korv med bröd

Imorse mådde ja inte sådär jätte bra. Vaknade klockan 9 av att ja svettades som en häst, inte konstigt med tanke på hur mycket kläder ja sovit med. Klädde av mig lite och somnade om, vaknade nästa gång vid 12 och åkte med mamma till stallet. Det stället är den bästa kuren om man är sjuk, eller ´Vårtis är den bästa kuren. Man får frisk luft och de är bra. Stod länge ute i hagen och pussade på henne, drog loss hur mycket päls som helst. Jag kan inte förstå, varje dag borstar ja bort säkert 2 påsar med päls, men det syns inte på henne att man dragit bort massor, Det är ändå hur mycket som helst kvar.

Just nu ligger ja i sängen och tar igen mig lite. Hostar, hostar och hostar lite till. Det är så jobbigt.

Nu ska ja fixa något att äta, är sugen på korv med bröd så det får nog bli det.

fredag kväll

Hello bloggen.

Gårdagen var mycket trevlig. Det började med att Linda, Klara och Jennifer kom hit. Vi åt mat, fikade kladdkaka och gjorde oss iordning inför kvällen, alla utom Jennifer som bangade ;) Blev mycket prat om allt och inget och sen bar det iväg hem til Nic. Nic har världens minsta men mysigaste lilla lägenhet, vi var ganska många hemma hos honom så de blev lite trångt, men närhet har ju ingen dött av hittills :P Där var vi en liten stund innan grabbarna gick ner mot skolfesten och vi flickor åkte in till stan. Palace var ett helt okej ställe, bra musik och mycket nytt folk, helt värt att gå dit och vi kommer garanterat gå dit någon mer gång.

Vi dansade en hel del, trots att ja hade kramp i hela min kropp ( jag tror ja håller på att få influensa ). Åkte hem vid halv 2 ungefär, när våra ben inte orkade bära oss längre :P
När ja kom hem hit blev de en lång dusch i skollhett vatten så ja skulle få upp värmen och få mina leder någorlunda rörliga igen. Jag värmde även varm oboy som ja drack innan ja stupade i säng :)

En rolig kväll som vi måste göra om :)


Varför just idag`?

Jag är sjuk!!!!!!! På en fredag, det är hemskt.

Vaknade flera gånger imorrse av att jag var jätte svettig, och i normala fall är ja alltid kall när ja sover. Jag har världens jobbigaste huvudvärk och som pricken över i:et har ja fått rethosta, jag känner att det här kommer bli en underbar dag. Eller inte.

Men det här ska inte få förstöra min dag, Ikväll är det ju utgång i stan som gäller och det ska bli kul.

Nu ska ja ta mig något att äta, ringa mamma och sen åka in mot Finspång. Klockan 12 ska ja möta upp Linda och Amanda på banken för att betala vår student kryssning. Ska även passa på att stanna i stallet om inte mamma gjort klart hos min älskling, samt köpa glass. Blev sugen på glass och varma hallon och det är ja värd nu när jag är sjuk!


Hörs senare!

utgång tomorrow

Imorgon är det fredag den 30:e. Vilket innebär utgång på Palace, ni som inte har något för er kan ju komma dit. Tydligen ska de bli något alldeles extra, men vi får väl se om de blir kul.

Jag ska även hinna in en sväng till stan, kolla efter något plagg att ha på mig på kvällen. Dock inget dyrt då min ekonomi är lite kärv just nu.
Imorgon ska vi även betala vår student kryssning, ska bli skönt att få det ur vägen. Även om de inte e kul att betala i föreväg :P


spokie

Jag har länge haft känningar av att de är något konstigt i stallet. Det känns på något sätt laddat  och jobbigt att vara där. En morgon när ja var där ute och morgonfodrade stod ja och fyllde på vatten, helt plötsligt svishar något förbi utanför dörren och mitt framför ansiktet på mig. En vit skugga, som ja defenitivt sätt på tv, så ja vet vad ja såg.

Jag är inte den personen som blir skrämd lätt, utan är ganska tuff av mig. Jag har alltid älskat att vara ensam i stallet, antingen tidigt på morgonen eller sent på kvällen, nu är ja livrädd å vara där ute. Ikväll när ja skulle kvällsfodra var ja redan lite uppskrämd av diverse anledningar. Direkt när ja kom dit kände ja mig konstig, ja fick ont i huvudet och när ja vart där en liten stund började ja må jätte illa. Det här är helt seriöst jätte läskigt. Jag har haft häst i det där stallet hur länge som helst och jag har sldrig känt av något av det här, så varför gör jag det nu?

Jag är rädd, jag är aldrig rädd annars och just det gör mig ännu räddare :P

Från och med nu ska ja iaf undvika att vara där ute ensam. 


 

Detta inlägg skulle ha publicerats för länge sen!!!!

Då har man vart hemma och vänt en liten stund. Jobbade som sagt mellan 8-12 sen åkte ja direkt ut till stallet och mockade åt dem 2 små liven. Sen har ja duschat, tömt min gamla laptop, lagat mat och styrt med lite små grejer.

Nu ska ja strax åka till jobbet igen, det saknas folk så dem verkar vilja att ja ska jobba dygnet runt ungefär. Ska bara jobba till 8:a dock, har kvällsfodringen i stallet så ska ut dit direkt sen.

ps, har ja världens sötaste hund? JA!

ja e trött

Nu ska ja soooooova, jag är svintrött och imorgon ska ja upp ganska tidigt, eller det är tidigt för mig.

På morgondagens schema står
Jobb
Skola
Stall
Plugga
Tömma datorn
Gå lång promenad med Selma
Kvällsfodring i stallet
Lämna datorn hos Niklas


Vi får väl se vad ja kan lyckas klämma in mer för nått.


God natt alla glada. Sov gott

jobb

Idag jobbade ja mitt 2:a pass den här månaden. Känns lite konstigt med tanke på att jag brukar jobba extremt mycket annars, iof är det ganska skönt att de har vart lite lugnare på den fronten nu. Dock märks det i min kassa, och det är inte lika skönt.

Imorgon ska ja jobba mellan 8-12 och sen ska ja till skolan. Vi har projektdag och måste bli klara med de sista på vårt arbete.

Jag ska även hinna tömma min andra laptop på bilder, musik osv, för imorgon ska den flytta, sorgligt!


fotboll

Manchester vann årets viktigaste match. Jag är inte så värst insatt, men ja fick höra att det var en väldigt viktig match. Jag sitter hemma hos Ola med Wiket. Vi har ätit pizza, kollat på matchen, lyssnat på Mayhem och gäspat. Jag är svintrött, gick upp halv 6 så känner att de e dags för sängen snart.

Imorgon har ja kort dag i skolan, börjar 11.15 och slutar 13.40. En precis lagom lång dag, ska jobba imorgon kväll, money money.


åååååhhh, min klänning

Hej bloggen.

Idag har ja bestämt mig för en balklänning, den är jättefin och jag är jätte nöjd. Nu saknas bara skorna, vilket kommer vara det absolut svåraste av precis allting. Dem ska vara snygga, lagom höga, bekväma och passa till klänningen, herregud, hur ska det här sluta-?

Mamma, Hannes, Fia och Wiket var med som smakråd. Hade väl mest nytta av Sofia, dem 2 grabbarna tyckte väl mest det var pesten att behöva vara med där.

Nu vill ja bara att balen ska vara här, jag är så sugen nu så ja vet inte vart jag ska ta vägen. Alla är jättefina, ja blir faktiskt tårögd. Känns hemskt att det är dags för mig att gå på balen, som vi har längtat efter den dagen. Och nu är det äntligen vår tur. Jag är inte redo för att bli vuxen, inte redo för att klara mig själv. Jag är liten och vill förbli liten.


bebis!!!!!

