigt. Det blev inte heller bättre av att killen bakom oss sitter och spyr som en jävla gris ( tur man inte är så kinkig ) När vi har ca 4-5 meter kvar ner till fast svensk mark och landningsbanan händer något. Vår pilot lägger i fullt ös i planet och vi lyfter igen, vi började ju undra vad som händer men den första tanken var ju att det kanske var fel landningsbana eller att vi helt plötsligt kom för nära ett annat plan. Efter ca 20 min uppe i lufften meddelar piloten oss att han fått tagit beslutet om att landa i Oslo istället. Tydligen blåste det 60 s/m från sidan ( vilket är orkan så jag vet inte om han överdrev lite ) + att landningsbanan var som en is gata. Hade vi landat där hade vi förmodligen glidit av banan och då hade jag garanterat inte suttit här nu utan legat på Göteborgs sjukhus.

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, allt jag ville var att komma hem till min säng. När vi väl landat i Oslo fick vi sitta kvar på planet i 1 1/2 timme eftersom dem inte visste vad som skulle hända, det enda som var säkert var att planet inte skulle kunna landa i Göteborg förns tidigast morgonen därpå, HALLÅ jag ville bara hem, vårt ynka lilla hopp började försvinna och alla var trötta och irriterade. Planets AC hade även slutat fungera, den funkade bara om motorn var igång, så det var grymt varmt med ca 200 personer instängda i ett plan och ingen luft. Till slut fick vi iaf gå av planet och in i terminalen för att hämta vårt bagage för att sedan få vidare information om vad som skulle hända. Efter mycket om och men blev vi hämtade med bussar som skulle ta oss tillbaka till Göteborg, en bussresa som skulle ta 4-5 timmar. Klockan var 22.00 när vi klev på bussen och det var då 12 timmar sedan vi lämnade vårt hotell, 9 timmar på ett jävla plan.

Det jobbigaste var ändå att Viktor som så snällt ställt upp att hämta oss nere i Göteborg hade väntat på oss i 3 timmar då, hans batteri på mobilen hade även dött, så det gick absolut inte att få tag på honom, det kallar jag smått panik:P Till slut fick han låna någon mobil på flygplatsen och fick tag på oss, efter diverse samtal och prat med buss chauffören kom vi fram till att vi skulle vara tvugna att stanna på någon rastplats i Håby, ca 1 timme från norska gränsen och 10 mil norr om Göteborg. Vi hade en äcklig jävla tur att vi fick tag på Viktor som kunde åka upp dit och möta oss där, de blev iaf 10 mils mindre resa för oss och det är alltid något. Strax efter klockan 1 kommer vi iväg därifrån, väldigt skönt att få sitta i en bil och kunna slappna av för man visste att Viktor befann sig med oss och att vi skulle få komma hem. Efter en lång resa genom Uddevalla, Mariestad, Lidköping, Laxå och ja gud vet vad alla ställen hette. Halv 5 var jag hemma i Lotorp, 5 timmar senare än beräknat. Skapligt pissigt.

Dock är jag sjukt jävla glad att Viktor väntade på oss. I 6 timmar satt han i den där jävla bilen och försökte panik artat få tag i oss. Vi förstod ju honom om han ville åka hem, vi hade ju kunnat lösa det. Men känslan av att få sitta i en bil på väg hem är ganska underbar. Jag hade redan tillbringat mitt livs värsta natt på flygplatsens hårda bänkar ( jag tycker synd om uteliggarna ) och ville absolut inte göra det igen och nästa tåg gick ju inte förns dagen därpå.
Dagens absolut största ros till honom, som vi verkligen står i skuld till!!

Nu är jag iaf hemma, hel,  vilket är viktigast. Jag har bestämt att ett bra tag framöver kommer jag tillbringa runt Finspång, Norrköping är lagom långt och där hittar jag bland nästan alla gator också. Nu får det dröja ett tag tills jag kommer på en ny sjuk idé som jag drar med mig Jennifer på :P


mazda mazda mazda

Okej, jag är hemma igen efter en lyckad resa men med ett turbulent avslut. Kommer nog skriva i 2 inlägg, annars blir de så sjukt långt.

