mycket bal

Ny vecka, nya tag! Nya tetris tävlingar och nya problem och framgångar.

Jag och Linda har precis avnjutit en tetris match. Jag förlorade båda gångerna, de känns tragiskt och oerhört jobbigt. Linda däremot, gråter över framgången på banan. Konstig människa?

Idag är de som sagt måndag. Om 1 vecka har ja påsklov, ap skönt. Även om de inte blir så mycket lov för min del, mycket jobb. Jag och Timmy ska även försöka hinna med en tripp till vår huvudstad, kanske med Linda och Nic? :D Annars händer inte så mycket, ska verkligen försöka ta tag i plugget nu i veckan, de behövs!

Idag ska ja kanske åka till stan med Linda. Kolla på hennes balklänning :) På tal om bal så beställde vi slipsen igår, till balen alltså. Jag tror det kommer bli fint. Helt sjukt hur nära balen är nu. Bokade även tid för håruppsättning igår så nu börjar det pirra lite i magen :)

...



Det finns många bra personer i mitt liv. Tillsammans är vi starka, starkare än något annat!

kalas dag

Hej å hå.

Då var helgen över igen, som vanligt har tiden bara sprungit iväg. Positivt eller negativt? Inte en blekaste jävla aning.

Imorse tog vi oss en välförtjänt sovmorgon, gick inte upp förns halv 11 :) Sen bar det av till viberga med mamma, pappa och Timmy. Handling till kvällen och lite allmänt strosande.

Idag har vi haft tvättstuga här hela dagen. Maskin efter maskin och aldrig något slut känns det som. Nu börjar man iaf se en ände på allt och det känns skönt. Har även hunnit med att fira mamma som fyller idag, hela 42 bast! Det tickar mot
50, elr va säger du:P

Imorgon är min mattelärare ledig så ja börjar inte förns kl 1. Däremot kommer klockan att ringa tidigt då vi ska försöka hinna med att åka till stan innan min skola börjar. Leta kostym för hela slanten, får se hur de går.

Nu ska ja sluta dega framför datorn och hoppa in i duschen, känns välbehövligt efter några stallbesök idag! Resten av familyn glor på tv så ja ska joina dem sen :)


 Klara is the coooooool girl! :D

sånt e livet

Vissa människor är bättre än andra helt enkelt.
Negativa saker finns inte längre i mitt liv, ja ser bara glädje på alla sätt och vis.
Något stort har lättat från mig och det känns sjukt skönt.

Du har hjälpt mig upp över ytan igen och det är ja evigt tacksam för!

stallet

Nu ska jag till världens bästaste varelse på jorden.

I love her!


10.18

Idag är det äntligen fredag igen. Iof känns det som att det var Fredag igår men en helg fri från jobb och andra krav ska bli skönt. Ikväll har jag inte direkt något planerat, har insläpp vid 4 och sen blir det kanske en lugn hemma kväll. Vi har några filmer att titta på som vi inte hunnit med under veckan, någon har vart trött och somnat (?) :P Jag är däremot sugen på bio ikväll, får väl höra med Timmy vad han säger.

Imorgon är det dubbel på hotellet. Jag är lite små sugen på att dra ut, men vi får se hur det blir med den saken. Får snacka lite med Hannes och se om dem ska ut. Som sagt så är det sjukt smidigt att festa när det för en gångs skull är i Finspång, lätt att ta sig både dit och hem till skillnad mot Norrköping.

Något negativt med helgen däremot är att jag har lite att plugga på, har skrivit klart 2 inlämningar nu på håltimmen iof, men jag har 2 prov som ja skulle behöva göra nästa vecka + matte provet så ja får nog slå mig ner med böckerna en stund också. Men de ska ja nog hinna med.

Nu ska ja fortsätta på min debattartikel, inte så mycket kvar nu. Wiiie!


mitt liv e bra

Jaa, va ska man säga. Vissa människor har svårt att ge sig, vissa inte.