Imorgon ska faster Mathilda få hälsa på sin lilla brors dotter för första gången. Jag kommer bli världens bästa faster, det är ja säker på. Jag ska lära ungen allt ja kan, dvs inte alls mycket :P haha
Hästar, hästar, hästar och sen hur man på bästa sätt spyr på en fylla. Vad mycket mer kan ja lära ut?



Imorgon ska ja alltså följa med Pillan på ultraljud, Ricke jobbar så då hänkar ja på :) Det ska bli kul, om den lilla skit ungen vill ligga still den här gången :)

druvor and rats

Okej, ordet balklänning står stämplad i pannan på mig. Jag är så jävla lost och vet absolut inte vad jag vill ha för klänning. Alla är sjukt fina och ja kan absolut inte välja, har dock inte hittat någon som klickat och vart helt perfekt, men det är frågan om ja kommer hitta någon som är det, såvida ja inte gör den själv.

Ska in imorgon igen och kolla, med lite mer smakråds personer än idag.

Nu ikväll har jag kollat på Emma & Magnus bonde bröllop. Man blir ju absolut inte sugen på att gifta sig. JOOOOO, bröllop imorgon för dem som vill komma.

Nu ligger ja och äter vindruvor, kollar på dieselråttor & sjömansmöss och snart ska ja sova. Imorgon ska ja upp halv 6 och åka till stallet. Det är vansinnigt tidigt för mig. Men jag har bråttom hem, för kl 8 blir ja hämtad och då ska ja iväg på något kul :)

jag är gravid??

När ja sen skulle köra till stan blev det ett stop hos Totte? där dem spelade årets viktigaste match, vilket Wiket säger att alla matcher är. Jag blev kvar där en stund och sen åkte jag, wiket och jeppe och hämtade min bror Ricke. Tydligen skulle dem dra med honom ut och fira att han ska bli pappa. Detta var tydligen sista gången Ricke skulle dricka innan barnet kommer, dock är det 7 månader kvar tills dess så vi får väl se om han kommer hålla det.

Jag släppte av dem där inne vid 1 och lovade att hämta dem vid 3 igen. Jag hann hem en stund, käka, fixa naglarna och kolla på lite film. Väl inne i stan igen blev det ett stop på max, mmmm, god mat igen. Sen droppade vi av Ricke i Finspång och sen hemfärd mot Lotorp.


I lördags fick ja reda på att jag ska ha barn (?). Ser det ut som det ? hahaha. Wiket hade träffat sin syster Evelina på krogen och berättat för henne att jag var gravid och att hon skulle bli faster, hon började gråta. Undra om det var glädjetårar? haha.

Jag kan iaf garantera att jag inte är med barn, även om det var ett himla tjat om barn på vägen hem :P


lördag på varvet

I Lördags var jag och Jennifer på fest nere på varvet. Vägen dit var rena helvetet och efter en liten bits grusande så var det ren GLANS IS. Vi slirade upp för en liten backe ( fick till och med lägga i ettan för att komma upp ). Väl där uppe stannade vi, vilket grabbarna tyckte var bra eftersom det är världens längsta backe ner till huset, och den var ännu halare. Lite panik började tränga fram i mig hur fan jag skulle komma därifrån sen, jag hade lovat att köra in Wiket och co till stan så ja hade inte så mycket val. Jag vägrade att köra ner bilen och alla andra var sten fulla, utom 1 person då, men han vägrar ju att prata med mig så det var bara att glömma att fråga honom. Till slut drog jag med mig Näbben, han kunde knappt gå rakt och jag var skit nervös. Pappa skulle säkerligen döda mig om ja kvaddade bilen + att vad skulle jag då åka i? Näbben var iaf säker på sin sak och visste att han skulle klara av de där. Han lägger iväg i full kareta och där står jag och syster och bara väntar på att höra en smäll, men ingen smäll, vi hör snarare när han kommer och springer på isen och ramlar omkull. MIN BIL VAR HEL :D

Aldrig att ja tvekar på hur han kör bil, han har nog vart med om det mesta, men att han var ganska onykter gjorde mig nervös. Men bilen är hel och Näbben klarade sig nog med några blåmärken efter hans och syster promenad tillbaka till stugan.

balklännings bestyr

Måndag igen och dags för en ny vecka.

Jag sitter i skolan, väntar på att klockan ska bli ett så min biologi börjar. Har bara biologin och filosofi så dagen går fort.
Idag efter skolan ska jag och Jennifer in och kolla på balklänning, risken finns att ja blir kär i varenda en av dem.
Jag vet precis hur jag vill att den ska se ut ( återigen kommer mina dolda designer kunskaper fram ) och helst av allt skulle ja ha velat rita upp klänningen själv och sen låtit någon sy upp den, men min plånbok räcker inte riktigt till för det just nu.

Efter stan blir det stallet, en helt vanlig dag hemma hos mig.

linda is a fucking ljug människa

Förresten kom ja på att Linda ljugit för mig. Otten har premiär på LÖRDAG och inte fredag. Dvs får vi nöja oss med bara Palace på fredag, hoppas de e drag på det där inne, har aldrig vart på Palace förut så ja vet inte.

nykter fekke


Känner mig som en uppsvälld tjock flodko. Har tryckt i mig både kyckling & pomme, varm smörgåstårta, glasstårta, 2 bananer och 2 apelsiner inom loppet av bara några timmar. Som sagt finns det inget stopp i mig när det gäller mat, blir proppmätt men sen är ja hungrig igen efter 20 min. 

Ikväll har ja vart i stallet och fodrat, släppte in hästarna tidigare, allt va dyngsurt efter att de spö regnat hela dagen.

Nu sitter ja hemma hos Jennifer och väntar på att hon ska bli klar. Vi ska åka en sväng till varvet och checka in festen som är där. Kul å träffa människor som vi inte träffat på länge, men sen får vi väl se vad det är för annat folk där också. Finns ett antal som varken jag eller Jennifer tål att se eller vistas tillsammans med. 

Senare ikväll ska ja köra in Wiket och co till stan, jag vill också gå ut, men dem ska till palace och där kommer ja inte in på lördagar, just fridays! Träligt läge men sånt är livet, ja satsar på en grym utgång nästa fredag.

 
                                                                   Checka mina muskler, Mathilda goes drunk!

happy birthday

Nästan godmorgon för mig. Jag somnade inte förns strax efter 3 igår, det är absolut inte tillåtet när det är skola.
Men nu har ja ett virus program och det är viktigast.

Idag fyller pappa år så det kommer lite folk hit ikväll. He is old, om 2 år fyller han 50 och det är gammalt. Tur att han ska få barnbarn snart så han hinner med det.

Strax ska ja klä på mig och bege mig ut till stallet. Det spö regnar här och blåser halv storm så hästarna får gå in tidigare idag, min bebis som går naken lär nog va blöt, men hon överlever. Det är lite stake i den hästen ;) Sen får hon stå med sin "tvångströja" till kvällsfodringen. Första gången trodde nog tårtis att de va nått sånt, hon rörde sig inte ur fläcken och trodde nog inte heller att man kunde göra det. Nu går det dock bättre :)


Hörs senare!

mayhem

Jag har stallet hela helgen, känns otroligt jätte roligt eller inte.

Just nu vill ja bara göra något kul, åka iväg någonstans, bara vara.  Sugen på bio, men vet inte vad ja vill se, joo Twilight igen, men den har nog slutat visas nu. Får hoppas att den finns att tanka ner snart så ja kan få se den igen


Ljudet i min nya dator är SÅÅÅÅ mycket bättre än i den gammla. Nästan pinsamt att ja kunde lyssna på den gammla förut. Jag är så nöjd :)


bad bad

Extremt dålig uppdatering, sorry. Men faktiskt är det inte mitt fel, min dator har vart oerhört oförskämd mot mig. Det har knappt gått att vara ute på internet, en snigel är snabbare. Msn har funkat, men inte för långa stunder och att skicka något har inte ens gått att tänka på.

