natti natti

Tackar för mig och säger nu go natt för att ge plats åt en ny vecka.


flytt och bio

Då var jag precis hemkommen från stan. Har ju som sagt hjälpt Hannes att flytta från Finspång till Norrköping idag. "Kanon kul" Trodde inte dem hade så mycket saker som dem hade. Har släpat kartong efter kartong, tur de fanns hiss i både gamla och nya lägenheten. På hemvägen stannade ja och Rasmus på candyland, ingen hit om man säger så. Samma priser som på B-hallen på vissa saker, och då är de dyrt. Köpte även nytt bed head schampoo och balsam, dyrt även de, men så himla bra!

Snön började vräka ner här nu på em, jag som va så glad att lite har smällt bort nu när de vart plusgrader. Men de höll sig inte så länge. Hoppas det avtar lite snart, ska ju tillbaka in till stan ikväll. Jag och Timmy ska på bio och det vore ju trevligt om vi kom fram dit istället för att hamna i diket.


Jag vill shoppa !

Millie SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMBlaise Jeans SEK 1499, Tiger Of Sweden - NELLY.COMIndeer SEK 1099, Ted Baker - NELLY.COMAnton SEK 899, Ljung - NELLY.COMPalmetto Pilot Shirt SEK 849, Fhonetics - NELLY.COMMaddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM


money money

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖn!

Undra varför man alltid är på lite bättre humör en lönedag än en icke lönedag. Känner att mitt samvete började bli lite dåligt, så nu kändes det bra att kunna flytta tillbaka några tusen på sparkontot. Har även vart duktig och betalat stallhyran och tv kanals räkningen så 2000 försvann vips! Idag har ja jobbat till13, riktigt lyx pass trots några incidenter.

Direkt efter jobbet åkte jag till Timmy. Saknar honom så fruktansvärt mycket när ja är här hemma nu. Men det här är nyttigt för oss. Tyvärr känner ja mig själv alldeles för bra så snart kan ja inte hålla mig och flyttar tillbaka igen :) Det var iaf skönt att se karln och som sagt han är sig lik :) Nu bullrar det i magen. Mamma ska göra plankstek, mums :) Imorgon är det flytt som gäller. Min älskade bror flyttar till Norrköping. Stark som man är så ska ja hjälpa till och bära. Sen på em/kvällen ska ja träffa babe igen och senare på kvällen ska vi på bio :)

 

Kort och gott, en liten sammanfattning. Nu ska ja gosa med Selma som ligger bredvid och väntar :)


torsdag

Då var man hemma på mellan landning. Den här dagen har gått i ett känns det som. Började med utsläpp i stallet, vilket drog ut mer på tiden än ja räknat med. Sen hem och möta upp Pillan och pottsorken. Vi tog en promenad och matade ankorna, gud så glada dem blev för lite mat. Så dagens goda gärning kan bockas av. Bjöd iof pappa och Rasmus på frukost imorse också, goda mackor så de e dubbelt upp med goda gärningar idag :)

Sen blev de 3 timmar på jobbet, vinaffären, Ica och sen hem. Nu andas ja lite innan stallmöte halv 7. Vid 21 är de match på aluceum och efter den lär ja stupa i säng!


träning=döden

Sitter just nu och väntar på mamma. Vi har team kl 1 på folkhögskolan, jag är klar men som vanligt inte hon.
Imorse var ja uppe med tuppen, kändes det som iaf. Hade träning på medley så jag var där uppe redan halv 10, hurtigt va?
Vet däremot inte vad det var med mig på träningen. Min kropp var som spaghetti, orkade knappt hålla mig uppe och va helt yr i bollen. Var till och med tröttare idag än ja va absolut första gången jag va där uppe, konstigt(?) Har kännt mig lite halv krasslig nu ett tag så de är väl något som är på väg att bryta ut snart. Jag kämpade mig iaf igenom hela passet, vilket känns skönt. Jag får hoppas på att ja håller mig frisk så ja kan träna något, kanske på fredag!

Nää nu ska ja dra på mig dojjorna och åka. Är borta till 4 sen bär det av mot stallet och ikväll ska ja va barnvakt åt Wilma :) Ska bli kul. Dra några smile och sen gå ut med vagnen :)

Ha en bra dag alla underbara!


snöröj och tv köp

Har suttit och läst igenom min gamla blogg. Ganska underhållande faktiskt. Förstår inte att vi uppdaterade så mycket, iof hade man väl inte så mycket bättre för sig. Jag har absolut inget bättre för mig här hemma heller. Det suger helt enkelt hästballe att bo hemma igen. Även om det förhoppningsvis bara är för en kort stund och för en bra sak så är det tråkigt. Vill ha mitt egna lixsom.

