tidig natt

Imorgon ska jag jobba 8-13. Vad som händer senare under dagen vet jag däremot inte. Borde vara hemma och ta de lugnt, men de tänkte jag göra på Lördag. Då ska jag åka till kyrkogården och tända ljus, jag tycker på något sätt att det är lite kusligt mysigt att vara där. Kanske beror på att jag inte har någon jätte nära släkting som jag träffat som ligger begravd där, då är det kanske mest jobbigt att åka dit.

Förresten är jag väldigt glad att jag köpte stövlarna tidigare i veckan, tänk om jag skulle traskat runt med mina tygskor i de här vädret, mina fötter hade krympt ca 3 storlekar.

Nu ska jag sova! Jag vet att klockan inte är så mycket, men jag ska gå upp halv 7 imorgon. Hatar att gå upp tidigt på morgonen, helst av allt skulle jag vilja kunna gå och sova både tidigt och gå upp sent det skulle vara det optimala för mig :P Min skönhetssömn blir det inte så mycket med längre. För att jag ska vara utvilad behöver jag sova minst 12 timmar, det är sjukt lång tid. Förut hade jag problem att somna, åt till och med tabletter för att jag skulle kunna slappna av och somna lättare, dem hjälpte INTE. Att jag inte längre behöver äta dem ser jag som positivt, jag har lyckats lugna ner mig lite iaf. Annars beror nog all min sömn på att jag stressar och har så svårt att slappna av, jag funderar och klurar hela dagarna och far runt på massa olika saker hela tiden. Iof gillar jag fart och fläkt, så det är så mitt liv ser ut nu och kommer fortsätta vara.


gulligt!

Hur gulligt är det inte när man kommer ner och en söt liten krabat ligger och sover så skönt i ens säng :) Hon e så söt, och så gammal. Det är läskigt hur senil hon har blivit, hon kan lixsom sätta sig rätt upp och börja kolla runt omkring sig vart hon är. Hon kan även gå in på toan och kraffsa på badkaret ( det gör hon när vattnet i skålen är slut ) sen när man går dit och ska fylla på så är det fullt med vatten :P Sen ska hon iaf inte dricka. Hon e ganska så jätte borta emellanåt.


Snö

Idag har jag Linda och Amanda haft tjej mys. Klara kunde inte följa med, så de blev bara vi 3. Först åkte vi till stan och gick i lite affärer sen åt vi på Chois Garden elr hur de nu stavas. Sen blev det ett impuls infall att vi skulle gå på bio, dock gick det ingen film som vi ville se, så vi åkte hem istället.

Tack vare all snö som just nu vräker ner tog det 1 timme att åka hem från stan. Jag var livrädd och körde mellan 30-50 nästan hela vägen. Bilen får ju absolut inget fäste i de här slasket. Blev lite förvånad när vi kom till Finspång, det var mycket mer snö i Norrköping, men det är väl de vädret som är på väg hit kanske. Hoppas snön ligger kvar nu, men de är väl tveksamt. Är lite nervös för hur det ska gå för mig att åka till jobbet imorgon bitti, särskilt med tanke på att det fryser på nu.

Go natt alla glada

Nu ska lilla jag sova, ska somna till musik och det är de bästa. Att sedan vakna 2 timmar senare av att man legat på telefonen så det är jätte hög volym och man har stora märken efter mobilen på armarna är mindre kul. Men det är de värt, musiken betyder mycket för mig. Folk brukar tycka jag är konstig som kan somna till stress musik som dem så fint kallar det. Jag har absolut inget problem med det, är iof en ganska stressad person av mig, beror väl kanske på det. Jag lyssnar på i princip vilken musik som helst, beroende på humör och sammanhang så funkar nästan allt. Mest spelas dock trance/house, hip hop  och rapp (helst svensk),  rock och sen är jag svag för all fin och "smörig" musik. Låtarna i sig behöver inte vara så klatchiga och bra, själva budskapet med låten är ju faktiskt oftast texten.

Imorgon blir det en tidig morgon för mig. Ska lämna min bil hos morfar vid 9, han ska byta till vinterdäck eftersom dem säger att det ska snöa imorgon. Under tiden tar jag hans bil ut till stallet, hovslagaren kommer vid 10, så jag är väl hemma nån gång mellan 11-12 igen.