Idag har ja alltså hämtat min nya älskling, det går lite bättre än med den förra datorn :P Ska ringa Telia och fixa ett tele kort å sätta i datorn så ja slipper dongel jäveln, det är den som gör att internet går så jävla sakta.




förlåtförlåtförlåtförlåt,   hata mig inte

hästar = tidiga mornar

Nu ska ja strax hoppa ner i lådan. Även om ja har lång sovmorgon imorgon så ska ja i alla fall åka till stallet vid hlv 8. Hästarna ska ut trots att ja hellre skulle sova bort halva dagen. Skönt att vakna upp ute i stallet, frisk luft och med något man gillar. Ska passa på att göra klart ute i stallet också, så slipper ja åka ut en gång till sen.

Nää sängen var det ja, sov gott!

äckelpotta, äckelpotta ö y uh

Idag har ja fikat sjukt mycket, muffins, bullar, kakor ja hud vet allt, måste poängtera att de va jävligt gott.
Igår lyckades ja även trycka i mig chips och dip. Jag var hos Berntsson där han och Wiket var. Dem ville att ja skulle komma, sen spelar dem iaf poker och är osociala med mig. Jag satte mig iaf i soffan och var social med mig själv, kollade på film och åt chips. De funkade ganska bra det också. Åkte hem ganska tidigt eftersom ja skulle upp tidigt idag.

Imorgon är det onsdag, vilket innebär den slappaste dagen i skolan för mig. Börjar kvart över 11 och har 2 lektioner varav den ena är idrott, så de e ganksa slappt. Efter skolan tror ja jag och Linda skulle hem hit, vi ska kolla på dieselråttor & sjömansmöss en väldigt bra liten "film" eller vad man ska kalla det. Jag har så sjukt dålig humor, och den där filmen har några sceer som ja och Linda verkligen diggar. Man skulle kunna säga att våra dagar går ut på att imitera olika scener i töntiga filmer. Neej ja e inte 10, ja fyller faktiskt 19 i år, trot eller ej. Men ja e ganska barnslig, crazy och wild av mig.

nedrans regn

Jag är trött på regn, idag snöade det till en början men nu spö regnar det. Allt blir förstört, håret, sminket, hästen blir blöt och kall, hagarna blir leriga osv osv. Det enda positiva är att min bil har blivit ren, sen om den håller sig ren är en annan sak, men just för tillfället är den inte helt ner dammad.

Nu ska vi strax börja vår samhäll, lite tidigare än vad vi ska, då får vi gå hem lite tidigare vilket är väldigt positivt.

Efter skolan ska ja hem och lämna bilen, kissa och sen vänta på att Jennifer ska hämta upp mig. Vi ska in till Norrköping och köpa en jacka. Eller igår köpte syster skinnjackan som Kenza har designat, hon ångra sig dock och ville ha en storlek mindre, så det ska vi byta idag.

Jag vill bara ha snö nu!!!


i like to move it

Idag har vi stallmöte, ja har hört ryktas om att Lukkari ska ha med sig fika, sånt gillar ja ;)
Har min lilla häst att ta hand om också.

Ska kanske följa med Jennifer in till stan, men de beror på när hon slutar, ja antar att ja slutar efter henne. Jag har inga pengar och då kan de ju vara positivt att åka till stan :P

Ajja, vi får se hur det blir. Nu ska ja strax knata ner mot skåpen, såg på töntens schema att hon slutar 5 över, så lika bra att vara där nere och vänta då.

Undra va de e för mat (?)!

skolan

Då var man i skolan igen. Idag gick ja upp redan klockan 7, duschade och fixade iordning mig och ända höll ja på att komma försent till skolan som började halv 9. Nu när man vart ledig ett tag och inte är van att stressa på morgonen tar allting jätte lång tid, måste försöka komma in i skol dagarna igen och lära mig att skynda på lite.

Hittills har jag bara haft en biologi lektion och sen har ja hål timme mellan halv 10 och 12, mindre kul kanske. Satte mig och skulle skriva på ett arbete förut, hann dock inte så långt innan ja blev utkastad från datasalen.

Nu väntar ja på att Linda ska ringa mig och säga att hennes lektion är slut, FOOD :D Är iof inte så hungrig, fick köpa frukost i skolan eftersom ja inte hann äta hemma imorrse. Men lite mat ska ja nog kunna trycka i mig. Sen väntar 2 lektioner i eftermiddag innan ja får sluta :)

no pictures

Min blogg får vara lite tråkig nu ett tag. MIn dator har ju gått så sjukt segt, så nu har ja tömt hela datorn på ca 1000 låtar och lika många bilder, för att se om den ska bli lite gladare, så mycket skillnad blev de inte, men lite iaf.

Därför har ja alltså inga bilder på datorn, allt ligger på en hårddisk. Förhoppningsvis får de ligga där tills de får flytta in i nya datorn. Om den nu inte tar allt för lång tid på sig.



Imorgon blir det skola igen, slutar vid 3, lång dag för mig som i vanliga fall går halv dagar. Efter skolan blir det hem en stund och sen stallmöte på kvällen.


Nee, dags för sängen, börjar halv 9 så jag måste upp skpligt imorgon bitti .

Go natt sunshines!

måndag

Hello people.

Jag är inte död, trots att ja uppdaterar lika dåligt som Linda Lilja.

Idag var de första dagen med nya schemat, gick väl hyffsat. Även om ja känner på mig att de kommer bli många timmars sömn på filosofi lektionerna framöver,  fy vilken seeeeeeeeg och tråkig lektion. Får försöka överleva.
Annars idag har ja vart inne i Norrköping, hälsat på min dator och nu väntar ja bara på min lön spec så kan ja hämta ut den sen, ska bli skönt och slippa den här segburken.
Lämnade även in min mobil eftersom den krånglar som bara den, fick  en FUL lånemobil. Räcker det med att säga att den var ROSA, har inget emot rosa så länge de inte e på en telefon, det är dessutom ingen mottagning någonstans så ja vägrar använda den. Vill ha tillbaka min mobil, den kommer ja iaf överens med.  Men ja får stå ut 2-3 veckor.

Nu använder ja iaf min gamla samsung mobil, den suger ***** men den e iaf inte rosa, det finns inte T9 på den, så de tar en evighet att skriva sms, ifall någon undrar varför ja e seg ibland.  All denna teknik gör mig crazzzy.

nytt schema

Imorgon börjar vårt nya schema. Det är varken bra eller dåligt, vissa tycker nog att det är jätte slappt, men med tanke på mitt schema som ja hade förra terminen så kan det knappt vara mer slappt än det.
Nu har ja "bara" sovmorgon till kvart över 11 som längst och ja har några ganska jobbiga håltimmar, pluggtid säger vissa, stalltid säger jag.

Men det ska bli lite skönt att få struktur i livet igen. Nu sover ja bort halva dagen, den ljusa halvan av dagen också. Man blir lite lat när man har 1 lektion om dagen typ, de blir lätt så att man kan råka hoppa över den, men inte längre!


söndag med all dess ära


Ny dag nya möjligheter.


Jag ligger i sängen, borde absolut inte ha sovit så här länge med tanke på att det är skola imorgon. Även om jag börjar kl 10 så kommer ja vilja sova till 12 eftersom ja kommer vara pigg ikväll.

Idag har jag absolut inget inplanerat, ska till stallet och ta hand om hästarna, kanske plugga lite. Vi frår se, plugga är ju inget kul tyvärr.

Time for food, känner att de luktar mat ;)

kryssningen

Nu är vi hemma från vår lilla kryssning, eller har vart det sen igår kväll iof. Men jag har inte orkat skriva förns nu.
Hela dagen idag har gått åt till att sova och vara i stallet, jag som är halv sjuk känner mig 1000 gånger tröttare än vad ja i normala fall skulle ha gjort.