Jag förstår inte riktigt de lilla "problem" som vissa människor tydligen ska ha som berör mig. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan låta sig själv sjunka så lågt som du gjort och sedan klanka ner på mig (?) som inte ens har gjort något. Å sen sitta och skriva anonymt gör allt bara ännu roligare, att kunna stå för något man gjort är väl något man borde kunna i vår ålder eller? Ännu värre med er som är äldre och beter er som barnungar!
Inse att vi lever i en värld där livet inte är en dans på rosor.

Ge upp någon gång, ni kommer inte kunna förstöra något genom era sm´å gulliga kommentarer. Ni skämmer bara ut er själva som patetiska människor med ett liv utan mening. Ni borde ha vettigare saker för er än att klanka ner på andra som inte ens är inblandade i den här sörjan!

tisdag

Just nu snurrar de bara runt en massa lägenheter i min lilla lill hjärna, den får jobba som aldrig förr! Inte bra :P

Kollade på 3 lägenheter igår och 2 imorse. Alla hade väl för och neckdelar, det är så sjukt svårt att hitta något man vill ha när man är kräsen! Men förhoppningsvis hittar vi den rätta snart :)

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är onsdag imorgon. Inte vilken onsdag som helst utan onsdag den 25 Mars. Det innebär lön för min pappa ( :D) och 4 dagar kvar till mammas födelsedag :P Nää vars det jag skulle komma fram till var att det är våffeldagen imorgon. Svull patrulls dag! Kanske kan tjuvstarta med lite våfflor idag??

Nu börjar min sista lektion för dagen som är samhäll C. Ska skriva på ett arbete så de kanske blir ett till inlägg senare.

I eftermiddag ska ja till stan, äntligen få naglarna fixade igen!

bulle

Jag hörde förresten ryktas om att min mor skulle baka bullar idag :D Hoppas det stämmer, de e smaskigt! Nygräddade bullar och kall mjölk is good :)

Nu ska ja kila till skåpet och hämta matte böckerna!

la la la la la

Hello Hello!

Då var det måndag igen och dags för en ny vecka. Känns som att de kommer vara mycket nu ett tag, men de e bara å kämpa på. Jag sitter just nu i skolan, har vart här i drygt en timme och segat. Hittade inte Malin & co, antar att dem inte vart här på vår UF lektion nu på morgonen. Om 15 min börjar min matte lektion, ingen hit då jag hatar matte. Det är sjukt svårt och jobbigt. Ska dessutom ha prov om 2 veckor så nu måste ja jobba på ordentligt.

Idag på eftermiddagen, eller rättare bestämt klockan 2 så ska vi kolla på lägenhet. Tror det var 4 st vi skulle kika på och ja känner på mig att en av dem (den som ligger mest centralt) kommer vara ganska najs, men skenet kan bedra så vi får se.

Ikväll ska jag bara loppa mig, mysa runt och käka chips & dip. Det var oerhört tungt att gå upp imorse efter 24 timmars arbete på 2 dagar. Men men, imorgon har ja sovmorgon så ja överlever förhoppningsvis tills dess.


jobb

Jag är hemma en snabbis från jobbet, eller ja har min 60 min rast rättare sagt. Jobbade 12 timmar igår och samma idag så ja har inte riktigt tid å blogga. Ska iaf bli skönt att gå av nu ikväll och vara ledig några dagar, men ja har ju skolan kvar vilket som.

Här händer de inte så jätte mycket just för tillfället. Jag jobbar, kommer hem och är lite social, dock väldigt lite :P Sen blir de sängen.
I fredags var ja på "tjejmiddag", de skulle vart bara tjejer men de slutade lite mer som en parmiddag med blandade kön. Väldigt trevligt var det iaf :)

Ikväll blir det beck innan ja somnar !


friday med all dess ära

Hej apor!

Idag är det fredag, fredagar är en bra dag! Det är 5 eller 7 dagar kvar till lön, minns inte vilket datum jag brukar få. Det känns iaf fett nice att få pengar igen.