Bögar och popcorn

Benvärmare måste vara en jäkligt bra uppfinning, idag ska jag sova med mina, de e skönt. Fryser som en gnu, ja ska köpa ett element att ha under täcket, eller anställa en personlig värmare ( dem ska ska veta vet vem jag menar ), de skulle vara nice.

Jag har en alldeles speciell relation till popcorn har jag kommit på, dem funkar i alla lägen lixsom. Idag har ja proppat i mig en hel kastrull, de e faktiskt nyttigare än godis. Har även kollat på bonde söker fru, bögarna är så söta. Dem vågar verkligen visa sina känslor. Pappa tycker dem är larviga och på något sätt omanligare, jag blir bara förbannad på honom. Vad gör dem till mindre värda människor bara för dem råkar gilla killar istället för tjejer? Ibland kan jag förstå dem, tjejer kan faktiskt vara hemska många gånger. 
Jag tycker iaf dem är söta, och modiga som vågar gå ut med det i tv, inte alla som skulle klara!

.

Nu är jag precis hemkommen från Finspång, en fika med Amanda :) Vi kikade även runt i de affärer i Finspång som är något att ha, sminkshopen, nugget och trend. Inget att hänga i julgranen direkt!

Var även ute hos Disa, när jag kom ut till den otroligt leriga hagen med mina NYA SKOR står häst fan och äter bajs. Hahaha, hur äcklig får man vara. Tävlingshästar som jag är van vid äter INTE bajs :P

Sist ut var Viberga, var där och köpte margarin och en pumpa så imorgon blir det hallowen även i vårt hus.


P2 mys och kyla

Idag ska jag fika med Amanda på P2, de ska bli mysigt. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska åka ner med matlåda till Hannes snart, så man slipper höra hans gnäll sen. Funderar på att åka och sola på samma gång när jag ändå är ute. Sen blir de en vända till stallet, ta hand om Disa Grisa. Har suttit och väntat på att Timmy ska logga in, ser dock ganska mörkt ut på den fronten. Jag får väl göra ett nytt försök imorgon kanske, nee förresten, då kommer hovslagaren så jag är i stallet. Fan.

Helst av allt skulle ja bara vilja ligga under täcket hela dagen, svinkallt ute. Det är iof svinkallt inne här också, vi har ju sån där automatisk värme tror jag som alltid ska ligga på en viss grad. Så när det blir varmare ute sänks värmen inomhus av sig själv och tvärt om så att det hela tiden är ungefär samma temperatur. Men sen när det blir så här jätte kallt på en gång så hinner inte värmen riktigt med och då blir de svin kallt inne.


Få stryk, inte få stryk, få stryk, inte få stryk

Jag vet en person som ska passa sig idag. Hannes ringde och väckte mig halv 9, det är omänskligt tidigt om man får sova hur länge man vill för en gångs skull.
OOJ sover du var hans kommentar, det visste han mycket väl att jag gjorde, han dummar sig som alltid. Hans otroligt bra anledning till att ringa och väcka små oskyldiga småsyskon jätte tidigt på morgonen var för att han inte hade någon matlåda, så därför måste JAG åka ner med en till honom sen.
Jag har så mycket att ta igen på den gossen, vänta bara.


God night för mig


Dags att sova med mina snarkande små älsklingar. Inte så jätte populärt med alla 3 i sängen, bara Verona som saknas också så är jag mos sen. Tur att dem är söta, för det är väldigt trångt :P Sväng rum i sängen är bara att glömma om man sover 2 personer och 3 hundar i en 105 cm säng, känns väldigt tomt att sova ensamna bara jag och vovvarna, men om jag får hoppas så är det inte så länge till som vi gör det  :) Måste bara påpeka att den där lilla vita ytan längst in mot väggen är min del av sängen, undra vems säng det är?

Min vecka

Ligger och funderar på vad resten av min vecka ska tillbringas med. Blev ju lite hastigt ledig imorgon, så nu ska jag inte jobba förns på fredag. SKÖNT !