Kryssningen var iaf rolig, även om det var lite folk ( ca 500 pers och i normala fall är det 2000 pers ) så hade vi ganska kul. Jennifer och ja har insett att vi måste våga ta risker här i livet från och med nu, dvs inte vara så himla tråkiga och "duktiga"  av oss. Vi råkade nämligen tacka nej till en förfest som vi inte borde ha tackat nej till :P Inte i mitt fall iaf ;)

Wiket "raggade" upp 2 bögar som bodde i en suite på båten. Dem bjöd med oss dot bort och vi pinnade snällt efter. Där bjöd dem på champange, godis och sånt gott. Jag tyckte dem va jätte snälla och roliga. Dock var dem 62 och 39 år gammla ( hör vilken åldersskillnad !!!!) Hade dem inte vart så gammla hade ja kankse haft min blivande bög kompis :P

Wiket fick iaf deras tele nummer och mejl adress :D Så vi får se när han åker och hälsar på dem ;)

Vi kom hem vid 10 igår kväll och jag var sjukt trött, blev sängen tills syster kom med mat från babylon då käkade vi vid tv:n och sen blev det sängen igen :P
Tur man inte sover bort halva livet eller så.


Bilderna kommer så småningom, min dator har bestämt sig för att vara äckligt seg.

time for bed

Nu ikväll var ja en kortis hemma hos Hannes. Spelade lite bowling på wii, tröttnar aldrig, iaf inte så länge som ja vinner :P

Nu ska ja strax hoppa
i lådan. Ska försöka komma
upp skapligt imorgon så
jag inte behöver stressa
så himla mycket.

                                                                                           Vi hörs imorgon gott folk.

kryssning tomorrow :D

Imorgon bär det av på kryssning.

Jag, syster, Ola, Mr Wiket och Adde ska göra Östersjön ostadigt.

Det ska bli kul, hoppas jag. Men jag har aldrig tidigare vart på en kryssning som inte vart rolig, så får väl se till att följa den trenden.

Here are some pictures från tidigare kryssningar !

 

                                                             

nice nice

Heey.

Idag har jag och Linda vart i Norrköping. Jag har äntligen fått mina naglar fixade så nu är dem så fina så, så nu är det återbesök 1 gång varemånad ungefär, så dem håller sig så här fina. Jag har alltså hittat ytterligare en sak som jag kan bränna pengar på, 435 kr för ett återbesök är sjukt.

Vi lyckades även äta på chicken kebab, det är nästan pinsamt. Dem borde kunna min meny i huvudet, eftersom jag alltid äter samma sak och flera gånger i veckan, tror det är jag som gör att dem går runt och klarar sig genom lågkonjukturen :D



god morning

Nyss hemkommen från stallet, hade utsläpp idag. Var ganska så jävla jätte trött imorrse när klockan ringde. Det blev lite sent igår. Var hemma hos Henka och Emma å kollade på film, jag fick välja och då blev det smekmånaden av någon konstig anledning dras ja till romantiska komedier :P

Nu ska ja strax käka nått och sen hoppa in i duschen, fryser som en gnu efter att ha vart i stallet ett par timmar.


Idag på mitt schema står det STAN!


kryss

Igår bokade vi kryssningen :) Jag tror det kommer bli kul, även om inte så många kunde följa med just nu. Men vi får ta en till kryssning lite längre fram. Jag och syster har ju studentkryssningen att se fram emot också :D

Vi åker som sagt på Torsdag och kommer hem Fredag kväll.


                                 För övrigt så började min helg idag, känns bra ;)

                                          


Nu ska jag baka kladdkaka!

rolig dag

Nu är jag hemma från skolan. Slutar egentligen 15.10 men jag eftersom vi pratade betyg på svenskan så blev vi klara över 1 timme tidigare än vad vi skulle. Då passade jag och Linda på att skriva lite på vår slutsats i samhällen, så därför kunde vi gå hem tidigare :)

Idag ska ja sysselsätta mig med så roliga saker som städa, tvätta osv. Det behövs, även om det inte är sådär jätte kul, men ja tycker inte det är så farligt att städa. Kommer man väl igång så är det ganska kul, det blir ju fint när man är klar sen också :)  Jag kan till och med få ett infall ibland att jag absolut vill städa, men sen är ja inte helt normal heller.

Nej, dags att slänga in en maskin med tvätt och sen ska ja bada Selma, hon e skitig som en gris.


promenad och kryssning

Nu ska ja klä på mig och gå ut och gå en sväng. Känner att det behövs, just nu svettas ja så det är väl kanske därför.

Ikväll ska vi boka kryssningen som går av stapeln nu på Torsdag, de ska bli kul :D

sjukling

Jag har lyckats bli sjuk, jag är dock inte det minsta förvånad efter den här helgen.

Vaknade kl 6 imorrse, åkte till stallet och var hemma här igen vid 8:a. I stallet tog allting i princip dubbelt så lång tid mot vad det brukar göra och ja frös och svettades om vart annat. Jag har väldigt sällan feber, kan nästan säga aldrig men de händer ju nån enstaka gång.

Väl här hemma stupade ja i säng, sov tills nu och mitt huvud känns som det ska sprängas. Förmodligen äckel migrän nu igen. Jag kan inte minnas att någon har slagit mig med ett baseboll trä, men det är precis så det känns. 


** ******** ***

           No matter where you go, I will find you, even if it takes a thousand years.
 


 


snart go natt

Hej igen gott folk!

Jag roar mig med något så kul som att skriva ett skolarbete om min syn på livsåskådningar jag har aldrig gjort något roligare, eller jo det har jag nog fan. Som sagt är religion inte mitt favorit ämne, men detta är slutarbetet så det känns hyffsat bra.

Min smurf ansiktsmask fungerade bra :D Man såg lite rolig ut, men who cares? Nu är jag i alla fall len som en baby stjärt och det är ju bra.

Jag ska alldeles strax försöka somna, vilket inte kommer vara det lättaste med tanke på att jag gick upp halv 1 idag. Jag måste försöka få lite struktur i mitt liv igen, kan inte sova bort halva dagarna. Sen blir det inte heller bättre av att jag har morgon fodring + utsläpp i stallet imorgon. Det betyder att jag ska gå upp klockan 6 imorgon bitti och bege mig till stallet.  Jag får ju iaf nästan vakna till världens vackraste ögon, dvs Verrucas. Jag brukar oftast halv sova till ja kliver in i stallet och någon gnäggar åt mig, kan man vakna på ett bättre sätt??

Imorgon står även skola på schemat, går hellre upp kl 4 och åker till stallet än går till skolan :P

Syster and me :)

söndag kväll

Stallet gick bra, mockade åt Vårtan och Disa, och gosade med min älskling ett tag. Hon är så underbar och den absolut bästa. Idag var hon inne en stund från hagen och hälsade på sin lek kompis Magda. Sen när ja skulle ta ut henne i hagen igen, brallar hon iväg som fan och hoppar rakt på mig :P haha tur att hon inte är så tung än. Men hon e skapligt hög nu, hon är nog runt 150 cm i manken nu och är 8 månader gammal. Det blir en stor dam :)

Nu efter stallet har jag städat både mitt rum och toan, välbehövligt om man säger så. Även om det inte är helt cleant i mitt rum så ser man iaf lite av golvet nu!

Nu väntar jag på mat och under tiden ska ja prova den nya ansiktsmasken ja köpte på make up store i fredags. Man blir blå som en smurf i ansiktet. Får berätta om den funka bra sen :)

söndag

Nu ska ja få på mig lite kläder och åka till stallet. Jag har för en gångs skull sovit underbart skönt inatt, så skönt att ja fått ont i ryggen :P Iof behävdes det lite sömn, det är hemskt att vara full, inte få sova och sen ska an till råga på allt tillbringa hela dagen bakis i Ullared. Inget ja som sagt rekomenderar :P

Annars vet ja inte riktigt vad som händer idag, det återstår att se. Jag har ett rum som ser ut som ett slagfält, ska ja orka ta itu med det??

