ett två

Jag lever.

Ibland undrar ja varför jag har en blogg. Jag hinner nästan aldrig skriva i den iaf. Jag bor på jobbet känns det som, men idag är ja iaf ledig :)

Älsklingen och jag håller på att flytta, eller Timmy ska flytta men ja kommer nog bo där mestadels också. Idag ska vi ev åka till ikea och 100 andra affärer. Köpa soffa, säng, tv osv. Men vi får se hur de blir. Först ska ja med mamma till viberga en sväng.

Vi hörs....


lördag kväll

Tiden bara springer ifrån oss, likaså solen. Vi som hade så himla fint väder har nu bara regn, ja minns inte ens när vi hade sol sist. Tråkigt, men så är det.  Jag har hunnit med en vända till Kolmården med jobbet, pga av regnet åkte vi bara i safari parken, men det tog sin tid i all denna sommartrafik ändå.

Igår var vi en sväng till Petter, träffade rumpräven och Nic :) Efter det åkte vi på en oplanerad bio och såg baksmällan, en film som jag varmt kan rekomendera om man vill skratta av sig!

Nu idag har vi bara softat. Vi tog sovmorgon till halv 12 och sen åkte vi till stallet. Sjöblöta hästar och leriga hagar. Blev även en sväng på affären efter det. Ikväll är mamma och pappa på restaurang med Katta och Magnus, det innebär att det är jag som är hemmafru/mamma idag. Jag, älsklingen, Rasmus och Emil har grillat flsäkfilé och gjort potatis knyten. Senare ikväll vankas det nog tv och eventuellt skagen smörgås, just nu känns det inte som att det går ner ett skvatt till i min mage, så vi får se.

Nu ska jag och älsk spela poker!


blogg blogg

Värmen är här för att stanna känns det som. I över 2 veckor har vi haft runt 30 grader, jag klagar inte, ja gillar verkligen värme. Dock så känns det i kroppen, man orkar inte alls lika mycket. Jag har även bytt nationalitet från vanlig svensson till någon slags pepparkaks nationalitet(?). Men de ska nog funka det också, tror ja.

Den senaste tiden har bara bestått av jobb. Igår var min första lediga dag på 9 dagar, vilket också känns. Tålamod och ork är inte på topp. Tur bara att jag gillar mitt jobb så att det väger över :) Idag jobbar jag mellan 13-21. Jag ska baka bullar tills nästa vecka så tiden går nog fort, ett + att min favorit Linda jobbar också :)

Måste även ge mig själv en liten eloge. Jag, Linda, Nic, älsklingen och Jonas var i Motala för några dagar sen. Vi badade i Varamobadet vilket innebär en vatten temperatur på ca 15 grader. Jag som trodde att jag var en badkruka?? Fixade även en ganska schysst bränna på dem timmarna, så dit ska vi åka någon mer gång.

Idag ska jag som sagt jobba. Alla andra i huset jobbar. Pappa åkte som vanligt vid typ 4-5 och mamma och Timmy åkte vid 8. Efter att ha blivit väckt typ 108 gånger av Timmy gav jag upp med tanken om att somna om. Jag gick snällt upp vid 8 och vad jag har fördrivit tiden med från då, de vete fasen.


Nu ska ja försöka göra något vettigt, kanske städa lite så min mamma blir glad när hon kommer hem? Det är ju inte för inte som jag är världens bästa dotter ;) Vi hörs underbara människor <3

RSS 2.0