Vad jag vet med mig just nu så ska jag.

Plugga till svenska provet
Fika med Amanda :)
Tjejkväll med film och kina mat :)
Jobba fredag lördag & söndag
Göra klart religionen
Städa / tvätta
Försöka lätta på mina tankar och fundera mindre
Försöka hinna träffa morfar, han saknar mig
Hinna rensa bland Atlets täcken och sälja det som jag inte behöver ha kvar
Lägga lite mer tid på min vovve, dvs fler skogspromenader

Gillar inte att ha en massa måsten, men nu är de så. Skulle mer än gärna bara vilja åka utomlands, få komma bort från allting och bara göra roliga saker, helst av allt tillsammans med T.

Tisdags handling

Har fixat med en massa ny musik, så nu är min dag fulländad. Åkte in till stan ensam idag, det är faktiskt ganska skönt att gå där inne ensam, man kan gå i sin egna takt och gå till dem ställena jag vill gå till. Hämtade lite små grejer på HM, jag gillar när sånt e gratis ;)
Köpte även ett par stövlar, inga av dem jag hade tänkt även fast dem va sjukt snygga. Mina ben är formade väldigt roligt har jag kommit fram till. Jag är iaf nöjd, varma är dem också, positivt :)
 
Imorgon är det redan onsdag, dagarna går fort. Imorgon harr jag hand om Disa, mamma jobbar hela dagen. Vet inte om jag ska rida, sånt som märks. Ska även hinna med att tvätta lite har jag tänkt, samt städa och laga mat. Hm, vi får väl se hur mycket jag orkar göra :P

Skor, ett stort bekymmer

Idag har jag jobbat mellan 8-12. Vääääldigt segt att gå upp imorrse, kudden var sådär äckligt perfekt mjuk och det var alldeles lagom varmt under täcket :) Bara en sak som saknades :)

Har precis käkat lite food. Bläddrar lite i posten, fick hem värdecheckar från MQ idag. Vad ska jag spendera dem på? Köpte ju just byxor så de får väl bli något mindre kanske. Har ju även lite rabatt på HM, vet dock inget som jag skulle behöva där ifrån.

Är väldigt sugen på att köpa mina stövlar nu, va ska dem vara så dyra för? Egentligen är de väl inte dyrt med 1100 för et par stövlar, men med tanke på att min ekonomi går lite i vågor just nu så är det ganska mycket cash. Funderar på att köpa dem ihop med mamma, så kan vi dela på dem. Sparar jag ju lite pengar på iaf, kan ju vara värt att åka och köpa dem och sen prova hemma i lugn och ro. För mammas del skulle det vara perfekt, hon hatar att gå i affärer så hon blir nog överlycklig om hon slipper. Märkte även idag att mina tygskor börjar bli lite väl kalla att gå i, plus att sulan inte riktigt vill hänga med i svängarna längre.

Shoppa som utgör ungefär 80% av mitt liv, dem sista 20% går åt till skola och jobb och snart en liten häst också :)

Guys guys

Gissa vad som hände idag när vi var i stan. Sakta men säkert skulle vi åka upp med rulltrappan från stadium, vem fan ser vi? JO de ska ja tala om. En av killarna från ensam mamma söker :D Cooolt va ! Är inte så bra på vad killarna heter men ja tror han heter Magnus kanske, aja skit samma. Han dejtar iaf Johanna.

Jag tycker faktiskt de va lite fränt :P


Första dagen på mitt sista höstlov.

Idag blev de lunch på O´lerys med mamma och lillebror. God mat där, blev dock lite besviken när man inte kunde beställa av maten på den "vanliga" menyn utan man var tvungen att äta något från lunch menyn. Självklart var det inget som föll lilla kräsna mig i smaken. Fick göra mig en liten specialare och sen var jag nöjd.

Nu på eftermiddagen har jag vart i stan, köpt en jacka med Robin. Blev även en sväng på Donken med min bror som vi mötte upp där.