Jag är en dålig människa

Jag har MÅNGA mer bilder, men tänkte lägga upp dem i omgångar, så blir det inte så mycket på en och samma gång, inläggen blir så långa då.

Inatt var ja ju hemma runt 2 och eftersom vi skulle åka från Finspång halv 4 valde jag att försöka hålla mig vaken, läs försöka. Jag satte mig vid datorn och pratade i telefonen samtidigt. Var lite halvt osocial på båda ställena eftersom ja mådde så sjukt illa. Helt plötsligt blir allt svart och ja vaknar till av att mamma öppnar dörren kvart över 3 och säger att vi strax ska åka, ja trodde ja drömde. Samtidigt som mamma öppnade dörren började ja prata i telefonen som ja höll mot örat. Jag kacklade på som vanligt men efter en stund blev ja lite fundersam då det var så tyst i andra änden, trodde personen dumma sig och pratade vidare. Efter en stund kollar ja på telfonen och inser att ja pratat med mig själv :P haha
Jag hade alltså somnat när ja pratade i telefonen, schysst Mathilda.. Ja skäms, det är riktigt lågt att somna :P haha

Trots att ja somnade och bara sov 15 min så försvann mitt illamående och de gjorde mig sjukt glad. Det är inte så värst lockande att åka bil i flera timmar och må jätte illa, räcker med huvudet i det läget. Tack vare min lilla sömn med telefonen kunde ja sova hela vägen till och hem från Ullared :)

gårdagen i bilder

Jag och min älskade bror.
Ola Johan och Sofia :)
Skuja & Johan :)
Jennifer and 2 geeks :)
Syster, Jeppe & Helge
Johan på stolen & Landberg :)
Robin och Robert :)
En glad Erik och en full Mathilda, syns så tydligt

fredagens utgång

Ska försöka knåpa ihop ett litet inlägg från gårdagens utgång.

Vid halv 6 elr något sånt hoppade en stressad Mathida in i duschen, sminkade sig, fixade håret så gott det gick och ganska snart va wiket här och jag blev något ännu mer stressad. Vid halv 8 åkte vi iaf mot Finspång, plockade upp Jennifer och sen köpte piggelin glass.

Sen bar det av hem till Johan på förfest, eller det blev snarare "huvudfesten" för min del :P Jag hade skit kul, för en gångs skull hade ja verkligen kul när ja drack. Det var länge sen det hände. Hemma hos Johan blev de hyffsat mycket folk ändå, jag, Hannes, Sofia, Helge, Jennifer, Ola, Johan, Robin, Robert, Landberg, Erik Andreas, Robban, skuja, Wiket jaa gud, vi var ganska många i hans lilla 2:a :)

Runt 11 skulle Helge köra in mig, jennifer och ola till Hugos. Wiket och Skuja åkte med Robban men dem försvann ganska snabbt. Så fort jag satte mig i den där bilen började ja må illa, jag hade druckit alldeles för mycket. Och alldeles för mycket av sprit samt en massa blandningar som ja inte vet vad det var. Hela vägen in till hugos satt ja med rutan nervevad, och de är över 2 mil dit in. Undra om ja kommer bli sjuk? :P Jag mådde iaf sjukt illa och ja höll mig verkligen för att inte spy, jag lyckades. Väl inne i stan fick Jennifer gå och hålla i mig av diverse själ. Jag vill iaf minnas så lite som möjligt av tiden i stan.


home again

Jag är hemma från Ullared nu. Halv 4 imorrse åkte vi, så vi var framme laom till 7 när dem öppnade. Det var JÄTTE lite folk när vi kom dit, vi fick parkera nästan längst fram och det var max 10 andra bilar där. Jag och mamma hade plockat på oss i princip allt vi skulle ha när klockan var halv 9, då ville vi åka hem, dock ingen annan ;)

Jag är så sjukt jävla trött så jag inte ens orkar skriva ett blogg inlägg. Det är illa.


stan

Nu sticker jag in till Norrköping en snabbis. Syster ska bli sminkad, så ja är stöd ;) haha

Se om ja hittar något tills ikväll, de märks!

Bye so long

gårdagens film kväll

Igår kväll runt halv 9, hade ja precis kommit ut ur duschen. Berntsson/Kåtsson börjar skriva och tjatar om att vi ska åka till Henka och se på film. Även Wiket blev delaktig i det där samtalet och det slutade med att jag satt i en konversation med dem 2 + Henka och Johan. Skinka på och skinka hit och dit var i princip det enda dem fick fram som ett vettigt samtals ämne, vettigt från deras håll kanske ;)  Efter lite övertalning beslutades det att vi skulle åka till Henka, men var vi inte där innan 9 blev vi utlåsta, läs att när ja fick reda på att vi skulle åka så va klockan kanske tjugo/kvart i. Tänk då på att jag är tjej, ja står i handduk, smink i halva ansiktet och dyngsurt hår. Vem fick stressa mest ?? :P

Jag fick även så fint förklara mig sen när dem tyckte det hade tagit så lång tid. Grejen är det att jag MÅSTE föna mitt hår när jag har duschat. Fåfäng var det ja(?). Helt seriöst så blir håret inte alls lika bra om det får självtorka, dessutom mår håret bättre av att bli fönat OM man har bra produkter att ha i håret så det inte blir slitet. Om jag inte fönar håret står det åt 100 olika håll sen och det är inte alls lika lent, så valet är enkelt för mig.

Ajja nog tjatat om mitt hår. 

Till slut blev det film hemma hos Ola iaf. Som vanligt tog det typ 1 timme innan dem ens satte på någon film. Wiket fick som vanligt som han vill, så vi skulle se någon film som hette Wrestler, som skulle vara så himla bra. Den sög sten hårt och när folk började gå från tv:n fick vi äntligen byta film. Då var det min tur att som vanligt få som jag vill, vilket är lugnast :)
Lite snabbt tankade vi hem Zack and Miri makes a porno okej filmen va rolig om man har lite snuskig humor, och det har vi ! Lite överdriven och lite väl mycket ibland, men den va helt klart värd att se.


fredag varje dag

Äntligen Fredag. Känns konstigt att bara ha gått 2 dagar i skolan, eller 1 dag för mig eftersom jag råkade "försova" mig idag. Fredagar är en usel dag egentligen, ja har 1 lektion mellan 8-9.45 det är nästan bara jobbigt att ha 1 lektion, den prioriteras bort ganska lätt särskilt med tanke på att den lektionen är ap tråkig också.

Jag vaknade iaf nu, ska försöka få i mig lite frukost och ge hundarna mat. Det är jätte fint väder här, så jag ska åka till stallet skapligt, kanske att jag går en promenad med Selma innan, eller så får hon helt enkelt följa med till stallet.

Senare under eftermiddagen vet jag inte vad som händer, känns som att även denna dag kommer rusa iväg.

Ikväll blir det iaf utgång i Norrköping. Jag hoppas på en bra kväll och jag ska försöka hålla mig i skinnet!


Yeah :D


Förresten ska jag till Ullared på lördag,
fick reda på det för cirkus 2 timmar sen.
Jag är glad :D

mat förhoppningsvis?

Just nu sitter ja hemma hos Jennifer, väntar på attt segot ska bli klar, men de tar sin lilla tid :P

Jag håller på att hungra ihjäl, så det är meningen att vi ska äta någonstans. Vet dock inte vart, men de löser sig. Jag vet ju vart jag helst skulle vilja äta, chicken kebab såklart. Men vi får se om vi orkar åka in till Norrköping, sånt som märks.


Mitt lilla ärende förut gick bra, även om det inte är så kul. Jag har dessutom varit på banken och fixat med lite cahs, så nu har ja kanske lite mer att leva på den här månaden, men inte så värst mycket.