Idag är dagen inte på topp, åtminstonde inte tills ja kommer hem! Jag känner mig sjuk, fryser 80 % av tiden och resterande svettas jag. Jobbigt värre. Igår hade ja dessutom as ont i magen, höll seriöst på att skära upp magen och plocka ut allt som fanns där inne. Sjukt jobbigt.
Jag är dessutom helt tjock i huvudet så ja ska hem och sova en stund snart.

Eftermiddagen/kvällen bjuder på jobb en liten stund, ska bada så de i soft. Sen har jag insläpp i stallet och ikväll ska vi hem till Klara och äta mat :D Taaaaaacos! Några ska även förfesta för att sedan dra ut på krogen, men ja ska hålla mig lugn och köra samt vara lite social med ett mongo hemma.

Ska dessutom jobba 24 timmar i helgen och går på kl 08.00 imorgon bitti, så någon utgång känns inte så värst angeläget för min del!

ciao

torsdag

Då var man återigen i skolan. Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon och sen är helgen här. Just nu har vi samhäll. Ska skriva om Frankrikes statsskick och det är inte intressant någonstans, men men, de måste göras. Jag, Linda och Amanda sitter i datasalen och myser alldeles ensamma, eller det var mysigt ända tills nu när skolans kulturnötter kom hit och störde oss, samt stängde av vår "plugg" musik.

Idag slutar vi lite tidigare än vanligt. Ska prata med Niklas så jag och Linda får skriva på våra arbeten hemma istället. Får vi igenom detta vilket jag vet att vi kommer få, så åker ja härifrån strax innan 1. Då blir det en vända till filmgiganten och lämna tillbaka filmen som vi hyrde i tisdags, som vanligt har ja glömt bort att lämna tillbaka den, och ja är inte det minsta förvånad över det!

Efter skolan ska jag till stan med L N & T vi ska kolla i lite affärer + att jag ska köpa en present till min lillebror som fyller 17 år idag! Grattis till honom!

Ikväll kommer de lite folk hem till oss, vi ska frossa i smörgåstårta och hemma gjorda krämbullar har ja hört, uppskattat!!


ugly cats


  Jag som trodde man ville ha en katt som va söt. Jag blir rädd för dem här!

måndag

Då var det Måndag igen. Tiden bara rusa iväg, vilket iof är bra.

Nu sitter ja i skolans datasal med Linda, vi har lirat lite tetris as usual och kollat runt på lite allt möjligt :) Tidsfördriv vill säga.

Jag ska strax bege mig hemåt och se om mitt rum är mer städat än vad det var när ja åkte där ifrån förut. Resterande timmar som är kvar av dagen ska ja tillbringa med lite biologi plugg, samt en tripp till stallet. Var iof uppe med tuppen imorse och var i stallet, men de va alldeles för tidigt och kallt för att mocka då.

Nu ska ja göra något vettigt och sen bege mig hemåt.!



Bjuder på en bild med ögon som liknar Lindas!

lördag

Över aktiva blogg Mathilda is back, iaf för ett litet inlägg.

Jag har ingen tid för att blogga helt enkelt, dagarna springer iväg, kan inte heller påstå att jag har någon direkt ork till det heller.
Vad har hänt här dem senaste dagarna då? Jo jag har tillbringat 1 dag i Stockholm med besök på UD samt riksdagen. Även några timmars shopping och 2 besök på donken. Jag har även fått arslet ur vagnen och skickat iväg ett mejl till Anna om jobbet som ja e intresserad av. Känns skönt nu när det väl är gjort.
Igår var ja även på bio vi såg män som hatar kvinnor och den var faktiskt väldigt bra. De va svårt att förutse va som skulle hända så man va inne i filmen nästan hela tiden. Dock så var det en av de värsta filmerna ja sett. Usch så mycket hemskt de finns!

Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Ska ringa till rumpräven (linda) strax och se om vi skulle hitta på något sen. Det har vart prat om både bad, bowling, käk osv. Men vi får se helt enkelt :)


disco

Jag har ingen direkt ork att skriva något värsting inlägg.

