sexy bitch

Här kommer ett litet hejdå inlägg.

Jag har precis duschat, ska göra mig iordning och sen åka iväg mot stan. Ska hämta Timmy på jobbet och sen åker vi till stockholm. Sover hos min moster inatt och imorgonbitti bär det av. Vid 11 lyfter vårt flyg mot Tunisien och det ska bli så jävla skönt.

Jag har packat och städat hela dagen och ändå känns det som att ja har glömt massor, men så ska det förhoppningsvis inte vara. Pass, pengar och biljett och viktigast och det har vi med oss.

Är hemma nästa tisdag, förhoppningsvis med en massa bilder och en fet solbränna. Hare bra!

work

Jag är slut efter arbets passet, trots att vi inte gjorde något direkt krävande.

Jag ska pigga upp mig lite med en fin låt som ja fick höra idag. Sen ska ja och älsk titta på film, undra vem som somnar först??

Glömde säga att jag och Linda var i Norrköping igår. En riktig flickdag! :) Vi strosade runt i affärer. Jag köpte 2 oljepapper som ja gjort om till tavlor. Kan visa resultatet någon dag :) Köpte även en text som ja satt upp ovanför Selmas koppel krok. Lyckades även köpa en liten present + lite små saker. Sen blev det lunch på chicken kebab och en massa prat! Mys!

Imorgon börjar augusti festivalen i stan. Ska in dit på torsdag för då är det rixfm festival :)

.



Jävla idiot

aj aj

Jag är helt mörbultad i kroppen efter gårdagens bravader. Har vridit och vändt på mig hela natten för att hitta något bra sätt att ligga på. Jag sover 90% av alla gånger på vänstersidan av kroppen och det funkar ju oerhört bra nu, NOT. Dessutom vaknade ja till när Timmy gick upp vid kvart över 6 + vid 7 när han åkte. Men nu är ja iaf vaken och nyduschad.

Idag är det tisdag för er som missat det. Jag ska jobba 16-21, känns väl sådär just nu. Skulle hellre ligga i soffan med en fet godis påse faktiskt. Men innan jobbet ska ja åka hem till mamma och äta god mat. Vi ska nog även svänga förbi hos Wilma också. En promenad med barnvagnen :) Jag "råkade" köpa ännu en present till henne igår. Jag skämmer bort henne, men de e hon värd :)

Nej, nu ska ja göra mig iordning, kanske äta lite av babes pasta sallad som han gjorde igår, om ja nu törs!


min låga nivå

Då har man förmodligen en lite lätt stukad fot och öm arm igen, ja som började känna att min fot var på bättringsväg. Jag var ute i stallet tidigt idag för hovslagaren skulle komma. Jag gick och hämtade Vårtan i hagen och hon blev så glad, sprang fram när hon fick syn på mig :)
Väl i grinden så blir hon skrämd av Lisas hund som skäller ( det är inte lätt att vara liten i världen ). Vårtan flög upp i luften gör värsta vändningen rakt emot mig. Den lilla fina vändningen slutade med att både jag och hästen vurpade i leran. Trodde först att foten var bruten, kunde ju knappt stödja på den. Jag tog mig i alla fall in i stallet med en fin ler inpackning. Vårtan var typ lika förvånad som ja när ja låg där. Hon var iaf snäll och stannade kvar och sen nosade lite på mig för att se vad jag höll på med för roligheter nere i leran. Även Sahara lyckades se bravaden och var inte sen med att komma fram hon heller.

Tur att ja älskar dem små liven ändå :)


wiiie


23 dagar kvar!!



  

helg

Känns väldigt konstigt att vara ledig, har vart det i 2 dagar nu och det är inget kul. Skönt att få tillbringa lite tid med Timmy dock :)

Idag tog vi en rejäl sovmorgon och slapp förmiddag. Älsklingen lagade mat och sedan åkte vi ut mot Lotorp. Där tog vi med oss Rasmus, Engla och Selma till skogen. Var väl tänkt att vi skulle hitta lite kantareller men Rasmus fann bara 1. Däremot hittade vi ganska mycket blåbär så ja ska strax ställa mig och göra lite muffins. Har aldrig gjort blåbärs muffins så det kan ju sluta precis hur som helst.