Kan människa bli klar någon gång? Jag börjar känna mig som barnen i Afrika, jag svälter!!! Nää fy sånt ska man inte skämta om, dålig stil Mathilda. Jag är i alla fall hungrig ;)

snö

Idag snöar det igen. Jag älskar snö, så länge som den inte kan förstöra något. Det absolut värsta som finns är när man sminkat sig och fixat håret hela jäkla morgonen och sen går man ut och snön bara öser ner. Det resulterar i att håret står åt alla möjliga håll, sminket sitter inte längre där det ska, åtminstonde inte i mina ögon :P
Kalla mig fåfäng, det kanske passar in på mig ?

Annars är snö underbart, det är fint, det är mysigt och det SKA vara snö på vintern, mycket snö :) Jag är så sugen på att åka skidor. Skulle grymt gärna vilja följa med Hannes till Charmonie (?) vet inte hur det stavas men de e skit sak samma. Det skulle iaf vara skit kul, även om ja skulle skita på mig i dem backarna.


första skoldagen est finito

Hej Hopp.

Första dagen i skolan är avklarad. Kan inte påstå att jag fått några varken psykiska eller fysiska men av det. Jag började inte förns tjugo i 10 och kom hem vid 12, så dagen var lagom lång. Egentligen slutar jag inte så tidigt men vår svenska B var inställd. Efter svenskan har jag bara religion och eftersom vi har eget arbete där så fick jag jobba med det hemma.

Jag har dock inte jobbat något på religionen än :P Valde att fixa klart allt i stallet först, så nu kan min bebis och Disa vara nöjda när dem kommer in från hagen.

Strax ska jag byta om och bege mig in mot Finspång. Har en liten sak att fixa, absolut inget roligt, men det är som det är.



GRATTIS SYSTER! :D

sov time

Dags att sova igen kanske. Känns som att dagarna bara springer iväg.

Idag var ja inne i stan med Rasmus. Fick en klänning och ett par örhängen i försenad julklapp, så jag är nöjd. Köpte lite annat små kraffs också, men ja ska försöka hålla i dem sista pengarna jag har kvar, dem kommer gå åt till bensin.

Nu har ja även hittat min nya kärlek. Han är söt, högblank, svart och helt underbar. Grymt ljud och grym hastighet. Låter som ja pratar om en dildo elr nått.  Nää vars, dem får hem den cirkus den 18:e. Vi får se om det blir den :)

             

In i dimman igen

Äntligen dags för skola imorgon igen. Jag har inte saknat skolan det minsta, men det finns de kanske någon lite själ som har gjort. Känner ett jag skulle behöva ha ledigt i typ ett halvår till, men istället tänker jag att om ett halvår tar jag studenten och då är skiten över för alltid :D
Eller iaf tills jag börjar på universitetet, men då är det en annan sak. Förhoppningsvis läser jag något som jag själv valt att läsa, något som jag tycker är intressant, dvs allt som är så långt ifrån matte, historia och religion som möjligt.

Men men, jag ska nog överleva de sista halvåret. Har ju trots allt stått ut i 12 år nu.


Går mellan 8-14 imorgon, men jag tar nog min sovmorgon till 10. Bättre att börja ordentligt med matten från och med Måndag. Göra några av dem jävla matte proven och sen slippa den kursen, jag har ju trots allt bara några enstaka grejer inom matten som jag ska läsa upp.

 

Det ska i alla fall bli kul att träffa Linda igen, länge sen nu :)

Någons födelsedag imorgon??

Imorgon fyller Jennifer år. Tanten fyller hela 19 bast, jag tycker det är en onödig ålder, dvs onödig att fira ;) Min 19 års dag däremot ska vara något alldeles speciell :D Mohaha, nää vars. Vi ska nog lyckas fira henne också.


Hund säljes förmånligt

Snart är Selma väldigt billig att köpa. Den dumma lilla hunden äter på ALLT som kommer i hennes väg, av någon konstig anledning har mina stickade vantar blivit något av en specialitet. Hon kunde åtminstonde valt att tugga på ett par osköna vantar och inte mina favoriter.

Dessutom får ja ha alla mina skor inlåsta för att hon inte ska äta på dem :P Min långa jacka måste va undanhängd och mina kläder som ligger på golvet ligger i hela huset :P

För några dagar sen när min äldsta bror var här kom hon och släpade på en hel jävla filt, kan bara tillägga att Selma inte är så värst stor :P Hon e helt galen och något vrickad där uppe, men ja älskar henne ändå :)


Föräldrafritt

Jag ska alldeles strax gå upp och äta lite lasagne, sen bege mig mot stallet. Antar att jag ska ta hand om båda hästarna idag eftersom mamma jobbar till 4.

Efter stallet har ja kanske en liten plan, kan dock inte avslöja vad det handlar om här :)  Det finns nämligen en person här som inte ska läsa det.


Min lillebror och jag just fram till att livet är dubbelt så bra idag! Pappa har börjat jobba igen efter en sjuhelvetes lång ledighet + att mamma också jobbar. Det betyder FF ;) Helt underbart...

drömmar

Go morron, för min del iaf.
Har vaknat några gånger under morgonen, det är så jobbigt.
Inatt hade jag även värsta sjuka drömmen, jag var inne i stan med Fia som
senare i drömmen bara försvann :P  Vi shoppade både i Finspång och i Norrköping
men sen när vi skulle åka hem från stan så hittade vi inte bilen. Mitt minne var hela borta och jag mindes inte ens om jag parkerat i Finspång eller Norrköping. Lite läskigt. Vi liftade med några små pojkar som förmodligen inte var kapabla att köra bil. Slutligen i drömmen hamnade jag på brunnsborrningen och i jacuzzin, vet i fan hur.

Tänk vad drömmar kan vara konstiga och osammanhängande. Undra vad man får drömmarna ifrån, eller varför man drömmer om just den saken?

ge mig värme

Längtar tillbaka till Gran Canaria och värmen.  Även om vi längtade hem så vill vi tillbaka. Det var ju inte själva "hem" vi ville till utan allt runt omkring. Hade man kunnat ta dig mamma, kompisar, hästen och allt annat livsnödvändigt så hade det vart perfekt.

Får bli en resa snart igen!


Min kväll ...

Min kväll har bestått utav film tittande, därför jag inte vart så värst aktiv här inne. Tidigare under kvällen kom jag och min lillebror på att vi var väldigt godissugna, vilket är väldigt onödigt, eller INTE ! Hyrde även 3 filmer, utbudet var väl inte sådär överdrivet bra, fanns typ bara gammla filmer, eller såna filmer som man sett 1 miljon gånger.

Efter en stunds velande blev det iaf, Hankock, Ps I love you och I now pronounce you Chuck and Larry. Den sista filmen var väldigt rolig, min sjuka humor.

Har även lyckats svulla lite godis, eller ganska mycket, förstår inte att det ska vara så svårt att inte äta godis.

Imorgon ska jag för 5:e gången göra ett försök på en ny
start på ett nyttigt liv. Önska mig lycka till, det kan verkligen behövas.
Med tanke på hur det har gått dem andra gångerna iaf.

Nu ska ja strax gå och lägga mig. Men känner jag
mig själv rätt kommer ja vara vaken ett tag till.


YES

Min dag kunde nästan inte ha börjat bättre. Jag har fått läsa saker som jag länge väntat på att få läsa. Äntligen säger jag bara, du ska verkligen få förklara dig, om vi så ska åka upp till dig. På ett sätt känner jag mig så taskig, men va fan. Det är inte jag, inte Amanda och inte Sofia som har gjort något. Han är ett jävla svin och nu har han verkligen bevisat det.
Nog pratat om det.

Idag kommer hovslagaren så ska ut till hästarna snart. Måste få i mig någon mat först bara. Annars har ja inte så stora planer för dagen, svänga förbi jobbet och lämna en sak och sen hem hit igen.


natti natti

Imorgon ska ja ta en lång sovmorgon. Har inte blivit så mycket sova dem senaste nätterna :P

Har ingenting inplanerat för morgondagen förutom hovslagaren som kommer vid 2. Se om Vårtan kan sköta sig, utan tvekan att hon kan :) Hon e bäst!

