minns ni mig??

Blev extra jobb på stenen idag, 16-21 så ska strax åka. Sumpar hela min veckovila eftersom jag jobbade extra igår också. Men vad gör det?? Jobbar varje dag fram till Onsdag nästa vecka nu, bara hoppas ja håller mig på banan varje dag. Huvudet spökar ju till och från för mig...

Idag har ja bokat in min hot stone massage som ja fick av A. Gud va skönt de ska bli, hoppas ja iaf ;) Ska dit den 22:e iaf. Blir lagom i tid då jag och Jennifer ska åka mot lite sydligare breddgrader :) Vilket kommer bli väldigt kul.

Kan även säga att min prinsessa växer. Hon har nu visat prov på att hon kan gå till och från ridhuset och vara helt orädd för trafiken. Hon har även träns och sadel på sig som om hon vore världsvan, jag är så stolt över henne :) Nu börjar allvaret sakta men säkert och det ska bli väldigt kul!


hum

Blir så trött på mig själv ibland. Varför kan ja inte bara släppa och sluta jämföra allt, vrida och vända på saker tills ja blir galen.. Det hör väl till antar ja, men va fan!

Är ganska urless på mycket just nu. Folk man känner visar sig kanske vara nån helt annan än vad man själv trodde eller fått uppfattning av. Men ja orkar faktiskt inte bry mig, det får vara som det är helt enkelt. Behöver lägga min energi på annat än det. Tänker tillbringa min tid med dem som får mig att må bra och dem som faktiskt känner mig, det är ja värd...

Nu väntar ett kvällspass.

Peace.

måndag

Ny vecka, nya tag ;)
Hur mycket sjuklingar som helst på jobbet, så ska se om ja kan plocka på mig lite extra pass. Om ja ska köpa en sadel för 15000 framöver så behöver ja jobba lite extra ;) 

Jobbar 16-22 idag, sen är de bara hem och vända i sängen, för om ja inte minns helt fel så börjar ja 7 på tisdag! Fy.
Men blir å träffa brudarna på kvällen, så måste hålla mig vaken ;)

Nu blir de solariet innan jobbet.


thats it

Har haft en jättebra födelsedag och dagen efter också!

Kolmården igår va mysigt, lite kallt bara. Men vad gör de när man kan skratta sig varm?? Jag mår så bra med dem 2 människorna, vi är som vi är men vad gör de! Tack för att ja fick följa med :) Blev en kortis till Himmelstalund efter de, köpte en jättesöt väska för 20 kr, de kallar ja bra köp ;) Avslutade kvällen med bio och sen plankstek hemma hos mamma.

Idag har släkten vart här. Har ätit på tok för mycket, men man fyller ju bara en gång om året så skit samma.
Fick mest pengar, men de går åt här kan ja lova ;) Har ju redan köpt mina älskade skor för mammas & pappas cash, så ska nog köpa ett nytt träns åt Vårtan för en del av de ja fått, de e dags nu för henne :)

Nu är helgen slut och vi är tillbaka till arbetet igen, och mitt nya jobb :) Trivs jättebra hittills så de kan ju inte bli annat än bra!

Puss & Hej så länge :)


snart där

Imorgon fyller ja 20 år, fatta 20 år. Börjar känna mig gammal ;)
Helt sjukt hur fort tiden går, känns som ja nyss fyllde 18 :) Men ja har hunnit med ganska mycket sen dess om ja tänker efter.

Har tillbringat hela dagen med att baka. Blev äntligen klar för en liten stund sen och strax väntar några timmars jobb. Har ju vart sjuk hela veckan, så de här blir min första dag, riktig mjukstart.

Imorgon ska dagen spenderas i Kolmården :) Blir en heldag där med Linda, Nic, Edda & Simone :) Tumme upp på de. Sen ev bio på kvällen :) Släkten kommer på söndag, så får vänta med att äta allt gott tills dess ;)


sjukling

Kul liv!

Har legat sjuk hela veckan och de verkar fan inte ge med sig. Fick svin ont i halsen i lördags när ja gick från jobbet, de höll i sig till söndag och sen blev halsen bättre. Men är fortfarande genom förkyld, yr i huvudet och kittlig i halsen, har tom lock för öronen. Så ja, nån riktig dunder förkylning åkte ja på. Så himla typiskt eftersom ja skulle börja på nedre i måndags, och så drar ja på mig det här. Jag är lixsom sjuk max 2 ggr på ett år, så snacka om dålig tajmning!

Har alltså inte gjort annat än legat i sängen och ni som känner mig vet att ja klättrar på väggarna vid de här laget. Har iaf försökt hålla mig lugn och stillsam men idag va ja tvungen att åka till Vårtan, har inte vart där på flera dagar. Trots att dem har 12 ha att röra sig på så börjar hon tunna ur, helt otroligt när de finns hur mycket mat som helst. Benet ser väl ok ut, varken bättre eller sämre så hon får gå kvar september ut, om nu vädret tillåter. Sen är de hem och hårdträning som börjar. Ja längtar :)


RSS 2.0