midsummer

Då var snart midsommar slut. Har varken kännts som sommar eller midsommar de senaste dagarna. Vädret är verkligen konstigt, i April hade vi ca 25 grader och sol och nu är der bara regn hela tiden.
Jag och älsklingen firade iaf en lugn och mysig midsommar här hemma hos oss med lite släkt. Jag är fortfarande sliten och trött efter studenten  så det var skönt å ta det lugnt för en gångs skull.

Idag har vi varit ute i stugan. Mina kusiner från Stockholm är här så ja och Timmy passade på att få lite tid med dem. Skogspromenad, båttur och pannkakor :)

Nu ska ja strax åka och titta på älsklingens match. Känner mig dock inte så lockad just nu. Nyss var det sol men nu öser regnet ner. Får hålla tummarna för uppehåll.


student osv

Oj oj. Studenten har tagit kål på mig. Det har lugnt vart en av de bästa veckorna i mitt liv. Jag har firat det med världens bästa och finaste pojkvän, världens bästa familj och syskon, vänner och släktingar. Alla är helt enkelt bäst och jag är stolt över att ha dem i mitt liv. Fick lite allt möjligt som är bra att ha, pengar, volume master, 1 miljon rosor och andra blommor, vin, champange, lampa och ett lite blått öga. Sånt som händer om man är för ivrig :)

För pengarna ska Timmy och jag köpa en ny kamera som vi ska ha ihop, jag vill ha en systemkamera men han är envis som en get och ska ha en digital. Hm, vem vinner?

Nu har alltså den första veckan på mitt nya liv börjat, livet som en vuxen och självständig kvinna. Vet inte om jag gillar det eller inte. Jag gillade Bergska, samtidigt som jag inte gjorde det. Vi hade ändå en trygghet i den skolan och det var även där som jag träffade så många fina och underbara vänner, högst upp på den listan står nog LINDA hon som inte har huvudet på skaft. Vi har gjort mycket roliga och galna saker tillsammans och så hoppas jag att det fortsätter att vara. Kanske även kan medge att jag lärt mig några enstaka saker även om plugga inte är min starka sida. Skoltiden är nu alltså förbi och så kommer det att förbli, iaf ett tag framöver tills jag ev pluggar vidare. Nu ska ja bara jobba och njuta av livet tillsammans med älsklingen. Vad som händer framöver är ett oskrivet blad och så kommer det förbli, jag som gillar överraskningar.

Nu i sommar är det iaf tänkt att jag förutom jobbet ska hinna med att besöka Falsterbo, Norrland, Gotland samt ett besök på Kolmården så det blir något slut på Timmys förbannade tjat om att åka dit ;) . Men min tid är begränsad så vi får se vad som hinns med.

Jag kommer nu att byta kapitel i mitt liv. Och jävlar vad det här kapitlet kommer bli bra, det känner jag på mig !


Jag älskar dig Timmy Sedin, du förstår mig, du stöttar mig, du hjälper mig, du delar saker med mig, men framför allt så älskar du mig. Ingen annan, bara mig. Jag är så extremt stolt över att ha dig i mitt hjärta och att hela tiden få vakna upp med dig vid min sida. Att hela tiden få planera saker med dig och att blicka framåt för nya äventyr. Äventyr som VI 2 ska klara av tillsammans, det känns så jävla bra. Jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida i både glädje och sorg och jag vill att du ska veta att jag alltid kommer finnas vid din.

Love you<3

grillning

Nu ska jag strax bege mig ut i regnet till skiren. Jag, Timmy, Linda, Nic & Sofia ska grilla. Jag som nyss har tryckt i mig chips och dip är inte alls hungrig, men lite ska ja nog få i mig.

Ikväll ska ja försöka lägga mig ganska skapligt. Imorgon ska vår klass vara hemma hos vår lärare Lena och göra något tråkigt.
Som tur är så ska vi in till stan imorgon, Klara och co springer ut imorgon så vi ska vara åskådare. Efter det tror jag att vi ska hem till Klara och på kvällen så ska vi ut i stan. Wihu! :D

min första bal är över. Blir det någon mer?

Då var studentveckan i full gång. Vi har absolut inte tur med vädret, det är skit kallt och regn i princip hela tiden. Tur att man kan ha roligt ändå ;)

I Måndags var vi på bal, jag hade den finaste kavaljeren man kan ha och kvällen var rolig. 3 rätters middag och dans! Jag kände mig så sjukt uppsnoffsad som helst, och alla var så jävla fina!

Igår tog jag och Jennifer (storasyster) upp kontakten igen, det känns väldigt bra :) Vi drog iväg ett gäng brudar till en fest som 2 stycken i min klass ordnade. Efter det blev det utgång på Otten & Hugos i stan och det var skit kul. Var lite skeptisk till om ja skulle följa med ut men jag är glad att ja följde med till slut!

Idag har ja bara myst runt med min älskling. Tog en lång sovmorgon och trots det är ja trött som fasen. Har även hämtat hem min bil från Finspång och handlat lite. Nu har vi precis ätit jordgubbar och grädde :) Timmy hjälper mamma med pajer som hon bakar och strax ska ja köra honom till Nic. Det vankas fotboll nämligen. Själv ska ja bättra på brännan och sedan trycka i mig ännu lite mer onytigheter!

Lägger med en bild från balen. Världens vackraste och bästaste pojkvän. Älskar dig oerhört mycket <3


tummen upp för den här tiden

Jag är pinsamt dålig på att blogga.

Min tid räcker helt enkelt inte till just nu. 

Studentveckan eller veckorna har börjat. Jag har inte hunnit festa något än, har jobbat varje dag den här veckan och idag jobbar ja kväll och sedan går jag på mitt 24 timmars pass imorgon. Jobbigt men nästa vecka har ja tagit ledigt helt för att kunna njuta den sista tiden med alla vänner.

Idag har vi mösspåtagning i skolan. Känns helt fel att det är jag som sitter där nu och ska ta studenten, jag är ju liten. Jag ska åka till skolan lite tidigare och joina Lindis samt leta efter balfrisyrer som ja kan ge till min frisör. På Måndag är det dags för balen, ja hoppas verkligen på bättre väder än vad det är nu. Regn och 10 grader. Men det ska bli bättre väder säger dem!

Har även införskaffat mig en utsprings klänning nu. Det var på tiden. Jag var nerös där ett tag att ja skulle få springa ut i en grön klänning eller nått. Men hittade iaf en och den e skit snygg så de kommer bli perfekt.

Nu ska ja krypa upp í soffan hos Timmy, ja fryser nått enormt så nån måste värma mig :) Love you

RSS 2.0