veckan bak och fram

Burr Burr, vart är solen när man behöver den som mest? Nu har de vart mulet, kallt och tråkigt flera dagar så dags att de vänder nu. Får hoppas på bättre väder till helgen. På fredag är de Finspång marknaden, tradition att gå trots att man aldrig köper något, eller jo munkar såklart! Jag jobbar 8-16 men måste försöka bli av med några timmar på em, Vårtan går ut på bete efter lunch. Så måste köra henne dit bort. Hon kommer bli så glad när hon får kompisar i sin egen ålder att leka med! Och det är hon värd nu innan allvaret börjar i höst.
På lördag ska ja jobba extra, men ger även då bort de sista timmarna på kvällen eftersom ja ska på 30 års fest. blev helt paff när ja fick höra att han va så gammal ;) Så de blir lite galej och ev en sväng till Hassel på kvällen, om vädret tillåter!
Torsdagen är jobb även de, 8-13 sen åker ja och Linda till Hageby, måste checka in utbudet i de nya köpcentret! Ovanligt att ja ska shoppa va ??:)
Avsluta väl med idag, nu blev hela veckan bak och fram, men vad gör de! Idag är de jobb, 13-21. Har konferens på em så det går ganska fort. Har dessutom vart uppe och tränat imorse, tumme upp för de! Hade med mig systrarna Lilja och för en gångs skull träna vi lite seriöst, kanske ska ha med Fia lite oftare??

Nej, dags att åka. <3

<3

Såg ett sånt jävla gripande program idag, om den där Chandra som legat förlamad i 26 år. Fatta 26 år av ens liv, det är sjukt lång tid. Blev så ledsen för hennes skull, inte ledsen på det sättet utan för hur en människa kan kämpa så enormt mycket. Kämpa för något som inte excisterar egentligen. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att vara fånge i sin egen kropp utan någon som helst påverkan på sig själv eller sitt liv. Att leva så begränsat men ändå hålla glöden vid liv och kunna vara glad för det lilla man har. Det är fan att kämpa, helt ofattbart. Att våga ta steget och välja döden, jag vill gråta av att bara tänka på det.

Jag är sjukt rädd för döden. Jag kan inte föreställa mig hur allting bara blir svart en dag, och hur fort det kan gå. Allt som man en gång levt för bara försvinner från en. Man slits från det man älskar, både själar och saker. Ingen hör dig, ingen förstår dig och ingen ser dig. En hemsk upplevelse som ja aldrig vill vara med om. 

Glöm inte att vår tid här på jorden är begränsad. Ta vara på varje minut för imorgon kan det vara försent. Grubbla inte för småsaker och glöm absolut inte bort att förlåta, allt man gör har en mening och efter regn kommer alltid solsken förr eller senare. Livet är en gåva, slösa inte bort den chansen.  

long time no activity


Jag lever, med nöd och näppe. Diggar mig genom dagarna med skön musik.

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Jobb, Kolmårdsbesök, grillning och lite socialt umgänge:P Var i Kolmården i lördags med mamma, pappa, Pillan & Wilma :) Mysigt med alla djur och bra väder hade vi också! På kvällen var de grillning i morfars stuga med familjen och kusinerna.

Tog en massa bilder på min kära häst igår. Har lånat Lindas kamera eftersom sladden till min e borta (?). Så jag knäppte ett par stycken + att Hannes säkert tog 150 med sin kamera med:) Så ska solla lite och sen visa er av hans också. Lägger iaf upp några :) Hon e bra fin den hästen, tur jag har henne i ur och skur.







hej hopp

All the right moves!!

Natten va lugn och ja fick sova i lugn och ro, vaknade dock vid 5 och flög upp, trodde ja försovit mig. Fortsatte mot stallet och blev välkommnad av världens gulligaste och tacksammaste varelser. Gjorde klart allt där och for hem. Hann visa pappa bilen som ja ev ska köpa. Hoppas ja får tag på gubben bara, då äre bara banken kvar. För den bilen ska ja bara ha :)

Sen åkte ja vidare mot brunnsborrningen å hämtade transporten, så nu är besiktningen gjord och de känns bra. Åker ju nästa vecka och då behöver den va grön :)

Nej, har lovat att maten ska stå på bordet 14.00 och vet fortfarande inte om ja behöver handla, bra Mathilda! Så lika bra att sätta fart med det där.


natti natti

Känner mig en aning förvirrad, hur kan en människa visa 2 så olika sidor?

Ena sekunden mår man så himla dåligt och det får gå ut över andra och vissa väldigt viktiga och nödvändiga saker i ens liv. För att sedan några dagar/veckor senare ha bytt ut vissa saker och helt plötsligt må prima och älska livet. Tänk om de kunde vända så fort för en annan.

Ligger i sängen och ska strax sova. Slutar vid 7 imorgon bitti och då åker ja direkt till stallet. Sen bär de av mot stan, ska besikta hästtransporten och innan de måste alla lampor och skit kollas så dem fungerar, om inte så får ja svänga förbi hos Chrille så han kan fixa det innan ja åker dit.

Nej, go natt gott folk!

sol

Solen skiner för ovanlighetens skull.
Tog en rejäl sovmorgon kan ja lova, vaknade vid 11 av att Troja sov på min mage, hon e för gullig :) For ut till stallet och gjorde klart där. Vårtan har blivit så kelig, eller de har hon iof alltid vart men nu är de mer än någonsin. Stod och pussade på henne en bra stund. Lyckades även skrämma vettet ur Selma när hon sprang rakt in i elstängslet och fick en stöt eller 2, hon trodde säkert att de va ja som gjorde något. Nu har hon kanske äntligen lärt sig att hon inte ska va i hagen.