Nöjer mig med att säga att nu ska ja på "disco" som vi anordnar för 2orna på vår skola. Wiiiihu

hej å hå

Go morron, eller go förmiddag. Kalla de va ni vill.

Jag ligger i sängen och degar. Har huvudvärk, ont i halsen och är allmänt slö. En tablett bara sen är ja med på tåget igen :)

Igår gjorde ja egen daim glass. Närmre bestämt så har ja döpt den till min italienska daim glass ;) Den fick mina nära och kära sedan gluffsa i sig framför beck. Igårkväll hade ja även kvällsfodringen i stallet, sjukt dåligt väglag här. Det har idiotsnöat hela dagen igår så nu kan man tro vi bor i norrland med all den här snön.

Igår fick även Mira lämna jorden, bara hennes underbara själ som finns kvar med oss nu. Det känns tomt men hon har de bra ihop med:

 Molly

 Atlet

Och alla andra hästar och hundar där uppe!

...................................................................................................................

Ibland är livet så jävla äckligt orättvist!

Undra varför allt hemskt i livet ska hända på en gång. Jag mår dåligt, det har vart alldeles för mycket död på senaste tiden. När ska det vända?

Man blir dessutom så desperat när man letar och letar men inte hittar något fel. Vet inte hur många gånger vi vart iväg och alla veterinärer säger olika saker om henne. Enligt en veterinär hade hon hjärtfel och åt medecin mot den, sen säger en annan att hon inte har fel på hjärtat och att hon inte ska gå på starka tabletter. Mitt förtroende för veterinärer är inte på topp direkt, jag blir sur, så jävla sur. Det har verkligen gått i vågor hur hon har mått, nu har hon vart bättre ett tag, men för några dagar sedan så blev hon sämre igen.

Nu är hon påväg till Linköping och förmodligen en bra veterinär med sunt förnuft. Jag ska inte måla fan på väggen. Men jag känner på mig att hon inte är med hem igen.

FAN

chips

Idag är det även söndag. Jag gillar verkligen inte söndagar. Det betyder att helgen är slut och att äckelskolan börjar igen.

Men nu är de väl runt 90 dagar kvar tror ja, tills vi sluuuuuuuuuuutar! Ett evigt tjat om studenten hela tiden.Men fy vad vi längtar.

Jag har för övrigt chips bakom min säng, undra hur dem hamnade där? Mitt reservförråd tror en  person :P
Om de finns någon frivillig att dammsuga så är den hjärtligt välkommen.


söndag

Inatt blev ja väckt halv 5 :P

En viss person hade låst sig ute (?). Jag slutar aldrig förvånas över den människan. Jag kunde inte låta stackarn sova ute eftersom de va svin kallt så han fick komma hit. Han offrade sig att sova på en madrass i hallen :P Haha, de hade ja velat se, hundallergisk och allt, då hade han ju dött.

Givmild som jag är, delade ja med mig av ca 20 cm i sängen. Något som ja inte borde ha gjort då puckot har snarkat i typ 4 timmar så ja inte kunde sova. Hej utvilade Mathilda!!!!! Nu är han iaf utkastad ;)

Nu har jag precis kommit ur duschen. Jag ska göra mig iordning för att åka till stallet och sen käka frulle + lite banan kaka som ja hört ryktas om att mamma bakat nu på morgonen;)

Seeya

 

lördag

Inatt kom ja inte i säng förns halv 5. Helt sjukt vad man kan offra sig :P haha. Tur att jag är en nattuggla!

Gårdagen bjöd på blandat innehåll. Mötte upp Wiket, Helge, Robban, Frida och Adde på Max. Körde hem dem till respektive lyor och sen blev de min egna säng. Roade mig med att kolla på mysteriet på Greveholm för att inte somna innan jag skulle hämta dem.
Jag skämtar inte om ja sett den filmen 100 gånger när ja va liten :P

Nu ska ja strax åka en sväng till stallet, byta täcke på Disa och gosa med min bebis. Ikväll blir det en lugn filmkväll för min del!

.

