nyheter

Har ja förresten sagt att jag och Timmy ska flytta!?!

ny vecka IGEN

Då var ja hemma en kortis. Har jobbat mellan 8-13 och nu är ja ledig fram till 16.00 då ja börjar jobba igen.
Jag blev väckt kvart i 7 imorse av mamma som ringde. Det var punka på volvon och TT:n stod i garaget, med volvon i vägen för dörren, så hon kom helt enkelt inte hemifrån. Snäll som man är så klev ja upp, hoppade i kläderna och körde mot Lotorp, ja lånade även ut min bil sen så hon skulle kunna ta sig någonstans när ja ändå var på jobbet!

Igår var jag iväg med min lilla häst, ingen lång bit dock. Helene filmade Sahara och Vårtan var med som stöd. Helt sjukt hur fin den där hästen är. Jag längtar tills ja får börja rida, och framför allt TÄVLA! Hon skötte sig iaf exemplariskt (precis som sin mor) både i ridhuset och i transporten. Det är en uppfostrad dam det :)


mitt liv

 Världens finaste pojkvän!

 Världens finaste häst!

             

 Liten och hårig har hon också vart!




the things we owe

19 September, idag är det 11 dagar sen vi kom hem från Tunisien. Känns som vi kom hem för bara några dagar sedan. På måndag kommer Linda hem från Cypern, det ska bli kul ja saknar henne! Hon kommer väl vara jätte brun mot mig. Jag ser ut som en fläckig kalkon, ja flagar så jävla mycket. Har gjort det i snart 2 veckor nu så de borde väl ta slut någon gång eller (?) Det är mina ben som är bruna, men sen är ju dem alltid 3 nyanser brunare än resten av kroppen.

Idag blev det ingen sovmorgon för min del. Timmy åkte vid 7 imorrse och efter det kunde ja inte somna om så det var bara att pipa upp. Kan dock erkänna att ja inte gjort sådär överdrivet mycket sen dess, vart ute en sväng med Selma men annars har ja bara tittat på tv och spelat lite poker. Annars skiner solen för fullt idag, jag & Selmis ska till stallet och gosa med min älskade häst sen ikväll ska vi fira morfar som fyller år, undra hur mycket han fyller? Måste vara 30 nått va??

Nää nu ska ja slänga i mig lite frukost sen tänkte ja ev slänga upp lite blandade bilder här på bloggen så håll koll!

Love from me!

fredag

Då var det helg igen, veckorna bara springer ifrån oss.

Igår var jag för första gången på ett nytt jobb, eller det är fortfarande samma jobb fast på en annan enhet. Det gick väldigt bra och det ska bli kul att jobba med den grabben, men ja måste komma in i det lite mer innan. Nästa vecka ska ja till ytterligare en ny enhet, så det rullar på ganska bra. Jag som är arbetsnarkoman är överlycklig.

Idag tog ja en liten sovmorgon och sen drog ja till stallet. Mockade och fixade mat åt både Vårtan och Disa så det är färdigt. Har även diskat upp det enorma diskberget som vi lyckats samla på oss i lägenheten. Just nu sitter ja hemma i Lotorp. Lovade att vakta hundarna en liten stund när mamma är på jobbet. Jag har även passat på att dammsuga här då det såg ut som fan rent ut sagt! Snart ska ja bege mig hemåt. Duscha och göra mig iordning för mellan 5-6 ska ja möta upp babe i Norrköping. Vi ska gå på premiären av flickan som lekte med elden och det ser ja fram emot. Annars ska vi nog bara lägga oss tidigt ikväll, eller iaf Timmy som ska upp tidigt imorgon bitti och åka till Gotland! Jag ska spendera dagen med att fira min älskade morfar som fyller år imorgon. Jag ska även fira att jag har haft körkort i ett helt år imorgon. Trots några incidenter har ja kvar det lilla rosa kortet och jag har inte ens blivit stoppad av polisen för en kontroll. Det kallar ja BRA!


tunisien

Dags för en uppdatering här kanske.

8 dagar sen vi kom hem från Tunisien nu. All bränna börjar försvinna, tråkigt nog. Solen var sjukt stark och vår solskyddsfaktor 20 räckte inte. Bruna som pepparkakor var vi iaf när vi kom hem och mina ben är svarta, men det blir dem alltid :) Med dryga 30-35 grader i luften kunde man steka ägg på våra kroppar. Det tog ett par dagar innan vi vande oss med värmen och framför allt med att svettas konstant. Jag fick ju även fira min födelsedag där nere, babe och jag åt på en fin restaurang och hade det mysigt :)

På flyget hem fick ja nån allergisk reaktion, mina ögon svullnade upp och näsan rann. Inget kul samtidigt som ja lyckades dra på mig någon typ av maginfluensa, min mage var upp och ner. Jag lyckades iaf överleva 4 timmars flygresa och 2 timmars bilresa innan vi var hemma. Den senaste veckan nu har ja vart sjuk. Blir väl så när de är så stor värmeskillnad. De första dagarna hade ja ingen röst, och då menar ja ingen röst. Värdelöst för mig som pratar så mycket!

Nu är ja iaf på bättringsvägen och de känns bra. Idag har ja vart i Lotorp, tvättat. Hur mycket som helst efter resan. Var även iväg till stallet imorse så det är avklarat. Nu ska ja umgås lite med T innan han drar iväg på träningen. Selma är även här och håller mig sällskap :)


RSS 2.0