piss måndag

Varför är livet så förbannat hårt? Varför ska man hela tiden ställas inför en massa tuffa beslut och konfronteringar. Vill bara vara lycklig utan att såra någon. Är helt slut i den lilla hjärn halva som finns kvar. Men den gud älskar prövar han, och det verkar fan vara sant. 2010 har vart ett riktigt piss år hittills, så nu tycker ja de e dags att de vänder till de bättre.

Imorgon bitti drar ja till Ullared, wihu. Ska bli kul, även om ja inte riktigt vet vad jag ska köpa, men de dyker alltid upp en massa bra att ha saker + ganska mycket inte bra att ha saker också. Vi åker vid 5 så de blir sängen tidigt idag.

 Nu ska ja kolla på Arn och äta melon, grejer de. Go natt kära människor.

tisdag

Har fastnat i en sjukt massa bra låtar, förmodligen är det några av dem som gör vår sommar i år :) Har saknat musiken. Har inte haft tid eller lust för att lyssna, jag måste oftast ha en anledning till att dra på hög volym och bara njuta. Antingen är ja ledsen eller så är de party dags.

Har iaf fastnat något enormt för Lil Wayne ft. Eminem- drop the world. Vet inte vad som gör den så bra, men de e fast i huvudet på mig. Helt sjukt. Även mycket David Guetta- memories som strömmar ur högtalarna just nu, sjukt bra låt.

Redan tisdag idag och jag har precis vaknat, hoppsan (A) Nä vars, det va välbehövligt. Har vart alldeles för lite sömn överlag nu ett tag, så hade lite att sova igen. Så nu är ja pigg och glad(?) glad, kan ja vara glad förresten?? Kanske den gamla vanliga Mathilda som börjar krypa fram ur sitt skal igen efter en jobbig och sårbar tid. Jag kan inte annat än hoppas att det är så. Idag väntar ett kvällspass på jobbet igen. Skönt med kortpass :) Efter det tar ja helg eftersom jag går på helgen på fredag kväll. Har iof tagit flex på fredag kväll. Vi ska flytta hästarna och eftersom vår dragbil inte funkar så har ja fixat "skjuts" och då är de skönt om vi kan försöka få med så mycket saker som möjligt den dagen.

Jennifer har förresten fått hem sin lilla dulliga kille :) Kan inte påstå att jag blir annat än sugen att hämta hem en till jag också :P haha, men då får vänta, iaf till sommaren (A)

Tränade för övrigt backning med transporten i fredags. Fixade ju "proffshjälp" så de gick ganska bra. Eller ja, vi har kanske lite delade meningar om hur det gick. Men tror båda är nöjda iaf, jag kunde iaf backa in i en carport och det är mååånga +++ i kanten :)



söndag

Bloggtorka igen! Men så är de ibland.

Har precis kommit hem från Lindö. Har kollat på fotboll i den här förbannade snålblåsten, trodde ja skulle förfrysa. Slutade iaf 1-1, så dem va duktiga! Linda och ja tog en sväng till Max innan matchen, gud så länge sen ja åt där nu. Men de satt fint i kistan.

Har stallet både ikväll och imorgonbitti, så ikväll blir det tidigt för mig. Tidigare idag va vi och kolla på nya stallet. Tror de kommer bli kanon bra och de ska bli sjukt skönt att flytta! 3 månader har gått så fort. Nu är de bara 5 dagar kvar.

Veterinär besöket i fredags gick nästan smärtfritt och snabbt. Utom resan dit som bjöd på en helvetes massa snö, har aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Släp och bil med sommardäck, ingen hit! Men vi tog oss iaf dit och hem, vilket var jävligt skönt!

Nä nu ska ja ta tag i mitt liv.

onsdag

Nu äre sommar, typ iaf :) Var redan 8 grader ute när ja åkte hem från stallet. Så vädret idag blir nog kanon!

Hästarna är iaf ute nu och jag la mig i solariet på vägen hem, velbehövligt och välförtjänt. Så blek som jag är nu har ja aldrig vart, men efter att vi kom hem från Tunisien har ja inte orkar bry mig. Har låtit all färg flagnat bort.

Idag väntar jobb igen. Hade ett 13-22 pass igår och ett 13-21 idag. Känner mig inte sådär jätte sugen om man säger så, men va fan. Man kan inte va sugen på allt här i livet! Imorgon jobbar ja 7-16 och det är fan ännu värre :P haha.

Ska ta och hoppa in i duschen nu. Få av mig all skit som ja bär omkring på efter stallet. Tycker så synd om Disa, mammas islandshäst. Hon är halt och måste stå på box. Hon gnäggar och ser helt förstörd ut gull fian. Tur vi ska till Strömsholm på fredag, se om dem hittar något. Skulle iof bli förvånad om dem inte gjorde de, tror det är 3:e veckan som hon är blockhalt nu.