Ska försöka ta tag i lite skolarbeten, har bla 2 uppsatser som ska in nu den här veckan, lite mindre kul kanske, men så är det. Ska även försöka komma på något bra ämne till min uppsats i den egna idrotten. Ju tidigare ja blir av med det desto bättre. Känns som att vårterminen kommer springa iväg, mycket studiedagar, lov och diverse resor. Men ja sörjer inte. Just nu älskar jag allt som kan få mig så långt bort från skolan som möjligt.

Nu ska ja strax hoppa ner i lådan, eller där ligger ja iof redan, men dags att sova snart. Känner nämligen på mig att ja kommer bli väckt inatt, och då kan ja få ha sovit en liten stund innan iaf.


måndag

Jag har ont i foten. Vet inte vad jag har gjort, men trycker man lixsom tårna upp mot foten gör de svin ont, och därför måste ju jag absolut sitta och göra så hela tiden. Så typiskt mig. Tror de är någon nerv som ligger i klämm, R tyckte jag skulle gå till läkaren, han hade också ont där, men han har haft de i 6 månader och jag 2 dagar. Jag får ge det några dagar helt enkelt.

Jobbet gick bra, fick även reda på att det var helg ob idag, vilket gjorde det lite roligare att jobba :)


jobb dags

Nu ska ja strax gå upp ur sängen, duscha och få på mig lite kläder.

Jag börjar jobba kl 4, men innan det ska jag ut till stallet och ta in alla hästarna, yippie, dem lär vara ordentligt på tårna när det är så här kallt. Tur att min bebis har TJOCK päls, så hon klarar sig i kylan.

Jobbar till 22 ikväll, men känner ja Dennis rätt kommer han köra hem mig vid 21, om det nu är han som jobbar natt idag. Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, ett försök till att vända på dygnet tills skolan börjar. Lovet har gått ruggigt fort, och tänk då på att jag haft 1 vecka längre än alla andra. Vill absolut inte börja skolan igen, men snart är det över.

Nehe, duschen var det ja.

Vi hörs senare!

kaaaalllllttt

Igår kväll var världens segaste dag. Jag duschade i en evighet för att få upp värmen, kollade på en film på tv och satt vid datorn. Lite senare kom Jennifer hit, jag orkade knappt vara social och prata med henne ens :P Blev lite dö tid framför tv:n innan vi åkte till b-hallen och köpte kvällsmat, en mini meal och en yoghurt ;)  Sen åkte vi hem till Ola ( vart annars :P )
Blev lite tv tittande även där med Dante, Wiket och Simon.

En oerhört händelserik dag ;) Måste bara påpeka att det var -22 grader här igår kväll och imorrse var det väl något liknande. Det borde nästan vara olagligt att vara så kallt. Iof är luften mycket skönare än om det är -5 grader, men det går ju fasen inte att göra något när det är så kallt. Fingrarna förfryser fast man har vantar på sig, benen är stela pinnar och fötterna väger 1 ton.

Just nu längtar jag tillbaka till Gran Canaria igen :)


en dag på isen

Idag skulle jag ha gått upp vid 9, blev inte så av någon anledning. Sov alldeles för lite inatt så ja sov till 11 istället :P

Blev väckt av Hannes. Jennifer hade försökt några gånger tidigare men inte lyckats ;) Gick iaf upp, klädde på mig MYCKET kläder, startade bilen och inväntade Sofia. Runt 12 åkte vi ut till Näfsjön, Hannes, Ola, Erik och Simon spelade Hockey och Wiket var någon så kallad "domare"/ dryg publik :P Även Selma var med :)

Jag höll ärligt talat på att frysa ihjäl, inte så konstigt med tanke på att det vart -20 grader här inatt. Frös om händerna trots att ja hade vantar, mina fötter var tunga som stenar och helt bort domnade. Hade 4 tröjor + jacka och även Hannes jacka en stund, så om kroppen frös ja inte :P

Men usch vilken fin dag det har varit, ill blå himmel och sol :)




Mathilda at Jennifers place

Nu sitter jag hemma hos Jennifer. Är proppmätt efter vårt lilla restaurang besök. Hur gick det med mitt löfte om att äta mindre ute, de blir så dyrt. På 1 vecka har ja käkat ute åtminstonde 3 ggr, skärpning Mathilda.

Jag blev iaf väldigt sugen på kina mat tidigare i kväll, så vi tog en tripp in till Norrköping. Tröck som vanligt i mig alldeles för mycket mat + att det råkade slinka ner en liten dessert också :P Jag är ett hopplöst fall. Mitt nyårs löfte får helt enkelt börja från och med imorgon :)

Idag har jag vart duktig och städat min bil, trots att det var flera minus grader ute. Råkade även doppa dem där två "piggarna" på kontakten i snön, bra gjort. Dock fick ja ingen stöt eller något annat otrevligt. Nu är iaf bilen väldigt ren och fin, en liten stund iaf :) Hittade även en massa finesser i bilen som jag vart omedveten om, cooooolt ;)

Nu ska ja snart bege mig hemåt, är trött efter att inte ha gjort någonting på hela dagen :P Imorgon ska ja eventuellt upp tidigt och gå ut i kylan. Isen är tydligen perfekt just nu så grabbarna grus ska åka skridskor, det ska INTE jag göra. Hekt seriöst så kan ja inte åka skriller, ja måste ha en sarg att hålla i + att jag är helt blå när jag kommer hem. Tänkte offra mig att grilla korv eller något sånt istället. Återigen kom vi till ämnet mat. Hur kommer det sig att jag alltid ställer upp på såna saker :P''


En död och ofixad Mathilda på Gran Canaria, lite brun iaf :)

lördag

Idag är de lördag. Vet inte alls vad jag ska hitta på, åka ut till hästen iaf så får vi se vad som händer senare.

Ska försöka hinna städa min bil, det är inte så lockande, men den är GRYMT skitig både invändigt och utvändigt. Grejen är att det känns alldeles för kallt för att släpa ut en jäkla dammsugare nu, så vi får se :P

Igår kväll drog ja på dumpad igen. Har inte orkat lämna tillbaka den än, så kunde lika gärna se den igen. Somnade som en gris, tror min lillebror var inne och stängde av den :P

Känner inte att jag har så värst mycket att skriva om just nu.

Twilight

Har glömt bort å berätta att jag såg Twilight på bio tidigare i veckan. Läste ju första boken i Spanien och nu är ja helt fast. Både boken och filmen är sjukt bra.

Jag, Emma, Wiket, Dante, Ola, Jennifer, Robban och Helge åkte in en kväll. Först åt vi på "gu va gott" eller                "Gu va äckligt" om man frågar mig.  Jag ville äta på chicken kebab, men de va stängt.
Dålig stil.

Nu väntar jag på mat. Idag ska jag nog bara vara hemma, slöa och inte göra något. Iof har ja slöat hela dagen, men ändå.


fredag

Igår kväll hamnade jag hemma hos Jennifer. Jag stod och plattade håret, för att det skulle vara lite lättare att handskas med det idag. Då tyckte hon att ja skulle komma dit, de blev en sväng till Lämmetorp först bara. Väl hemma hos syster gjorde vi inte så mycket, kollade på tv och hon åt äcklig hämt mat.

Efter det begav vi oss till filmgiganten, köpte chips,godis och hyrde film, dumpad! Sen åkte vi hem till Ola, kollade på filmen med honom, Wiket, Dante, Berntsson och Emma :) Filmen var skit bra, lixsom sådär lagom rolig.