Det blev ju lite hastigt när jag helt plötsligt fick för mig på fredagen att jag ville åka utomlands, jag hittade en rest resa och drog med mig jennifer. Kl var runt 14 och ja fibblade med att boka flyget samt tågbiljetter till Göteborg då vi skulle vara tvugna att flyga därifrån. Samtidigt var Jennifer på begravning och ja va livrädd att jag skull boka fel elr något sånt. Men iväg kom vi, kl 8 samma dag satt vi på tåget ner till Landvetter, där tillbringade vi alldeles för många timmar på deras flygplats innan vi skulle få checka in ( vi tog det senaste tåget som gick och fick ändå vänta 8 timmar på att få lyfta. Jag vet från och med nu hur det känns att vara uteliggare, jag sov eller försökte rättare sagt, på en av bänkarna där, min kropp hatade mig efter det! Flygningen till Gran Canaria gick iaf bra men vi var väldigt trötta och otaggade när vi kom fram. Vi fick bo på ett helt okej hotell, nakdelen var varm vattnet som tog slut på 5 min, jag som spolar i 20 min annars. Annars hade vi nära till stranden och det fanns en liten pool vid vårt hotell.

Tyvärr hade vi bara sol 3 1/2 dag, sen har det blåst storm och vart lite mulet, men inget regn och det är huvudsaken. Annars har resan vart bra, vi har varvat ner sjukt mycket, bara gjort ingenting och det behövdes, det var ju trots allt därför som vi åkte på resan också. Vi har även hunnit äta för 500 spänn på 2 kvällar. Sjukt god mat på en restaurang som jag är väldigt glad att vi inte åt på tidigare, då hade jag varit pank nu!

Vi har även fått skåda att tyskar inte alltid är fula. Vi lyckades larva oss med 2 st en kväll. Det var även några grabbar som skulle flörta med oss genom vår servitör, kul så länge det varade ( dvs, tills vi gick hem:P ) haha.


Hem resans turbulens skriver jag om senare idag. Nu ska jag ta en dusch och äta något innan min mage skriker ihjäl sig.

Gran Canaria

Nu åker jag till Gran Canaria gott folk. Ta hand om er själva!

De blev ett snabbt beslut, men nu åker vi :D Ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ skönt ;)

bull dags

Nu ska ja alldeles strax åka. Om mamma börjar bli klar vill säga, ska även passa på att tanka min lilla bil. Nu när bensin bara kostar 9 kr så är de lite kul å tanka:P

Tänkte även svänga förbi affären och köpa några lussebullar, orkar inte baka några själv idag så då får väl köpe bullar duga. Kanske åker förbi min lilla syster en sväng, hon ska på begravning kl 14 så ja hinner nog dit en sväng innan :)


fredag

Jag är precis hemkommen från skolan. Lucian var väl fin, trots Fredriks lilla incident med att klä ut sig till en tärna med giraff mask och rusa upp på scenen och skrika 17 gubbar!!!!! Tjejerna i lucia tåget blev väl ungefär lika förvånade som oss och desperat började dem sjunga högre och högre, tills Monica hade jagat ut Fredrik ur aulan.

Aulans stolar är så äckligt obekväma, träsmak är bara förnamnet. Dessutom är det trångt och man har ingenstans att ha benen. Därför blir ja alltid rastlös och fnittrig när jag är där inne.

Vid 12 ska jag köra mamma till bussen. Hon var nervös redan kl 8 imorrse att ja skulle glömma att komma hem och bla bla. Men nu är jag hemma så hon kan vara lugn.


lucia

Imorgon är det fredag, IGEN. Veckorna bara rusar iväg, men de är bra. Sista veckan i skolan kvar nu då, ska bli grymt skönt med lov. Jag ska iof jobba hela jul veckan så mycket ledighet blir det inte. Blir bättre vid nyår, vet dock inte vad jag ska göra då, men det löser sig väl det med. Skulle vara kul å åka till Stockholm som jag patat om, men jag vet inte.

Ska höra runt lite och se.

Imorgon är det bara lucia i skolan som gäller för mig. Lucia är mysigt tycker jag :) Efter det ska ja hem och köra mamma till bussen. Hon och Katta åker på kryssning imorgon, utan oss andra. Jävligt schysst! På kvällen vet ja inte vad som händer, jag vill festa men de vill ingen annan. I värsta fall får ja sitta och tråka med några filmer som jag laddat ner, men hur kul är det då.