Lite senare ikväll ska babe, jag, Linda och Nic spela bowling. Jag suger rent ut sagt på bowling så det kan ju gå precis hur som helst även det. Var även en sväng på O´lerys igår, käkade deras buffé och de va riktigt gott. De blev som en liten avskeds middag eftersom min lillebror flyttar till Vreta imorgon.

Nä, muffins var det ja!

hurtful

Ny vecka med nya tag. I helgen jobbade jag mitt sista pass som radanställd. Känns lite sådär. Jag gillar verkligen mitt jobb, vi gör roliga saker och människorna som jobbar där är underbara. Vi får se hur de blir i framtiden, ja vet däremot att de är många som tycker det är tråkigt att ja försvinner. Jag kommer jobba kvar som vikarie så ja försvinner ju iof inte helt därifrån.

Den nya veckan börjar med en tripp till Småland. Jag har lite jobb den här veckan och idag ska vi iväg. Kommer hem imorgon kväll så de blir ingen mega tripp, men skönt att komma ifrån allt en stund. Vad man sysselsätter sig med där nere vete fan, men något ska vi väl kunna komma på. Har hört att det inte är långt till Ullared(?) :D
Nu ska ja packa klart de sista och sen invänta mamma och E.

Kommer sakna min babe, tur att han är upptagen dem här dagarna. Jobb och innebandy hela tiden, men ja vet att du tänker på mig. Älskar dig mest av allt!

Förresten, om 1 vecka är ja och älsklingen i Tunisien. SUG PÅ DEN!

torsdag


Då var det snart helg igen- Dock en helg som ska tillbringas på jobbet 32 timmar.

Idag har det för en gångs skull vart sol. Jag och Linda passade på att bättra på vår bränna igen så vi drog till skiren. Jag lyckades bränna mig skit mycket såklart, ja som inte brukar bränna mig. Vi har även frossat i vattenmelon, honungsmelon, vindruvor och ananas, en nyttig dag helt enkelt. Vi fick även senare under dagen sällskap av mamma, Sofia och Erik.

Har precis kommit ur duschen, och funderar på om ja ska sova i Finspång eller i Lotorp. Saknar min babe men de e skönt att sova hemma ibland också. Vi får se hur de blir.

Nu ska ja titta vidare på du är vad du äter.

söndag

Nu har ja vaknat upp ur min dvala. Dags att bege sig hem till mamma och pappa och kolla vad dem styr med. Ev skulle Nic dyka upp där också :)

more

Jag börjar bli pigg. Vet inte hur ja ska kunna somna när ja kommer hem om ja ska piggna till i den här takten.

Jag har roat mig med att rensa lite bland alla mina 1 miljon bilder på datorn. Tänkte bjuda på några av dem, de flesta är dock ganska gammla men ändå.

Ni som läser älsklingens blogg vet ju om att vi har flyttat nu. Det känns bra och idag har ja min första tvätt tid, mohaha. Det är stort!
Vi börjar komma iordning nu och det börjar se ut som ett hem. Annars händer de inte överdrivet mycket. Jag jobbar och står i, kör saker till lägenheten osv. Igår lyckades ja och älsklingen hinna med att se premiären av sommaren med Göran tillsammans med Linda och Nic :) En riktigt rolig film, som ja varmt kan rekomendera.








hej hej, hemskt mycket hej

Vad gör Mathilda vaken såhär dags?

Har ställt mig själv frågan typ 20 gånger nu. Ont i magen? Ont i huvudet sömnproblem
Jag jobbar natt helt enkelt. Mitt första natt pass någonsin, trots att ja inte gått något intro pass på natten så går det bra. Selma gör mig sällskap och vi gör så gott vi kan för att hålla oss vakna. Eller ja, hon sover och jag är vaken!

Att jobba natt är väl kanske inte riktigt min grej. Jag som älskar sällskap blir lite pratsjuk när de inte finns någon att prata med. Det finns heller inte så mycket att göra, vilket heller inte är min grej. Det kryper i hyperaktiva Mathildas kropp. Men men det är pengar.

Just nu roar jag mig med att kolla på Saltö, vilket jag har tillbringat de senaste 4 timmarna med. Ska strax byta rulle till vi hade i alla fall tur med vädret.

Har även tänkt att ja ska hinna med en liten snabb resume om vad som har hänt den senaste tiden här hos oss. Men de blir i ett senare inlägg!

RSS 2.0