Jag var hemma typ halv 2, ap trött. Har bara sovit 1 timme idag av en speciell anledning. Lagom när ja skulle försöka somna för andra gången ringer Rickard, AS glad. Han satt på akuten i Katrineholm, en kompis till honom hade skärt sig i benet så dom fick sy. Jag som var svin trött fattade absolut ingenting men ja. De va nått med choklad också, den där människan slutar aldrig förvåna mig. Han tyckte även att ja skulle komma och festa med dem, klockan var 5 på morgonen och jag skulle upp 5 i 6. Men men.

kl 6 var jag iaf uppe och på väg till stallet, fick sällskap av Sandra där, som trodde att hon hade morgon fodringen :P så det gick snabbt och smidigt :P


stalldags

Nu ska jag gå upp ur sängen hade ja tänkt, nej jag har inte gått upp än. Dem som känner mig är inte förvånade. Var uppe en snabbis förut och slängde i mig lite gröt,  gröt e gott.


Nu ska ja få på mig lite kläder och sen ska ja åka till stallet. Ta hand om dem 2 små hästarna, och pussa lite extra på min bebis.


Hörs sen.

året i bilder

                                              


2008

Ska försöka sammanfatta 2008, vilket inte kommer bli lätt. Inlägget kommer nog bli ganska långt.

Svårt att komma ihåg början på året. Förra nyåret firade vi iaf hos Mackan i Hälla. Vi hade jättekul, iof har vi oftast kul med dem människorna.
Året rullade på, på våren bestämde jag mig för att sälja min tävlingshäst Atlet. Ett jätte svårt beslut, älskade verkligen honom. Men andra intressen tog över och jag hade inte den tiden som han krävde för att hållas i trimm, efter mycket om och men flyttade han till Härnösand. Jag var häst lös hela sommaren, ganska skönt. I juli åkte jag och Jennifer ner till Skåne, Falsterbo horse show i en vecka som bara  blev 3 dagar. Jag hälsade på hos Lena och hittade Verruca, blev förälskad och när ja åkte därifrån hade ja bestämt mig att den hästen skulle jag ha till vilket pris, hon var dock inte till salu.

Hela hösten gick jag och funderade på Verruca, jag fick möjlighet att köpa henne. Ungefär som ett tack för att jag tog hand om hennes mamma under en tid. Jag velade fram och tillbaka. Skulle jag ha råd att köpa en dyr unghäst för mina egna pengar (?) samt kunna betala stallhyra, hovslagare, veterinär osv varje månad. Jag hade ju börjat sakna hästarna igen, jag ville ha något eget, men något som samtidigt inte tog för mycket tid. Under hösten flyttade Vårtan hit, jag är fortfarande lika glad och lycklig över att hon finns i mitt liv ( skapligt mycket fattigare bara ) , mysigare häst får man leta efter. 

I våras träffade jag F. Jag bodde i princip uppe i Igelfors, allt var jättebra, tills det inte var bra längre. Kort och gott.

Ii höstas sa jag upp mig från grillen efter att ha jobbat där i nästan 1 1/2 år. Ett av dem absolut bästa besluten jag har gjort i mitt liv, en sten lätta från mitt hjärta skulle man kunna säga. Jag började istället jobba på Mo gård, där jag även är kvar nu. Ja tjänar bra, men det är inget jag vill jobba med i framtiden.

Under hösten träffade jag Timmy. Personen som har etsat sig fast som en ja gud vet vad. Han flyttade hit för att spela i div 1 innebandy laget. Vi hade det hur bra som helst, vi umgicks all tid utom på hans träningar och när jag var i skolan. Rosa moln för båda helt enkelt. Mycket har hänt efter det och Mr Sedin finns inte längre i mitt liv, bara i mitt hjärta. Jag försöker glömma, men försöka räcker inte, han finns helt enkelt där hela tiden. Att jag har blivit sårad och helt förstörd har satt sina spår.

19 September fick jag mitt efterlängtade körkort :D Efter 2 veckors intensiv kurs i Norrköping var det mitt. Faan vad glad jag var, jag bor fortfarande i bilen och kör hur mycket som helst. Förstår inte riktigt hur ja klarade mig utan körkort förut.

En eftermiddag när jag satt på körskolan ringde mamma. Hon hade fått ett samtal från Härnösand, ett mindre bra samtal. Atlet var död. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Efter några besök på djursjukhus hade dem fått avliva honom. Veterinären trodde de va kolik, men de visade sig att han tjocktarm hade legat i klämm bakom levern så den hade skadats. Ingen vet hur länge det har varit så här. Något jag var glad över var att han inte bodde hos mig längre, jag hade inte klarat av att se ännu en häst dö. Även om han fortfarande var mannen i mitt liv så fanns han ju inte för mig på samma sätt längre. Jag hade inte träffat honom mer om han levt uppe i Norrland eller om han är död. Hans finns lika mycket i mitt hjärta iaf.

Under året fick vi även hem Selma. Världens knäppaste hund och då skämtar jag inte. Hon har ända sen början tytt sig till mig, nu följer hon mig vart jag än går. Får hon inte följa med sitter hon vid dörren och gnäller och väntar. Ligger jag i sängen, ligger hon bredvid, gärna på mig så hon känner att jag verkligen är där. Tittar jag på tv gör hon det också, hon är som sagt med mig 24 / 7 ungefär.

Min 18 års dag firades ihop med min brors 25 års dag. Vi hyrde en lokal och hade en sjukt rolig fest. Vi firade även detta med en kryssning, den andra för året. Lika kul som vanligt.

Ni som hängt med dem senaste veckorna vet ju att jag drog till Gran Canaria också. Kom hem för 2 veckor sen på lördag. Jag fick för mig att ja ville åka utomlands, åkte hem till Jennifer, log lite fint och bestämde att hon skulle följa med :P  När hon var på begravning bokade jag resan + tåg biljett till Göteborg. 4 timmar senare satt vi på tåget, skit nervösa och förväntansfulla. Vi hade en bra vecka, sol 3 dagar, vilket var lite tråkigt, men de regnade aldrig och de var ju iaf runt 20 grader. Vi vilade upp oss, vilket behövdes eftersom båda i princip gått i in väggen under hösten. Hemresan blev ju som den blev, ( går att läsa i tidigare inlägg ) 2 resor till priset av en skulle man kunna säga. Oslo var ju fint natte tid ;)

Dem senaste månaderna har ja mått sjukt dåligt, vilket är helt vansinnigt egentligen. Jag äter fortfarande medecin för att helt enkelt orka med allting. För att finna något positivt här i livet. Vet inte varför jag är en funderare, vet heller inte varför folk inte kan vara ärliga. Säger det till samtliga, ingen nämnd, ingen glömd. Tror jag har blivit sårad av precis alla nån gång under året. Thats life helt enkelt.

Detta var väl dem största händelserna under 2008, kommer säkert fylla på med mer vart efter jag kommer på.

Min önskan nu är att 2009 blir ett jävligt mycket bättre år. Mina nyårslöften kommer senare.

nyår

Sämsta nyår på länge. Förutsättningarna var väl inte så jätte ljusa heller iof.

Kom hem för en liten stund sen. Började kvällen med god mat hos morfar med moster och kusiner. Fortsatte sedan mot Finspång, hamnade hemma hos Jennifer. Blev en KORTIS till golfbanan, världens sämsta fest någonsin om man frågar mig.

Tidigare under kvällen har det hänt mycket, varför innehåller mitt liv bara en massa problem just nu? Börjar tröttna, inget går bra. Om gud finns, så är vi tydligen världens ovänner.

Jag har som sagt vart nykter hela kvällen. Körde på lite fyllon´, blev ganska många vändor. Jag kan inte dricka när jag mår som jag gör. Allting blir bara fel och jag blir bara jävligt ledsen, vill inte att dem jag umgås med ska behöva ta hand om mig, jag vill vara självständig och klara mig själv.

Nu ska jag försöka sova. Vi får se hur det går.

Puss

RSS 2.0