Dags att göra sig klar för jobbet kanske. Slutar 7 imorgon bitti och sen e ja ledig hela dagen :) Lyx på det!

hey ya

Shooting stars <3 Har satt sig som en jävla igel på hjärnan, sjukt bra låt iaf.

En ny vecka har startat, började med lite jobb såklart. Blondie och ja har målat hela jävla dagen känns de som. Var de målare vi var nu igen eller? Vi har haft städ och röjj dag, kom hem smutsig och blå om både händer och ansikte. Roligt det där. Har skrubbat mig någorlunda ren iaf, övergick till någon mer rödlätt ton nu:P
Har även hunnit med en vända till Maxi. Var ju tvungen att köpa nya byxor eftersom de andra gick sönder lite olyckligtvis när ja utövade mina akrobatiska konster en dag!
Hittade ett par som får duga så länge, inte för att dem va fula iof men ja gillade mina gamla :P Råkade få med lite annat hem också, men de låtsas ja som ja glömt bort. Ska ju försöka hålla i pengarna och det går ju sådär. Eller va fan, har ju mer än hälften kvar så lite bra måste de ju gå iaf.

Imorgon har ja sovmorgon, tumme upp för sånt. Jobbar 16-22 + Jour så kommer hem vid 7 på onsdag, sen e ja ledig hela den dagen iaf. Jobbar extra på torsdag och sen går ja på helgen på fredag! Hua, men ja är en kämpare så ska väl klara det här också.

Önskar ja kunde tänka lika klart och förnuftigt varje dag om saker och ting. Förstår inte att ja ska gräva ner mig så förbannat i något som egentligen inte är bra. Men det är väl så livet är antar ja. Kan ju bara citera att "Livet är de helvete som pågår mellan fyllorna" inte för att ja dricker särsilt ofta, men de stämmer fan in ändå. Men som ja alltid säger. Den gud älskar prövar han. Nää nog om gud prat nu, tror ju inte ens på honom så vet inte varför ja pladdrar om det.
Tror john blund börjar hinna ifatt mig, bara gäspar och gäspar. Blir av någon konstig anledning så att man lätt vänder på dygnet, sitter uppe jätte länge när man ska jobba och tvärt om. Men måste försöka skärpa mig med det.

Nej, ett långt och obetydelse fullt inlägg från en flumm tjej. Nu ska ja börja tänka på refrängen, det är ju faktiskt en dag imorgon också.



helgen är här

JAAAAAAAA!
Äntligen är min helvetes vecka över och ja njuter för fulla drag av min helg som precis har börjat. Har jobbat 8-9 timmars pass hela veckan och nu känns de i både kropp och huvud av aldeles för lite sömn och för mycket jobb. Var förbi och kollade på Linda och Nics nya lägenhet efter jobbet, jätte fin :) Blev glatt överraskad för den va mycket finare i verkligheten än på bilderna :)

Nu sitter ja hemma och bara myser. Här ska de ätas grillspett som min kära mor styr med, lika bra att passa på å grilla när solen är här för i helgen ska de tydligen regna. De e som vanligt när ja e ledig:P

Helgen bjuder iaf på lite allt av varje. Ska försöka tömma lägenheten, 2 månader snart och ja vill inte åka dit. Finns så mycket fint med den lägenheten och ja har så mycket minnen, men måste ha mina saker. Så bara att bita i de sura äpplet och åka dit. Ska även ta mig en ridtur med Jennifer och försöka med allt som ja inte gör annars. Mitt dygn e för kort helt enkelt.

Nej, en dusch och lite mat på de här så är ja på banan igen :)







tisdag

Då va halva helvetes veckan över, bara 2 dagar kvar sne helg. Underbart!

Jobba 7-16 idag så har bara vart hemma och bytt om nu. Träning halv 6 och sen bär de av mot stallet. Behöver pussa av mig lite och prata lite. Och vem passar inte bäst då om inte min bebis. Förstående, lyssnar bra och snackar inte en massa skit. Bra de.

Nä träning var det, skulle bara meddela er att ja lever. Iof med nöd och näppe, men lever de gör ja !

ny piss vecka

Har inte vart så aktiv här och kommer förmodligen inte vara det på ett tag heller. Vissa gottar ner sig så förbannat i andras problem och de e inget ja orkar bjuda på. Kan iaf säga det är slut mellan mig och Timmy. Det är sjukt jobbigt och något ja helst undviker att prata om. Jag är bra på att visa upp en tuff och osårbar fasad utåt samtidigt som ja gråter inombords, så de gäller väl även i detta fall.

Idag börjar min helvetes vecka. 2 st 13-21 pass och 2 st 7-16 pass. Kommer vara helt jävla död efter den här veckan. Ska försöka plocka ihop mina saker från lägenheten imorgon. Lika bra att få de överstökat.
Var uppe på medley med Linda imorse. Trodde ja skulle dö när klockan ringde, allergin tar kål på mig. Är helt slut. Vi körde iaf ett oerhört jobbigt gympass och sen avsluta vi det med lite pensionärs bubbel. Nu ska ja strax hoppa i skorna igen och åka tillbaka dit upp. Ska luncha med Jennifer innan ja börjar jobba :)

Nä nu signar ja ut. Ta vara på alla era chanser där ute, dem kommer aldrig åter.


RSS 2.0