Har även hunnit med att klämma i mig några bullar som mamma bakat idag, självklart med mjölk till. Nu kom ja precis hem från Finspång, har hämtat hem mammas bil hos Hannes. Ska dra på en film nu tror jag, vet iof med mig redan nu att jag kommer somna, men de e skönt att somna " till något" eller hur man ska säga:P



I´m coming home

It doesn't matter what you think everything has an end, if you don't stand for something  you fall for anything, 
and I'm always spittin' the truth  either I'm live or in the booth  keepin' my lines true, but written in clues 
I'm thankful  For everything you've givin' me Litterally  I'm speakin' on behalf of my city, see  the middle east  need these moments of clarity 
A descent salary and some food deliverys  accept what you can't change  they all say  but when they're sailin' in the same boat, they all pray  but at the end, we all struggle for survival  either it's in thousand dollar suits or in life boats.

breathing your love

Nu ska jag dra på någon fin musik och försöka sova, tror inte det blir något större problem direkt.
Märks att man har ändrat klockan.
Det är posotivt när man ska gå upp, 1 timmas längre sömn men på kvällarna är man trött som en gnu istället.

Har sovmorgon imorrn, så himla skönt! Senare på dan står däckbyte om morfar kan komma och hjälpa mig. 


 


Fartfylld söndag

Det blev full rulle även idag. Jobbade mellan 8-13, direkt efter jobbet åkte jag och köpte lite små grejer till mitt rum på Viberga. Sen hem och slänga igång en maskin med tvätt, städa av lite på toan och sen bar det av till stallet och Disa. Hon e lite utmobbad i hagen av dem andra fula hästarna som hon går med, så förhoppningsvis får hon gå in med pojkarna istället, förstår att hon hellre vill det ;)

Har även hunnit med en vända till city gross med pappa, han handlar max 2 ggr om året. Så det är verkligen en syn så fort han väl får för sig att göra det. Han har absolut ingen uppfattning om vad saker och ting kostar och han tycker att nästan allt som inte heter öl eller snus är dyrt. Möjligtvis kan någon bil/lastbils tidning slinka ner i vagnen och det är fullt acceptabelt enligt honom...

Nu ikväll har jag lagat mat, potatis, köttbullar och gräddsås. Självklart lyckades jag NÄSTAN bränna såsen, dock hann bara kastrullen få sig en omgång. Sen blev det choklad pudding till ensam mamma söker. Jag blir så glad av det programmet, massa glädje och kärlek :)

Jobb

Nu åker jag mot Finspång. Inga pengar har komit in än, så när jag slutar blir det förmodligen en lång promenad med Selma istället för shopping.

Jag som nästan aldrig kan äta frukost å här tidigt såvida det inte är mat, är jätte hungrig just idag. Och just idag så finns det absolut ingenting som jag kan äta. Får kila ner till B-hallen när sen när det öppnar och köpa något. Mitt godis får duga så länge :)

natti natti

Sängdags för mig nu, känner mig oerhört social och trevlig en lördag kväll. Det tar på en att jobba och imorgon går jag upp vid 7, böjar jobba vid 8:a så lika bra att jag vilar ut mig nu. Jobbar dock bara till 1 så det ska bli skönt. Ska försöka ta en skogspromenad när jag kommer hem, om vädret håller sig någorlunda bra vill säga. Måste få komma ut och rensa hjärnan ett tag.

Ska även försöka hinna med en vända till Viberga, har hittat en väldigt fin grej som kommer passa bra på mitt rum. Måste bara se till att få min lön innan dess.


sleep well!


innebandy

Håller förresten tummarna för min babe nu, matchturne med innebandyn idag.
Får väl hoppas att det går bättre för dem än vad det har gjort för Finspångs lag, dem verkar inte vara på topp nu direkt.
Dags för honom att komma hem och få lite ordning på laget ;)


Lördag

Nu har jag vart uppe ett bra tag, skjutsade mamma till frissan/jobbet vid halv 11 sen åkte jag ut till stallet direkt och gjorde klart där ute. Nu är jag fördig med diverse bestyr här hemma,
har plockat undan lite samt fixat med tvätten. Nu ska jag strax åka till jobbet,
börjar inte förns 14.00 men ja tänkte fixa lite saker innan. Idag tror jag det blir en lugn hemma kväll,
inget är inplanerat iaf. 
Snart kommer min bäbis till mig :)

.

