jobb dags

Såret såg fint ut på den lilla hästen. Desvärre har hon skaffat sig ett nytt (varför är ja inte förvånad?) Men det var bara en liten reva, så det är ingen fara. Nu ska ja snajda om till lite andra kläder och åka till jobbet. Kan inte påstå att det känns sådär jätte lockande när man redan jobbat 24 h i helgen. Men bara att bita i det sura äpplet, är ju inte ledig förns fredag kl 16 :)


föl

Nu vecka och nya tag!
Har jobbat hela helgen i regnet, vart en tur till Stockholm igår. Ikea är ingen hit när de e lönings helg, men ja hade ju inte så mycket saker så de gick hyffsat fort ändå.
Har tagit ett x-tra pass idag, 13-21 så ska snart pallra mig upp ur sängen och göra lite nytta innan ja ska åka.

Mamma & Pappa är och ultraljudar Disa, eller dem gör väl inte så stor nytta men dem är där iaf. Risken finns att hon kastar det andra "fölet" när dem haft tvillingar, så vi håller tummarna för att den andra är envis. Är hon fortfarande dräktig får hon komma hem igen och då är fölet beräknat till 6 Juni ungefär :)

Vårtan är frisk igen och får gå ute. Hon har blivit röntgad x- antal bilder, 2 ggr på 1 vecka, så hon är världsvan :) Nu väntar ja på en skorpa på såret, sen får hon åka ut på betet igen! Då blir hon glad :)

Nej, dags att hoppa i kläderna och åka ut till djuren.

PUSS


Leo & moster Mathilda


hot-cold-hot-cold

Vilken värme. Jag klagar absolut inte, vill bara att de ska bli lite åska så de går att andas luften igen för nu är de mer än kvavt här!
Jobbade hela helgen i värmen och skämtar inte om vi har svettats bort 5 kg var eller nått. Vi fick lufta tuttar och rumpor i jobbets fläkt och när de blev riktigt varmt gick ja in i matförrådet och stallde mig, för där var de minsann svalt. Var uppe på Viberga nyss och skulle köpa en golvfläkt, trodde ja iaf. SLUT så långt ögat kunde nå. Varför beställer dem inte in större partier när det är så varmt??? Har vart slut hur länge som helst nu. Känns lite små jobbigt att åka in till ÖB för att köpa en fläkt till hyffsat pris.

Lider med djuren i värmen. Hästarna kan inte gå ute på dagarna, för mycket blinningar och bromsar så dem får gå ute på natten. Min "porslinshäst" hade ytterligare ett sår på benet idag, är hon världens klumpigaste drummel?? Förmodligen fick hon det igår när dem gick i skogshagen igår och det var så mycket djur på dem. Hon är ju ganska känslig för sånt. Selma lider iaf inte. Hon ligger antingen raklång på rygg i min säng och slappar eller solar på balkongen om ja sitter där. Hon jobbar dessutom x-tra och fångar alla flugor i hela huset. Hon fånger väl inte sådär överdrivet många, men hon roar sig ju iaf :)

Nu ska ja strax åka till apoteket, måste köpa mer sårtvätt till Vårtans ben. Får se om de blir något kvällsdop idag. Beror på...


.


RSS 2.0