Nu ska ja strax sova, upp tidigt imorrn.

shopping

Uj uj.

Det blev en sväng in till stan nu på kvällen. Mamma och Hannes var med och så mötte vi upp Sofia där inne.
Jag skulle köpa mina sista julklappar hade jag tänkt mig ( som jag sagt dem senaste 4 ggr jag åkt till stan ) Istället kom jag hem med 0 julklappar och typ 5 påsar med grejer till mig själv (?)!

Det blev bla.
En jacka
Mascara
Skärp
2 overknee
2 bh:ar
Mysbyxor

Och nya tabletter. Lyckades bränna ca 1000 spänn, tycker dock att jag fick ganska mycket för pengarna iaf. Men nu var det de där med julklappar igen, men de löser sig. Jag får ju lön den 23:e så jag är väl ute sista dagen som vanligt :P haha

Med tanke på att jag ska betala 300 kr på bil besiktning, en veterinär räkning samt lite bensin så måste ja hålla i dem pengarna jag har kvar nu.

torsdag

Har precis kollat klart på vinterviken. Inatt har ja knappt kunna sovit, äckliga migrän. Jag har aldrig haft migrän förns för typ 2 veckor sen, då hade ja sjukt ont i huvudet och kroppen och fick förklarat för mig att de nog var migrän. Samma sak idag så jag är hemma från skolan. Har legat och vridit och vänt på mig en miljon gånger nu på morgonen så nu ska ja försöka pallra mig upp och äta något.

Sen åker ja ut till stallet, min lilla häst klarar sig ju inte bara för att ja mår dåligt. Sedan blir det solning tror ja:)


far och fläng

Idag känns det som att min dag har bestått av att fara runt i min bil. Gick upp kl 6, åkte till stallet och matade djuren och mockade åt Vårtan. Kom hem igen vid halv 8 gick och la mig en stund. Sen var det skolan en sväng och sen hem. Byta kläder och åka till stallet igen, mamma hade insläpp och jag var tvungen att hjälpa henne. Det slutade med att mamma kom till stallet när det var 2 hästar kvar att ta in, hm? Samarbete var det ja.

Sen åkte jag hem en snabbis igen, fixade så jag kunde ladda ner vinterviken, en jävligt bra film. Och sen åkte jag till stallet IGEN. Vi skulle nämligen ha stallmöte kl 6 så de var bara att pallra sig dit för tredje gången den här onsdagen.

Väl här hemma hamnade jag i soffan framför bonde söker fru och lite popcorn. Mitt favo program och det ända jag följer, förutom Paradise hotell, men det går ju inte längre.

Nu ska jag snart sova, en dag imorgon också :)


vad har jag gjort 2008?

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från10:an
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[X] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[/] du har bråkat med din älskling
[/] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[/ ] du har slagit någon (skojslagit)
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[ ] du har knarkat
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

mjaaaaaau

Jag fick nöjja mig med varma mackor till kvällsmat. Vi hade heller ingen skinka, så jag fick köra med kokt medvurst istället, de funkade de också, men de va långt ifrån lika gott som med skinka.

Imorgon är de dags för skolan igen. Går mellan 11-15 och efter det blir de stallmöte, känns som att jag har lite aggritioner att ta ut på vissa människor där så de blir bra. Ska passa på att kela lite med min gris också, min underbaring.

Imorgon är det redan Onsdag, halva skolveckan avklarad. Tiden bara rinner iväg, snart är 2008 slut.


äckligt

För en stund sen gick ja upp till köket, jag skulle koka makaroner så jag kunde äta upp min köttfärsås. Jag stallde mig och skulle diska ur en kastrull och jag tyckte det tog lite väl långt tid att få den ren, vattnet såg lixsom inte rent ut när det rann från kastrullen. Jag kollade lite närmre och skrek på min lillebror. Vattnet som kom ur kranen var SVART blandat med bajsbrun färg. Growse tänkte jag. Jag lät vattnet stå på en stund men inte fan blev det bättre för det. Tydligen fanns det inget vatten alls i Lotorp tidigare idag och nu är de brunt, vad händer egentligen?