Idag var jag och Rasmus i stan. Skulle köpa en tv till mig, men som vanligt så var alla aktuella slut och bla bla. Så till slut hamnade vi på netonnets lagershop i Linköping. Köpte mig en liten 32" som får duga så länge. Den får väl kanske agera sovrums tv i framtiden annars! På em har jag hjälpt morfar att skotta snö i stugan, eller ja han får ju inte skotta och överanstränga sig så då gör jag det istället. Är helt mör i kroppen efter det där- jag hade snö upp till midjan och då skämtar jag inte.. Visserligen är ja inte så lång heller, men ändå. Sen blev de en snabbis till stallet och sen hem. Resterande timmar ska ja tillbringa med någon film, om ja nu kan välja någon. Usch, gillar inte att kolla ensam. Men nu är det som de är. Nya tag Mathilda.

Imorgon tränar jag med Linda på fm, sen team och ev fortsatt jobb. Det återstår att se! 


.

Vilken bajsig fredag kväll. Får trösta mig med lite chips. Fy Mathilda


stress

Satt och läste blondinbellas blogg förut och fastnade på hennes inlägg om stress, kan utan att tveka säga att alla dem punkterna stämmer in på mig. Jag har alltid vart så stressig av mig. Oavsett om jag har mycket att göra eller inte så är ja stressad. Jag har alltid bråttom och skyndar mig igenom saker.

Det roliga i kråksången är att jag ofta stressar trots att jag inte har bråttom, kan till och med ha bråttom för att hinna hem och inte göra någonting. Vet inte varför det är så, det är väl jag som människa helt enkelt.
Jag gillar att leva i ett högt tempo och jag hatar att inte ha något att göra.

Diskuterade det där lite med mamma förut. Hon stressar aldrig, hon vet fan inte vad det är. Hon kommer alltid försent, har aldrig bråttom. En riktig skalman! Så man kan ju undra vem jag har fått det här av?

Jag mår helt enkelt bättre av att ha fullspäckade dagar hela veckorna och sen ligga halvdöd och sova en hel helg istället för att leva ett normalt tempo. Konstigt det där!

()

 


Onsdag

Idag känner jag att ja lever kan ja lova. Har sån träningsvärk att ja nästan dör!

Igår var ja ju som sagt på bodypump för första gången, skit kul, dock hade ja nog lite väl lätta vikter. Men det är svårt att veta när man aldrig provat det förut. Iof borde jag ju veta att om ja är stark någonstans så är det armar och vader, mage och lår kan vi alltså stryka direkt :P Jag kan därför utesluta att den mesta av träningsvärken inte kommer från det passet utan från easy linen på kvällen. Vet inte vad som va felet. Både jag och Linda var trötta efter bara uppvärmningen och det är inte likt oss. 0 toast på oss för det!

Måste faktiskt erkänna att jag är lite stolt över mig själv. Trodde faktiskt inte att jag skulle palla att gymma så mycket som ja gjort nu, ja brukar ha en tendens att tröttna på saker som är lite jobbiga :P haha. Men ibland glimmar även en gammal hund till!

Idag har jag jobbat några timmar, 12-16. Inte så många timmar, men bättre än ingenting. Har efter det lagat mat och vart med morfar i stugan. Vill inte att han ska åka iväg ensam nu när han har vart dålig. Jag och Timmy var så duktiga och klurade ut hur man fyllde på fågelfrö i ett litet hus samt såg till att det sjönk lite i kak förrådet, det är sånt vi kan, men nån måste ju vara bra på sånt också :) Selma löper här hemma så hon är överlycklig så fort vi ska ut. Hon lever just nu för mottot "ser inte, hör inte" och gör precis som hon tycker passar henne bäst när vi är ute, dvs springer så fort som möjligt ifrån oss så vi får skrika oss hesa på jycken. Tur att hon är söt ibland, så det jämnar ut sig.


alla <3 dag

I söndags på alla hjärtans dag drog jag med mig Timmy till Kolmården. Det har vart ett evigt tjatande om att åka dit så nu tänkte ja passa på eftersom jag va tvungen att va snäll just den dagen. Iof kunde vi bara gå på tropicariet men de funkade bra även det.  Grabben blev som ett litet barn bland alla krokodiler och hajar. Det var en trevlig dag faktiskt.


fetto dagen

Har sovit bajs inatt, precis som den natten när morfar va dålig. Jag brukar inte sova dåligt så va fan ska ja börja göra det nu för?

Igår kväll var ja på Easy Line. Skönt att få ur sig lite överskotts energi, och att röra lite på kärlekshandtagen. Men jobbigt värre var det, har vart lite slö nu i några dagar, men nu är de bättring på det.

Nää, nu kom Linda så bäst att hoppa i kläderna och åka på bodypump :) Hörs sen!

Varför blev inte jag rik?

Floral Satin Rouche Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM  Alizee Dress SEK 2095, Nolita - NELLY.COMGlitter Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM 

Silver Studded Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COM


hemsk vecka

Nu var det längesen jag skrev något här, men de har sina själ om man säger så. Väldigt oväntade själ.