Nä duschen var det ja, måste laga en matlåda också!

måndag

Kom från träningen för 1 timme sen och känner redan träningsvärken komma. Hur fan ska ja gå imorgon, blir nog foglossning igen skulle ja tro. Fick byta och jobba dag pass istället för kväll idag. Hatar att gå upp på morgonen, men lyckades till slut. För att krångla till det lite extra ska ja jobba kväll imorgon istället för dag, så vi vänder på steken.

Imorgon får ja iaf lite sovmorgon, ska ev upp och gymma lite på morgonen dock. Men de e bara om ja får med mig Linda upp :)

Nu ska ja se Hollywood fruar gott folk!


söndag

Då var vi framme vid slutet av ännu en helg. En helt okej sådan. Solen skiner ute så ja ska inte bli så långvarig här, utan ska ut och rota runt bland alla hästsaker i lekerstugan, se va som ska sparas och vad som ska slängas!

I fredags var de som sagt bubbel på schemat. Blev väl lite smådragen om man säger så. As bra när man inte druckit på länge, fyllan blir inte så dyr. Räckte med 5 cider och lite öl så va kvällen räddad :) Badade tills ja va ett förkrympt russin!

Imorse vare tröttsamt. Körde ju Rasmus till och från krogen igår så de blev ganska sent och klockan ringde 6.15, kände mig full där ute, inget att rekomendera! Gav dem mat och slängde ut dem och sen åkte ja hem och sova till 12, hur skönt som helst. Nu sitter ja hos mamma och väntar på mat. Senare ikväll ska ja ta mitt feta arsle upp till gymmet och röra lite på mig, evigheter sen sist nu. Linda skulle med, kan behöva lite peppning :) Efter de hoppas ja på lite bubbel där också!

Nä, ut i solen och njut nu. Här har den inte lyst på evigheter känns de som, så bäst att passa på :)


fredag!

Jävla bil!
Igår när ja åkte hem från stallet pajja kopplingen igen. Satt i godan ro och när ja skulle släppa upp kopplingen flög den ner i botten istället. Haha, snacka om att ja höll på att skita på mig, blev livrädd. Svängde iaf in på närmsta väg och ringde efter hjälp. Tur man har snälla kompisar :)

Blev hämtad och fick åka med en sväng till Norrköping först med lastbilen, länge sen ja åkte lastbil :) Till slut fick vi iväg bilen till ett Toffes pappa, så nu ska vi väl se om han kan laga det där. Tror ja ska köpa en ångvält åt mig, den kanske skulle hålla lite bättre än vad min kära saab gör! Besiktade som tur va TT:n idag, så nu tänker ja sno den så ja slipper vara utan bil :)

Ikväll ska jag upp till brunnsborrningen, jacuzzi bad och bastu. Ska bli skönt! Ska faktiskt unna mig några cider, det är ja värd nu när hela mitt liv är upp och ner och allmänt bajs!
På söndag ska ja träffa Timmy :) :)


onsdag med jobb

Vilken förmiddag. Har både hunnit dammsuga, torka av golven, lagat mat och vikt kläder. Har en anings ork kanske kommit tillbaka?? Selma och ja tog sovmorgon till halv 10, då mamma kom och hämtade henne. Hade kunnat lämnat henne hos morfar om det inte hade vart för att jag jobbar tidigt imorgon igen.

Nu är ja nyduschad och ska strax bege mig mot jobbet. Har team på em sen slutar ja vid 21. Börjar däremot 7 imorgon bitti, vilket inte är så värst kul. Men det är ju sista passet för den här veckan. En riktig lyx vecka med bara 2 pass, men de blir så när man jobbat helgen.

Är såååå nöjd med mitt hår. Kunde inte ha blivit bättre, jo en anings längre kanske. Men de växer väl fort hoppas ja :=) Tyckte de såg ut som ja hade senap i hårbottnen igår, men nu har de lagt sig lite och det kunde inte ha blivit bättre :)


För hit ska ja i höst :)


tisdag

Åkte hem till Lotorp efter Vallonbygden. Valde kvällsmat, vilket slutade med att mamma stod ute vid grillen. Grillspjut, pomme och tzatziki, smaskigt värre. Dock tog de ju sin lilla tid att få nån mat där ute. Antingen var det fel på grillen eller så var det mamma som glömt bort hur man gör sen förra året?

Kom nyss hem iaf. Har diskat och försökt plocka iordning lite grann. Vet inte var all min ork har tagit vägen, den är som bortblåst. Jag som är pedant orkar inte ens bry mig längre. Men de kommer väl tillbaka om ett tag, värre än någonsin om ja känner mig själv rätt !