Jag börjar iaf bli lite smått orolig för hur jag ska kunna tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Jag vägrar använda de där dy vattnet.
Det börjar dra ihop sig för sängen för mig, jag ska upp kl 6 imorgon och mata hästarna och direkt efter det ska jag sola. Tänk om vattnet är lika äckligt imorgon. DÅ DUSCHAR JAG HEMMA HOS DIG JENNIFER!!!!!

hej pluggiga dag

Jag pluggar. Hallå, de händer inte ofta men ja kände att det var dags att ta tag i de sista grejerna innan jul nu så jag är av med dem.


Nu tog jag dock ett brejk, jag har ont i huvudet!!

Inget kul alls :/

bowling och dyr kyckling

Nu ikväll kom jag på den briljanta idén att vi skulle bowla. Klockan 5 började jag ragga folk. Det slutade med att jag, jennifer, emma, wiket, ola och henka åkte till O´lerys  och bowlade. Jag kom iaf inte sist, men näst sist. Men hallå, jag är inte dålig, utan jag offrade mig att förlora bara för att ingen annan skulle bli ledsen. Vi hade planerat att vara där kl 6 men ja som alltid är lite sen kom inte förns halv 7, Wiket sölade sig så jag fick vänta på honom, sen skulle han hämta sin mobil. Så det var hans fel att vi kom sent :D

Det positiva var att när vi kom dit satt de andra och väntade. Var enda bana var fullbokad till kl 7, så vi fick fint sitta och vänta en stund. Tur att vi var lite sena, då slapp vi några minuters mindre vänte tid iaf.

Efter bowlingen åt vi mat där uppe. Sjukt dyrt, men jävlar va gott det är. Ja klämde i mig kycklkingfilé för 150 spänn! Jag är en väldigt flott levande student. Det är sanslöst hur jag lever egentligen. Tack vare att jag jobbar ca 100 timmar i månaden kan jag leva som jag gör. Det är tråkigt att gå till jobbet, men det är kul att leva som ett rikemans barn ;)

veterinär och högstadie skola

Hello!

Jag lever, trots dålig uppdatering. Känns som att alla är inne i någon period nu när det inte finns någon motivation för att blogga.

Idag har jag vart i skolan, har även hälsat på min gamla högstadie skola. Kändes konstigt att gå i dem korridorerna igen, något som var lite kul var att det luktade precis likadant som när jag gick där. De va verkligen något som jag la märket till, trots att det är 4 år sen jag gick där nu typ.

Har även hunnit med en vända ut till stallet på min hål timme. Veterinären skulle komma ut och kolla på min lilla bebis, nej hon är inte sjuk utan hon behövde en besiktning för att man ska få försäkra henne för den summan som jag vill ha henne försäkrad i.


sov time

Nu är det strax dags för mig att hoppa ner i lådan. Jag är egentligen lite hungrig men ja orkar inte gå upp och kolla efter något, JA jag är lat.
Började kolla på en film förut, som jag iof har sett men ändå, den e rolig så den går å ses igen. Dock fastnade jag här framför något intressant så jag ska kolla klart på filmen nu.

Imorgon ska jag till skolan efter det stallet och sen vet jag inte, Har några uppsatser som jag måste skriva klart sen har ja för mig att jag har rättskunskaps prov den här veckan också oh det kan ju vara lite trevligt att kunna åtminstonde en fråga på det provet. Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trött på skolan, just nu vill jag bara ta studenten och börja leva mitt liv, snart är det dags :D


julen närmar sig

Dags för en ny vecka igen då. Dagarna går så sjukt fort och snart är det jul, hallå vart är jul stämmningen och känslan. Den finns inte hos mig iaf, hoppas hoppas hoppas att det inte blir en grön jul i år. Det blir så mycket mysigare med snö.
Vi ska fira jul här hemma med mina bröder och morfar, mormor och moster firar vart annat år med oss och vartannat med den andra sidan, så i år blir det lugnt hus här hemma.