Tiden läker kanske inte alla sår, men i alla fall en del av dem.

laserdome

Nu är ja hemma efter en fullproppad dag. Direkt efter skolan åkte jag och Linda som sagt upp till Medley och relaxade, nästan olagligt skönt. Jag har inte kännt mig såhär ren på länge. Vi stötte även på en sköning i bastun. Han var i vår ålder men gick på curtan, helt plötsligt började han prata om allt möjligt med oss. Kul tyckte vi. Han avslutade även med att skvätta ner oss med vatten i poolen(?) och sen pep han iväg :P Hahaha.

Nu ikväll har vi haft ett hemligt laserdome spel inne i Norrköping. Vi hade i hemlighet fixat ihop det där så vi var 14 pers som spelade, kul kul :) Jag var faktiskt ganska duktig på att spela, bättre än förra gången iaf :P

Vi avslutade även med mat på på favvo kina restaurang, några töntar dissade detta och åt pizza istället. Hur man nu kan välja pizza framför kina mat?

im big

Nu behöver jag inte äta på en vecka känns det som. Men faktiskt var jag duktig och höll mig lite i skinnet, åt inte alls så jätte mycket.

Jag skulle ha skrivit lite på mitt arbete nu men word krånglar, vet inte vad det är som hänt. Otroligt tråkigt att ja inte kan det, men tur att jag skrev det förra veckan så de bara är lite finslip kvar. Jag har ju till 00.00 imorgon på mig att lämna in det :)

Imorgon är det skola mellan 8-14 eller om ja slutar vid 1, sånt som märks. Direkt efter skolan ska jag och Linda till Medley och bada, det ska bli grymt skönt! Känner att ja behöver skrubbas ren ordentligt :P

la la la

Då var jag hemma en liten stund för att hämta andan.

Idag slutade skolan vid 2, direkt då åkte ja hem till Hannes och städade hans lägenhet. Jag måste vara världens bäst syster helt enkelt.
Människan har inte ens en skurhink och mopp så ja har krupit på knä och torkat, gosh.

Har även fixat de sista på tårtorna, den ena ser ut som om en 5 åring har gjort den. Jag vill spritsa grädde på den, men de blev fult så ja ångra mig och bredde ut allt igen. Men den ska nog gå ner ändå.

Nu ska jag strax åka tillbaka till Hannes, de kommer lite folk dit så ja ska väl försöka mig på att vara social. Eller möjligtvis stå upp till mitt nya smeknamn? Gluffs Gluffs.


Av någon anledning är jag alltid på golvet och styr med saker, städar upp efter andra osv. Jag är den lilla "mamman" i vårt lilla gäng.

födelsedags barn

Idag fyller min älskade bror 21, grattis till honom!


hej å hå

Nu kurrar min mage. Jag har skrivit om Frankrikes statsskick och författning i över 1 timme nu, det är krångligt och svårt. Jag var riktigt pigg när jag gick upp imorrse, blev ju nästan sovmorgon för min del :P Började skolan vid 8 med matte och trots att jag fick vända hem igen så kom jag i tid. Bra gjort av mig.

Nu ska vi strax gå och äta, raggmunk. Hm, de får duga. Man får iaf inte sår i munnen av det ;)

Onsdag

Den här dagen har vart lång, men ändå har den gått snabbt. Undra hur det kan hänga ihop.

Kursen gick bra och det var för en gångs skull ganska kul, jag och Moa kan roa oss ganska så bra själva också:) Jag har även hunnit med en sväng till stan. köpte ett linne på Monki som ja kollat på, provade kjolen men ska fundera på den, om ja ångrar mig köper ja den i stockholm.