Varför är vissa dagar jobbigare än andra?
Finns nästan bara en sak som cirkulerar runt i mitt huvud  både dag ocn natt, något positivt och fint.
Något som jag verkligen saknar,
jag ska klara av det här för jag vill verkligen.
Undra hur man kan bli påverkad av något på så kort tid,
hur man kan bilda så mycket minnen och stunder att sakna.
Jag tänker alltid finnas för dig dig, alltid stötta dig.
Och den dag du kommer tillbaka väntar jag för det är dig jag vill vara med!


trevlig kväll eller vad säger ni?

Det var oerhört kul ikväll. Eller inte. Känner inte direkt att jag vart taggad eller direkt positiv till att gå på skolfest, men ja ville ju ändå åka dit när Amanda och Ossi hade ordnat det :)

Efter att ja lämnat av Linda Nic och Jennifer hemma hos sig skulle jag för en sista gång stanna och och kolla om ja fått pengar. Självklart stöter jag på ungefär 10 personer som ja absolut inte vill träffa, patetiska människor utan något liv. Har inte träffat dem sen i Juni, en gång i tiden var dem speciella men ändå ganska roliga att umgås med, nu blir ja bara äcklad och ledsen över hur dem lever och deras syn på livet. Men men, slapp ju iaf träffa personen som sårat mig väldigt mycket, helt utan någon anledning. Vill inte ha med honom att göra!

Alla killar är as, utom ett litet undantag :)

Fest, eller inte?

Är nu hemma från skolan, skönt.
Sitter och pratar med Timmy, saknar honom
men de vet han.

Mamma har gjort kladdkaka med after eight som ja så snällt sa åt henne att göra tills jag kom hem. Så snart ska jag svulla. Jag får "simma" bort det sen, jag som är så otroligt aktiv i vattnet. Går ju inte direkt att vara det när man jobbar, en bra ursäkt...

Ikväll är det skolfest, jag hatar skolfester. "Fulla" fjortisar som strular med allt och alla, sen tjuter alla och ångrar sig för dem har vart otrogna oh bla bla. Men förfesterna brukar vara roliga, dock blir det ingen för mig idag. Jag ska hålla mig nykter. Jobbar ju till 9 iväll och sen börjar jag kl 12 imorgon, så de e lika bra att hålla sig i skinnet.

Morning

Godmorning people!

Jag har utan några större skador lyckats ta mig upp ur sängen och fått på mig kläder, är strax klar för avfärd mot skolan men de är lite för tidigt att åka redan nu.

Idag slutar jag kvart i 10, känns nästan onödigt att åk till skolan för 1 lektion,
att den är tråkig också gör inte det hela bättre. Men men.

Efter skolan blir det hem en stund, är det fint väder ska jag gå ut till skogen, men de kommer säkert regna som vanligt. Sen börjar jag jobba kl 1, då blir det bad med Sofia och Henrik som vanligt på fredagar :P

Torsdag

Min dag har bestått av alla möjliga bestyr.
Åkte till skolan strax efter 9, hade 3 lektioner och slutade kvart i 2, lagom ansträngande dag. Tog bilen till B-hallen och köpte mjölk till mamma och sen åkte jag hem en snabbis för att sen möta upp Jennifer och åka till ungdomshälsan och sen vidare till jobbet.

Sofia och jag var duktiga och tog en promenad med Pelle på en timme ungefär. Har även lagat en glamourös måltid till grabbarna, känner mig oerhört duktig :) Så timmarna på jobbet har sprungit iväg ganska snabbt. Skönt!

Ikväll ska jag hoppa i lådan tidigt, börjar 8:a imorgon vilket innebär att jag måste gå upp halv 7! Det är kristligt tidigt.


New blogg

Nu har ja vart duktig och skaffat mig en ny blogg. Den andra har ju inte varit så jätte seriös på senaste tiden och orkade inte fortsätta på den. Kan kanske inte påstå att jag kommer vara så värst aktivt skrivande i den här heller, men jag ska försöka och skriva så ofta jag hinner och orkar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0