Jag ska även jobba på julafton, jag sa ifrån om det först. Men va fan jag blir ändå bara över trött av att sitta hemma, myror i benen och ångest för allt ja ätit så jag kan lika gärna jobba. Där får ja ju iaf bra betalt för att sitta och ha ångest!

Man märker med åren att julen inte alls är samma sak längre som den var när jag var liten. Helst av allt vill man ju ta fram julgranen jätte tidigt, man skrev önskelista redan i Augusti för att vara säker på att inte glömma någon värdelös leksak, man skulle baka pepparkakor och lussebullar lång tid innan det var dags och man drömde om alla hundratals julklappar man ville ha. Allt var lixsom jätte viktigt. Nu är det mest jobbigt, men samtidigt mysigt. Men jag tycker julen är så överdriven. Det ska vara så mycket av allt och enligt mig är det inte det som är de viktigaste.


hund i bröd



Hahaha, kolla den där kraken. Hund i bröd, ser det inte frestande gott ut ???

natt äventyr

Igår kväll efter en stunds prat med T somnade en trött Mathilda. Några timmar senare ringer min mobil, ja trodde det var T igen, men icke. Istället ringer kära Rickard, klockan var närmre bestämt 03:13 och jag var lite sådär lagom vimsig i skallen och halvt sovande. Han och hans kompis var lite dragna efter en krogrunda och dem frös, haha. Efter diverse fjäsk så pallrade jag mig upp ur sängen, åkte iväg i natten med Selma och hämtade dem små pojkarna. Det visade sig att dem var långt åt helvete bara, jag var nog inte långt från Katrineholm. Det tog som sagt sin lilla tid och vid halv 6 var jag hemma igen. Det blev 3 timmars sömn innan uppstigning igen.

Rickard spräckte min 8 timmars sömn, men vad gör man inte för sina kompisar lixsom ;) Som straff får han köra mig till Stockholm i vår ;)

söndag med all ära

Jag håller på å städar, vilket var ganska välbehövligt. Förstår inte varför det blir så jävla skitigt. Jag ska anställa någon som springer efter mig och plockar upp allt som jag "råkar" tappa på golvet, de skulle vara till stor nytta ;)  Någon som däremot tycker om när det ligger kläder på hela golvet är Selma. Då kan hon nämligen hoppa på alla kläder, sova på dem och bita lite på dem. I bästa fall kan hon även släpa iväg med dem till något ännu bättre ställe en där jag har lagt dem. Hon har även försökt sig på att vara så mycket i vägen som det bara går, vilket hon lyckats med. Samtidigt som jag försökt byta lakan i min säng så har hon trmapat runt på lakanet medans jag står och drar i det. Tack för hjälpen Selma!


Jobbet gick bra. Dock har Stockholms julrusch börjat för länge sen verkar det som. Hur mycket bilar som helst och absolut inga parkeringsplatser. I Finspång finns det alltid parkerings platser.

Mosters och deras nya lägenhet var iaf fin, trodde den skulle vara lite större, men en grymt stor hall, ett väldigt fint kök och en grym vardagsrums tapet gjorde att jag gillade den ändå :)


På Onsdag mina damer och herrar ska jag sitta bänkad framför tv:n och nobel middagen. Inte för att jag tycker det är intressant utan för att jag ska spana efter att få se min kära moster. Hon ska nämligen göra desserten till nobel middagen, jag tänkte bjuda in mig själv som praktikant under den kvällen, hjälpa till lite på ett hörn :P haha


hur ska man kunna lita på någon?

Helt sjukt, varför skulle jag ljuga för dig. Jag är fan inte ute efter att förstöra något. Det enda jag gör är att bry mig om dig, men istället för att lyssna på mig börjar du anklaga mig för massa saker. Så jävla lågt så jag mår illa.



Jag ska alldeles strax åka, jag fick mig ett litet äventyr inatt så jag är ganska trött. Min uträkning om mina 8 timmars sömn sabbades men ja får försöka överleva ändå :)

Ha en bra dag alla glada!


sthlm

Imorgon åker jag till Stockholm igen. Ska jobba, men ska passa på att hälsa på min moster och kusiner också, har ju inte vart i deras nya lya så det ska bli kul.
Kommer nog åka runt 10 som sist sen är jag väl hemma runt halv 8 eller något sånt, så det blir jobb hela dagen imorrn också. Även om det är lite roligare än att sitta på stenhuset hela dagen!

