thats it

Livet kan vända tvärt. Allt de som man en gång inte trodde att man skulle få uppleva får man helt plötsligt vara med om, det man vill vara med om excisterar inte längre. Saker förändras, människor förändras och hela tillbvaron förändras. Ibland till det positiva, ibland till de negativa. Nog kan människor förändras, nästan läskigt hur det kan vända som över en natt.
Jag är för snäll, tar på mig för mycket som ja inte borde göra. Är glad att det finns människor som ser mig och ser det jag gör, även om det inte alltid är bra saker. Är mindre glad över dem som man tror ser en, men som sedan vänder ryggen till helt och pissar på en.

Livet har så många sidor, likaså människan. Vi måste få avreagera oss på saker för att må bra, men varför väljer vissa människor att avreagera sig på helt fel saker? Dem som i själva verket alltid har funnits där för dem, i vått och torrt. Dem som ställt upp med allt. En fråga utan svar. Det är tungt att lägga ner sin själ i något som man bara får en spark i magen av, trots att man hela tiden försöker och gör så gott man kan.

Jag går rakryggad ur det här, för att du har lärt mig att göra det. No shit for a women, jag har gått vidare med mitt liv. Vänder bort det avslutade kapitlet för att blicka mot nästa, det oskrivna och än så länge ganska ovisst. Tar med mig mina underbara vänner och alla fina minnen ja har tillsammans med dem, för att börja om.

Tänk efter nästa gång. Ord kan såra mer än slag, även de fina. Livet går inte ut på att älska-såra-fly-glömma. Det finns så mycket mer mellan raderna som man måste börja leva efter.

Allt som har sin början har ett slut, du har sårat mig tillräckligt så här är mitt slut...


Inte som alla andra!

Känns som ja inte gjort annat än frossat idag, måste bli ändring på det. Snart iaf! Har vart på marknad, shoppade såklart inget, förutom 2 munkar. 1 till mig och en till Selma & Engla. Sen cocosbullar som vi fikade på när vi kom hem. Lika kul att gå på marknad varje år, för att för varje år som går så tycker jag det bara blir mer och mer skit. Undra om det stämmer eller om det är jag som blir äldre och klokare... Kanske både och ;)

Nu sitter ja i valet och kvalet om ja ska dra på mig mina rosa stövlar och dra ut i hagen för att kolla till djuren. Har ju faktiskt inget bättre för mig just nu, så blir nog så :)


!

Har haft en riktig funderar kväll och det behövdes. Kan däremot inte påstå att ja har blivit särskilt klokare, men de känns bättre just för tillfället iaf.
Jag har haft FF hela kvällen med Selma och Troja. Selma har gång på gång pockat på uppmärksamhet och buffat på min arm, hon e för go. Undra vad ja skulle göra utan henne. Hon e trogen, en bra lyssnare och tröstare och det bästa av allt. Hon blir alltid glad utav att se mig, även om ja precis skällt på henne. Tur jag har henne :)

Imorgon är de marknad här i Lotorp, vilket innebär munkar. Känns som ja lyckats pricka in och jobba varenda helg som de e marknad. Inte för att ja brukar köpa något, utom munkar då. Men de e lite tradition att gå, och mysigt är det!


snedsteg

Ibland saknar ja så mycket att det gör ont.
Jag ville verkligen inte det här.
Förlåt.


torsdag

Har jobbat klart för den här veckan, sjukt skönt att få va ledig 3 dagar på raken, inget ja är särskilt bortskämd med direkt :) Imorgon ska ja ut i skogen, de ska va fint väder så ska se om ja kan hitta nån svamp och kanske blåbär.
Får försöka lära Selma att hitta svampen, så ja slipper leta själv. Vore nice ;)


söndag kväll

Vilken dag.

Vaknade upp med ont i halsen och öm i varenda kroppsdel. Gick som tur var över fram emot mot lunch, men nu börjar de smyga sig tillbaka igen. Inte så konstigt iof med tanke på att jag och Jennifer lyckades tajma in att åka ut till hennes häst när regnet öste ner och de dundrade som aldrig förr. Blev en anings blöt, men det var iaf inte jag som hade tygskor :P haha

Vårtan är tillbaka på betet och hon såg väldigt nöjd ut över att få leka lite vildhäst på sina 12 ha igen. Hon flasha och flasha och ja, precis så som bara hon kan. Hoppas hon håller sig sårfri ett tag nu, så hon kan få gå kvar!

Imorgon är de tillbaka till vardagen och jobb igen. Har vart ledig 2 dagar och de händer inte ofta. Vet knappt vad man gör när man är ledig längre. Är ledig nästa helg också, helt otroligt!

Näe, nu ska ja bjuda på lite bilder från helgen!

 








RSS 2.0