I Tisdags natt hade jag jättesvårt att sova. Jag har nästan aldrig problem med det längre utan somnar i princip när ja borstar tänderna. Men just den natten kände jag att allt inte var som det skulle. Klockan 2 på natten ringde mamma och grät, ja som va halvvaken fattade inte riktigt vad hon sa förns poletten trillade ner en halv minut senare. Morfar hade fått en hjärtinfarkt. MIN morfar av alla människor. I mitt huvud är dem som får hjärtinfarkt tjocka gamla gubbar som rökt hela livet och min morfar är allt annat än det. Han har inte ett uns fett på kroppen och varken röker, snusar eller dricker.

Jag som bara bor några hus ifrån morfar åkte dit i en helvetes fart och mötte upp ambulansen. Där stod ja med tårar i ögonen och visste inte vad ja skulle ta mig till. Efter att ha pratat med ambuland föraren åkte jag mot Lotorp och hämtade mamma (deras bil är ju trasig så hon tog sig ju ingen vart) och sen åkte vi vidare mot Linköping, dit ambulansen skulle köra morfar. Vi var där inne vid 4 på morgonen och konstigt nog såg gubben så pigg ut, om man bortsåg från alla slangar och apparater. Vid halv 7 rullade dem iväg honom och gjorde en ballongsprängning. Dvs, dem gick in med en tunn slang i ljmusken och vidare upp mot hjärtat och in i det kärl som hade täppts igen. Röntgen visade däremot att det fanns fler kärl som inte såg så bra ut så efter att alla läkare pratat ihop sig så kom dem överens om att han skulle va tvungen att genomgå en såkallad bypass operation. Detta kommer ske om några veckor. Jag känner mig lite smått orolig inför det där. Trots att det är en stor operation så vet ja flera stycken som sagt att dem vart uppe på benen samma dag och mått bra. Så förhoppningsvis går det bra. Operationen går ut på att man öppnar upp hela bröstkorgen och stannar upp hjärtat. Sen byter man ut dem kärl som behöver bytas ut mot friska kärl som man tagit från tex benet. Det är en ren rutin operation som görs varje dag, men trots det är de ett stort ingrepp.

Jag har verkligen mått piss dem här dagarna. Jag har vart på sjukhuset som mycket som ja kunnat och igår fick han äntligen komma hem. Jag och Timmy var där på kvällen och hade med oss mat, så slapp han iaf laga den kvällen han kom hem.

Jag är så glad att allt har gått så bra hittills. Jag klarar mig verkligen inte utan min morfar, han är den i min släkt som står mig närmst och sem betyder mest för mig. Han ställer alltid upp för mig och därför ska ja göra detsamma för honom. <3

tisddddag

God morgon people!

Idag är det slitsamt, känner mig inte alls på topp. Min hals värker, huvudet värker och jag är trött i kroppen. Pricken över i:et är även lite träningsvärk från gårdagen. Jag var med Linda på pilates, slappt tänkte jag, men de känns i några tidigare oanvända muskler!

Men idag ska ja inte gnälla så, gud vilken underbar dag.

Dags för lite frulle och sen ska ja gå och pussa på babe som fortfarande sover :)

grattis dorto

Imorgon fyller världens gulligaste vovve 2 år!

                               

       

                                        

dålig melodifestival

Då var ännu en helg över, helt sjukt vad fort tiden går.

Helgen har tillbringats med lite av varje. Var på ikea i fredags, blev besviken, hittade typ inget som jag hade planerat att köpa. Något positivt med den kråksången var ju att det blev lite billigare iaf! Vi stannade även till på Cloetta fabriken på hemvägen eftersom Timmy absolut ville åka dit. Råkade ju få med oss lite smått & gott därifrån också. Sen bar de hem mot kära Finspång, Rasmus hjälpte mig att ta in hästarna och sen var vi bjudna på mat hos mamma och pappa!

Igår var ja en sväng förbi hos Wilma & co. Pratade lite och gullade med skitungen! Hade insläpp på em under tiden som älsklingen hade tvättstugan! På kvällen kollade vi på vartannat hockey och vartannat melodifestivalen. Vilken flopp! Allt var dåligt.  Det var pinsamt dåliga bidrag och Christine Meltzer sög som programledare, likaså den dataaminerade mannen. Nog för att han va snygg för sin ålder (påpekade de lite till mamma, kan tänka mig honom i familjen) men han va absolut ingen person som ska leda ett underhållnings program. Den enda person som skötte sig va Måns, tumme upp för honom.


ojoj

Jag hinner inte riktigt med att blogga. Hela veckan har bestått av träning och diverse saker. Har kommit igång väldigt bra med träningen. 1 pass i måndags, 3 pass igår och 1 pass idag. Det känns i mina ben kan ja lova, men ja känner att musklerna finns kvar någonstans där inunder, gömt under allt gosigt fett! Nu ser ja fram emot en träningsfri helg, vilket jag är värd.

Imorgon bär det av till Linköping. Jag Timmy och Linda ska till ikea och bränna lite pengar och sen ska vi ta med min lilla gulle bror hem från skolan. Ska även till biltema och handla åt pappa och sen till hööks och kolla på ett täcke till Vårtan :)

Nej, nu blir de å vänta i babe sen hoppa i lådan :) Ha en underbar helg alla människor!

RSS 2.0