Jag tänkte även hinna med att gå i lite affärer, det gillar jag ;)


Jag får nog ställa klockan på 7, så ja hinner med alla bestyr innan. Dvs stallet, solning och dusch.

Hörs imorgon!


work

Hello people.

Jag är hemma från jobbet nu, och jag är jätte trött. Inte så konstigt med tanke på att jag har jobbat 12 timmar idag, det var inte sådär jättekul om man säger så, men det är mycket pengar så.

På min rast åkte jag ut till min lilla häst. Hon var lika gosig som hon brukar vara, världens underbaraste :)

Just nu funderar jag starkt på att hoppa ner i lådan, imorgon ska ja upp tidigt. Ska hinna med stallet innan jag åker, skulle gärna vilja sola också, men vi får se vad jag hinner med!

fredag kväll

Jag är hemma från jobbet. Har gått ganska bra faktiskt. Kan inte påstå att jag känner mig sådär över pigg, så därför ska jag gå och lägga mig tidigt idag, skit samma om det är fredag. Jag ska jobba mellan 9-21 imorgon, så ja behöver lite sömn.


Jag kan inte bada i en pool har jag kommit på. Mitt hår blir helt torrt och "frasigt" efteråt och det är fasen inte bra. Alla hårprodukter jag kladdar i håret i vanliga fall är alltså helt onödigt när ja badar sen.


*

Finns inte ord för det. Jävla *** *****

man får vad man förtjänar

Jag har precis kommit hem. Strax innan 10 åkte ja bort till Berntsson och spelade spel och kort tillsammans med Ola, Hannes, Fia och lilla Wiket på ett hörn. Jag var urusel på spel som vanligt, det är anledningen till varför ja aldrig vill spela något spel, jag är en grymt dålig förlorare också, lyckas alltid ha en 4-5 orsaker till varför jag inte vann. Och idag skyller jag på min mage, den är inte alls med mig :/ Jag kan heller inte spela med en best poker kortlek, de funkar bara inte ;) Jag ska strax krypa ner i sängen, ska bli skönt. Det har vart en jobbig dag för mig idag, mycket känslor. Mitt humör har gått över från att ha gråtit i timmar till att vara arg, FAN! ajja, vi hörs imorgon :)

musiiiiiiiiiiic

Idag fick ja äntligen skivan av Viktor. Dock så tror ja att det är fel skiva :P haha Jag har för mig att det va fler "rapp" låtar på den andra, men några bra fanns det på den här också. De får duga helt enkelt.

shopping

Kom nyss hem från stan typ. Mamma hittade faktiskt lite grejer, så nu är kvällen räddad. Jag var duktig och höll i mina pengar, köpte bara lite tabletter och kapslar som jag ska börja äta. Det ska hjälpa mot depression. Man ska även bli allmänt piggare och positivare till livet, känns inte som att det skulle skada kanske. Annars köpte jag ett par nya stövlar IGEN, köpte ett par i tisdags också. Men va fasen, jag blev helt såld. Jätte fina är dem :) Bloggen är cp, de går inte att ladda upp bilder elr nått. Tycker alltid att de håller på å krånglar !

cookie jar

Har hittat en ny låt att lyssna sönder, den e skön på något sätt Gym class hero - cookie jar Lyssna på den! Min önskan om en vit morgon slog in, det var massa snö här imorrse :) Mysigt med snö :) Dock inte så kul när man ska köra bil, i vinter har jag gett mig fan på att jag ska lära mig att sladda. Jag får dra med mig grabbarna ut till grustaget nån dag och öva, dock blir det i nån av deras bilar :P haha Säkrast så för min del, annars har ja ingen bil att åka i resten av vintern. Jag ska snart åka till stan med mamma. Det händer inte ofta, hon hatar att gå i affärer (?) Hon kan inte må bra. Imorgon ska hon på julbord, så jag ska hjälpa henne att hitta något att ha på sig.

<3


lill lördag

Dålig uppdatering idag, men ja orkar inte. Har absolut ingenting att skriva om, händer inte så mycket roliga saker i mitt liv just nu.