Efter stan hann ja in en sväng i duschen, vilket var välbehövligt för mitt skatbo till hår. Sen bar det av mot Finspång igen, hämtade Hannes och sen åkte vi till Viberga. Den affären är läskig, det blir alltid as dyrt fast att man inte köper något :S

Sen har det bakats tårtor hela kvällen. 2 st fick vi ihop och ja kan garantera att dem kommer va svin goda. Annat än när jag och Jennifer bakade tårta till Toffe och co, de blev som de blev :P

Nu börjar mina ögon säga sitt, skolan börjar kl 8 så ja måste gå upp vid 7, sovmorgon för min del :) Imorgon blir en ganska späckad dag det också. Men mer om det imorgon :)

aj aj

3 ggr på 2 veckor har ja bakat knäckflarn och dem blir bara godare för varje gång. Nu har det dock uppstått ett litet problem i Gluffs Gluffs liv. Kakorna har blivit så knapriga så jag har fått fullt med sår i munnen, det gör sjukt jävla as ont. Jag har ett jätte ont sår på vänster sidan i kinden och ett lite mindre på höger sida, sen ett till litet sår. Jag har fått råd att lägga knäckflarnen på hyllan ett tag, vi får se hur de går :P
Det svider så fort man ska äta eller dricka något så jag kan nog hålla mig ganska lätt.


no studiedag för mig

Idag har vi studiedag, eller jag hade studiedag rättare sagt. Igår kväll fick ja ett mess om att ja skulle på kurs idag igen. Vilken glädje! Dessutom hade ja morgonfodring och utsläpp i stallet, så imorrse ringde min klocka vid 5, var i stallet lite innan halv 6 och kl 6 var hästarna ute, stackarna var jätte trötta, men så är det ibland.
 
Nu ska jag strax åka iväg och hämta upp Moa sen bege oss iväg. Jag slutar vid 4 så vi hörs då :)

prat om studentens dar

Här pratades det om studenten, balklänningar och allt sånt som hör till. Åhhh är typ de enda orden som kommer ur oss när vi kollar runt på olika klänningar. Jag längtar så sjukt mycket så det finns inte. Men nu är det bara 3 månader kvar så vi får härda ut ett tag till.

Idag vill jag åka till stan, men vi får se hur det blir med det. Har hittat 2 grejer på Monki som jag skulle vilja ha, men frågan är om det finns i affären i Norrköping eller om jag ska vänta tills vi drar till Stockholm nästa vecka. De märks hur jag gör.

stämpling

Jag har hunnit med nästan allt som jag skulle göra. En liten bild ska in i etik uppgiften och sen ska de skickas iväg, känns skönt att ha lite saker ur världen iaf. Nu är det bara att börja plugga på några prov som ska göras inom en snar framtid sen e de kanske lugnt en liten stund.

Jag hann även åka 2 svängar till stallet. Första gången vid halv 6, jag gick en sväng med Vårtan som skötte sig ypperligt. Lagom när vi skulle vända så blev hon lite på tårna, hoppar upp i luften och rent ut sagt stämplar mig på sidan av foten. Det gör sjukt ont kan ja lova. Foten börjar svullna upp så vi får väl se om ja får på mig skor imorgon :P Det är bara att mosa om inte annat.

Nu har jag haft ansiktsmask på mig i nästan en timme så jag är len som en babyrumpa :) Strax väntar sängen för min del, men först blir det några avsnitt Köping.

Sleep well.


bajs

Jag är inne i en depp period just nu.. Vet inte riktigt vad det är som tynger mig egentligen, eller jo, innerst inne vet jag kanske det. 
 
Just nu bor jag i plugg känns det som. Det är hur mycket som helst i skolan just nu, jag vet inte vart i högen jag ska börja och nu börjar jag till och med glömma bort vad jag har att plugga på eftersom det är så mycket. Idag ska ja iaf skriva en uppsats, måste bli klar med den idag så ja kan skicka in den. Sen ska jag skriva frågor till psykgörans arbete samt kolla igenom Etik uppsatsen så jag inte hat glömt något på den. Sen ska detta skickas in till respektive lärare, ska även skicka iväg en filosofi uppgift som ska va inne på fredag, men som jag redan är klar med. Detta är det som MÅSTE hinnas med, sen är det bara ett plus om jag hinner med lite till.

Någonstans mitt i allt ska jag även hinna med att åka till stallet och ta hand om min lilla plutt.

Vi hörs!

RSS 2.0