Kvällen blir iaf lugn. Ska hålls med lite små saker och sen blir de sängen. Imorgon väntar jobb 13-21!


.

Då har halva dagen sprungit förbi. Har hunnit med hovslagaren och frissan. Det tar tid att göra ca 50 tunna slingor, men fint blev de :) "Råkade" även köpa med mig lite hårvårdsprodukter, är galen i sånt och det får man inte för mycket av!

Nu ska ja göra iordning lite mat för att sen möta upp mamma och åka till Vallonbygden vid halv 3. Ikväll vet ja inte vad som händer. Hade tänkt fråga Linda om hon ville bubbla, men apan jobbar ju. Så får väl klara mig själv. Funderar på att åka ut till Lotorp och roa mig med något, eller så åker ja ut till stallet en gång till. Sånt som märks!

Nä, mat var det!


måndag

Är i lägenheten igen. Har sovit några nätter i Lotorp, men nu är ja äntligen här. Skönt att komma hem, för de finns ingenstans där ja trivs så bra som här :)

Har tillbringat dagen i stan. Fyndade en Everest jacka för 299 kr och sen lite annat smått och gott. Har även vart i stallet, släppt i hästar och borstat av 2 ler monster :) Nu är svartingen inte grå längre, hoppas de håller i sig tills imorgon iaf :)

Nu ska ja bara ta de lugnt. Duscha och plocka iordning lite här. Imorgon blir de full rulle. Hovslagarn kommer, jag ska till frisören och nästan bli blondin igen och sen en sväng till Vallonbygden!

Långfredag

Hemkommen och nerbäddad i sängen. Kvällen gick faktiskt fort, men de gör alltid våra helger också, eftersom vi är lätt de bästa gänget ;) Ska sova i Lotorp inatt, då riskerar ja inte att bli väckt av grannen 311 gånger inatt också. Imorse när min klocka ringde kvart över 6 så hade han fortfarande fest med dunka dunka, lite väl överdrivet kanske? Störningsjouren ringd så nu var det tyst när ja svängde förbi där för att hämta lite saker, ska bli intressant att se hur länge det håller i sig den här gången. Han kanske kan avancera till 2 tysta dagar iaf!

Börjar 9 imorgon, vilket betyder att jag även slutar 9. Känns däremot som att passet kommer svischa förbi, har lite allt möjligt att stå med.
På söndag drar ja till Stockholm :) Ska bli kuuuuul :)

Förresten ska Wilma sova här imorgon kväll, se hur det går. Tur jag är här, mig gillar hon ju. Om hon sover snällt och tyst så får hon gärna sova hos mig och Selma :) Hihi!

Nää nu ska ja sova, är helt slut efter ca 5 timmars sömn. Det är ju en dag imorgon också!

God natt allihopa!


skärtorsdag

April April din dumma sill. Tror faktiskt inte att någon har lurat mig idag, men de vet man aldrig. 
 
Selma och jag har precis kommit hem. Vi har vart iväg och kollat på häst med Jennifer + att det blev ett godis stop på Viberga. Jag är faktiskt lite besviken. När jag var liten åt man alltid speciellt godis på påsken, det var skum harar, tuppar och såna små choklad ägg med fint papper. Nu finns inget sånt kvar. Jag letade som en tok efter något som såg lite "påskigt" ut men icke. Hittade några choklad ägg, men inget mer. Det hör lixsom till med det där äckliga påsk godiset. Flerfärgade ägg med konstiga smaker.

Jag har dessutom inte sett en ända påsk kärring, och vi som alltid sprang runt utklädda. Gör man inte sånt lika mycket längre?

Tidigare idag var de lite lägenhetsvisning. Fanns väl en 2:a som ja kan tänka mig, men vi får se hur det blir. Ska kolla på några fler iaf, lika bra. Blev även buffé på peking så nu är ja mätt resten av dagen :)

regn

Nyvaken och trött. Man blir ju inget annat än däppig på det här förbannade vädret heller, hur kul är det å vakna och se att det spö regnar utanför?

Har precis kommit från duschen, känner mig 10 kilo lättare när lite smuts försvann. Idag står lägenhets visning på  schemat, ska iof bara kolla på 2 st tror ja, så de går nog ganska fort.

Eftermiddagen tillbringas på Skärlunda där vi ska kolla på häst! Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi flyttar hästarna. Ska bli så jäkla skönt!

Är fortfarande helt upp över öronen kär i filmen vi såg igår. Längtar redan tills ja får se den igen :)


Mohaha, lika fint väder på min student som nu!


RSS 2.0