Kom iaf nyss hem, har vart i Lämmetorp och hämtat rasmus. De regnar, eller det är snö blandat regn, om det bara kunde vara typ 2 grader kallare skulle det vara vitt ute nu. Kanske blir det kallare under natten, jag kan ju alltid hoppas iaf.

Idag har jag bestämt mig för att sova tidigt, min kropp behöver i vanliga fall mycket sömn, men nu är det ännu värre. Skulle vara skönt att få känna sig utvilad för en gångs skull.


Jag vill ha en bög kompis :D De skulle vara grymt kul, någon att få tips ifrån ( nu har ju jag turen med en mode intresserad bror men ändå ) någon som man kan umgås med utan att folk tror en massa annat :) De skulle vara kul, jag tar gärna Wille från bonde söker fru. Han är så jävla söt :)

natti natti

Imorgon är det skolan som gäller. Men först ska jag upp vid halv 8 och släppa ut hästarna. Jag som hade hoppats på en sovmorgon, så blev det icke. Det blir skola fram till 3 och sen stallet. Måste även plugga lite på mitt tal som jag ska hålla på torsdag, se hur det går.


Nu blir det sängen, känns som några timmars sömn skulle kunna pigga upp mig. Men det återstår å se hur dagen blir imorgon.

Sov gott alla underbara, för det ska jag göra :)

dip och chips.

Har gått igenom och kollat på en massa gammla bilder på datorn. Inte konstigt att den segar ibland, de var några bilder av kolla på. Sjukt mycket häst bilder, men thats my life. Saknar den gammla goda tiden, inte för att den var så god då. Men de känns som allt är bättre än vad det är nu.

Jag har iaf alla underbara vänner och min älskade mamma som ställer upp för mig. Just nu är allt väldigt jobbigt, precis allting. Jag har kämpat länge nu, verkligen försökt se det positiva och glömma allt annat. Det är inte lätt. Allt kommer bli bra, de vet ja. Och jag ska fortsätta hoppas, ja ska inte ge upp.

Nu ikväll har jag mofflat. Har legat i sängen, kollat på på smällen och käkat chips med sourcreme dip. Min mage har växt lite tror ja, men who cares, inte jag iaf och det är väl de viktigaste. Tröstätande är det bästa ätandet, iaf för själen !

Den här bilden är tagen för jätte länge sen. Jag och Jennifer skulle ha spa kväll hemma hos henne. Vår nyttiga föda under kvällen var detta + muffins. Men kolla noga, vi gjorde de nyttigt med lite vindruvor, alltid något :)

give me

Dina ögon är likt himmlen underbart blå

Det är något jag vill berätta

hoppas du kan förstå


Du är vackrare än alla dom andra

Som på denna jord vandra

Aldrig känt så här förut

Hoppas aldrig detta tar slut


Varje dag och natt som sig sänker

Bara på dig jag tänker

Önskar att du vore här

För i dig jag är så kär

Kan inte sluta läsa det, varför ska allting vara så svårt. Vill bara ha dig här.


faster Mathilda

Jag har glömt å säga att jag ska bli faster :D Min kära bror och Pillan ska ha barn! Jag är så jäkla glad och det vet nog nästan alla om :P

Hade jag inte vart så ung och velat så mycket med mitt liv hade jag skaffat barn för länge sen :P haha Finns det något mer gulligt än dem små händerna och fötterna? Och tänk alla gulliga barnkläder, dem som jag redan har spanat in. I typ 2 år har jag gått bland barnkläderna i suktat efter att få köpa något :P

Jag kommer bli världens bästa faster, de hemska är väl att alla mina pengar kommer gå till den lilla ungen typ :P Kläder hit och leksaker dit, min egna garderob kommer bli drabbad :P Så ja får väl handla saker till mig själv nu istället, ladda upp lite ;)

Låter de förresten inte jävligt gammalt att bli faster, av någon anledning låter moster yngre :P

shopping bla

Idag har ja vart i stan med Mr x *2. Kan inte säga med vem eller vad vi har gjort, men trevligt har vi haft iaf :) Började dagen med att göra lite vettiga saker. sen har vi tillbringat dagen i Norrköpings alla affärer. Jag råkade handla lite, bla ett par svart stövlar, 2 tröjor, leggings och lite till :P
Blev även mat på chicken kebab, ja skämtar inte om jag säger att det är den godaste maten jag vet. Skulle kunna äta där varje dag och grillen skulle fan gå i konkurs om dem flyttade hit :D

Ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska göra, börjar bli hungrig, men ja vet inte vad jag ska äta riktigt. Ett dilemma de där.


