måndag

Den värsta veckan i hela mitt liv har startat. Jag har sjukt mycket grejer i skolan som ska lämnas in och när jag klev upp imorse visste ja inte riktigt om jag skulle se en ände på det hela. Nu känns det väldigt mycket bättre.

Jag har pratat med min kontaktlärare Ann Catrine, även om ja inte gillar henne personligen så har hon hjälpt mig väldigt mycket igenom sånt som har vart väldigt jobbigt för mig. Vi har pratat nu och kommit fram till en eventuell lösning på ett väldigt stort problem. Jag har även pratat med Arne och nu försöker ja få tag på en syo, men dem verkar ha dunstat från denna planet. Helt sjukt att dem inte är här när skolan snart är slut och alla elever behöver prata med dem.

Nu ska jag och Linda gå och leta efter lite lärare, lämna in 4 arbeten som ja jobbat klart med på morgonen nu och sen gå och äta ! :)

Hörs kanske senare.


Love you Timmy!

blä

Jag hatar min förbannade jävla hosta, låter som ja kedjerökt hela mitt liv :(

Jag återkommer med ett inlägg om studentkryssningen, så håll koll. Nu ska ja göra blåbärs té och bädda ner mig i soffan med världens bästa och efterlängtade människa!

Älskar dig!

muuu

Hej Hej Hemskt Mycket Hej!

Fredag igen, det känns skönt. Även om den här helgen kommer gå sjukt fort så kommer det nog bli kul.
Imorgon åker vi som sagt på studentkryssning. Bussen går härifrån vid 3 typ så då blir de lugna gatan en stund här hemma.

Mamma åker även till Mallorca ikväll, kan väl kanske erkänna att ja kommer sakna henne lite. Däremot får ja ha TT:n hela veckan. Mohaha!


Nu ska vi kila iväg och äta, sen psykologi och sen ska vi till arbetsförmedlingen med svenskan.

see ya!

yeah

Ja kan inte bestämma mig om ja tycker det är bra att tiden bara försvinner ifrån mig. Allt man tänker på nu känns så långt bort, men samtidigt inte. Jag minns så väl när vi satt för 3 år sen och suktade efter att ta studenten. Vi ville vara de fina tjejerna i balklänningar. Vi ville va dem som stod i fokus. Nu är de äntligen vår tur, men ja e lite rädd.
Det är slut med att livet är en lek nu, allvaret kryper närmre och de känns sjukt spännande. Min balklänning är klar, den är super fin och ja längtar till balen nu. Studentflak fixas, ja allt fixas. Livet kretsar till studenten just nu känns det som.

Jag sitter ensam här. Min älskling är och kollar på fotboll med Selma. A lags match, ganska kul att titta på men ja har annat att fixa. Dessutom är de konstigt väder, sol,regn och kyla om vartannat. Ge oss värme igen! Därför valde jag att vara hemma.

Strax ska ja slänga in lite bilder på datorn, relativt nytagna, iaf vissa av dem. Lägger kanske upp några här :)

Finns inte ord för hur bra du är.
Det har vart svajigt.
Men slut på sånt nu, vi ska klara oss igenom det här.
Alla gör misstag, alla missuppfattar, alla mår dåligt ibland.
Vissa är unika och det är dem som gång på gång reser sig upp igen.
De personer som är kämpare, trots motgångar. Någonstans måste man 
välja att gräva ner sig eller att ge sig fan på att vinna över det som är jobbigt. 

Jag är glad att du reste dig upp igen. Att du visa att du vill förbättra saker. För mig är det äkta kärlek. Att se glöden i dig, glöden att vilja förbättra saker för oss. 
Du är den unika personen, den personen som får mig att känna mig älskad. 
Tack för att du finns Timmy Sedin <3
 



4 dagar kvar till studentkryssning. Det kommer bli askul :)


torsdag

Idag är Linda ja och Amanda ute och cruisar! Jag har lånat den lilla sportbilen av mamma och det är SÅ mycket roligare att köra den än att köra min saab. Jag funderar på att ta bilen bort till matsalen, så Linda håller sig lugn, hon tjatar sådant!

Idag ska ja jobba, IGEN. Min 4:e och sista kväll för imorgon är ja ledig! Eller ja har ju skolan på dagen ,men sen e ja ledig, alltid något!

Jag, Timmy, Linda & Nic ska förmodligen åka till Söderköping då! :) Vädret ska vara på topp så då blir det GLASS GLASS GLASS!


lillis

Lill lördag igen!

Just nu sitter ja i skolan och fryser. Vet inte om dem bestämt sig för att spara in på värmen eller om de bara är allmänt korkade som ska göra varenda elev förkyld. Jag är dock redan helt igen täppt i näsan och huvudet dunkar på mig. Igår hade ja migrän + en förskräcklig allergi som inte vill ge med sig.

Linda och ja ska strax gå till maten och äta, som tur är så slipper ja skolmaten eftersom ja åt hemma innan ja åkte hit.

Klockan 1 börjar jag jobba, eller det är team fram till 4. Blir min 3:e kväll nu på raken och det är inget kul alls. Vill bara vara hemma och ligga under täcket.

Tur att någon väntar på mig när ja kommer hem:)



Linda e snygg!!!!!! :D

<3



I love you!

måndag

Då var det skola igen.

Jag och Linda befinner oss på 3:e våningen i en liten datasal med jobbiga människor. Jag skriver en uppsats och ätstörningar vilket går ganska bra.

Idag är det skola som vanligt. Trots att ja gick å la mig en timme tidigare än Timmy igår så är ja sjukt trött imorrse. Jag var tydligen ganska stenad när han kom ner och la sig igår, men det är inte så lätt att få liv i mig när ja väl sover. Efter skolan så ska ja jobba mellan 16-21. Hinner knappt hem känns det som.  Men men.

Idag är det mulet och det gör att hela min dag är förstörd!


fotboll

En frusen Mathilda har precis kommit hem. Har vart i Skärblacka på fotbollsmatch med Sofia :) Hannes och Timmy spelade och vi var hejjarklack! Självklart blev det seger, trots en sur japan och en turkisk domare! Go LIF! Timmy blev dessutom värvad till A-laget, han är duktig min älskling :)

Direkt efter matchen blev de stallet och sen till grillen. Gu va ja saknar de hamburgarna.

Imorgon är det ny vecka igen, tiden bara rinner iväg från oss. Veckan börjar med skola och sen jobb.

Nu ska ja ladda upp för söndagsfilm med chips och världens underbaraste människa!



Idag har vi även cruisat fin bil!

RSS 2.0