Måndag

Jobbet gick bra, det är roligt att jobba med Emelie. Idag har vi pratat om, jaa kankse något vi inte borde prata om :P haha

Idag ska jag gå och lägga mig skapligt, eller försöka iaf. Ska upp ganksa tidigt imorgon, men vad jag ska göra tänker jag inte avslöja här. Ingen vet någonting :)
Senare på dan ska ja till min lilla häst och eventuellt till skolan beroende på vad klockan blir. Ska även försöka städa av mitt rum lite ordentligare, plockade undan alla kläder förut men de e en jävla damm station här. Ändring på det kanske.


Jag börjar bli lite nervös för nyår,  Emelie nämnde det och undrade vad jag skulle göra. Då slog det mig att jag inte vet vad jag ska göra eller vad jag ska ha på mig. Jag vet vad jag allra helst skulle vilja göra och vem jag skulle vilja tillbringa dagen med. Skulle heller inte säga nej till att åka någonstans, de skulle vara skönt.
Jag vill hitta den perfekt klänningen som jag kan ha, desvärre är det jobbigt att hitta den nu, då blir ja så ivrig och vill använda den innan det är nyår.

Nu ska ja kolla på någon film, kanske någon av dem vi såg igår.

se dig omkring


Gråten i halsen som aldrig försvinner, du saknar en känsla, en känslan som vinner
Kärleken hjälper men tårarna rinner på grund utav svaren som man aldrig finner.
Förflutna tar över och smärtan finns kvar.
Turen är begraven och oturen tar.
Din själ är placerad i en kista under jorden bröderna som överväger självmorden
Drömmar om framtid, drömmar om musiken, hoppet som gör att man alltid blir sviken.
Du söker framgångar, som aldrig sker, du kollar upp mot stjärnorna om natten och du ber.
Du väntar på ett svar men du känner ingenting, du känner bara plågorna som rör sig runt omkring.
Men kärlek från vänner kommer att bestå musik till magi utav block 44

Se dig omkring, har du funnit din plats? problemen tar över och du vill ge upp...

Dina ögon har tårar som inte kan falla hjärtan som sårar och hjärtan som är kalla.
Du andas in smutsen, hur fan ska du palla?
Livet med konsekvenser, har drabbat alla.
Sviken, besviken, sviker i musiken, historiken blandas i lyriken med skriken
Han har en smärta som aldrig brinner ut, en väntande plåger som aldrig tar slut.
Ytan den lever men själen den blöder, lever för sin familj, kärlek som glöder.
Vänner för livet, tillsammans är vi bröder, olika öden tillsammans tar vi över.
Framtidens öde, vad händer då ?
Vägen tog slut, han har ingenstans att gå.
Blodet och tårar djupt han går under, vi kommer aldrig svika vi tror på ett under.

Se dig omkring, har du funnit din plats? problemen tar över och du vill ge upp...

Sätter mig en stund framför spegeln, en plåga.
Tittar på dig själv, hur du mår kan du fråga.
Läser dina läppar: Jag vill bara fly !
Växte upp i en trygghet inne i trottelby.
Men jag såg snabbt hur du försvann ner i djupet, försökte finnas kvar när du föll ner i stupet.
Samvetet ströp dig och du fick nog, kärleken bara försvann verkligheten dog
Nere på botten finns det ingen som kan simma, ingen som kan leva sitt liv, bara försvinna.
Luften tar slut och du drunkar i smärta ångesten och sorgen finns i våra hjärtan..


T.S

skolfri

Idag är jag ledig från skolan, eftersom vi hade öppet hus i lördags.

Jag ska strax klä på mig, fixa håret och sminka mig. Börjar nämligen jobba kl 4. Jobbigt men de är pengar.



Tankar och funderingar, jag mår inte bra av sånt. Tack för att du finns.

RSS 2.0