söndag. dagen innan Ullared

Har jobbat mycket nu dem senaste dagarna så någon uppdatering har de inte hunnits med. Igår jobbade ja 12 timmar, kände mig lite små sjuk under hela dagen men sen när ja kom hem vid 7 så slog de till ordentligt. Jag frös, hade ont i huvudet osv. Men efter 12 timmars sömn idag så är ja nästan på topp igen.

Idag ska ja jobba mellan 1 och 7. Egentligen skulle ja jobba 12 timmar idag också, men Linda var snäll och tog halva mitt pass eftersom ja inte kände mig så frisk.

Kvällens höjdpunkt, el classico. Om man frågar nic och Timmy, men enligt mig och Linda är det bio. Vid 9 ska vi 4 se luftslottet som sprängdes, hoppas den är bra :) Men det tror ja :)

Imorgon åker vi till Ullared. 2 fulla bilar, dessutom ska vi sova över där och ja tror de kommer bli skit kul :) Handla mycket nödvändigt ska ja göra ;) mohaha. Jag hoppas för gud skull att dem inte filmar mig, ja vill inte vara med i tv, iaf inte i det avseendet.

Nää nu ska ja klä på mig och försöka se lite anständig ut..

love

8 månader idag med världens finaste människa.


dags igen

Då sitter man i den här fotöljen ännu en natt. Har tillbringat mina tidigare 6 timmar med att kolla på olika tv avsnitt som ja missat. Idag är Selma med mig på jobbet, det är både mysigt och jobbigt. Hon är så förbannat envis och ska alltid ligga i mitt knä, en riktig morsgris är vad hon är. Det resulterar i att en annan får sitta som en påse nötter medans hon fläker ut sig i mitt knä. Tur att hon är söt :)

Efter den här natten är ja ledig fram tills på torsdag, vilket känns super skönt. Det är ansträngande att jobba nätter, särskilt så som det är just nu. Det tär verkligen på psyket, men bättre att sitta här än på sjukhuset iaf. Dessutom är min mage så känslig. Jag blir ju jätte hungrig när ja sitter här, men äter ja något så får ja jätte ont i magen istället. Svårt det där. Har iaf fått i mig lite gröt men nu börjar ja bli hungrig igen.

Imorgon eller idag rättare sagt ska ja tillbringa massa tid med babe. Känns som vi knappt träffats något nu när ja jobbat flera nätter. Jag är vaken när han sover och vice versa. Men imorgon får vi en sovmorgon tillsammans ;) Ja ska även tillbringa lite extra tid med min pålle, även hon har fått hamna lite i bakgrunden dem senaste dagarna, vilket absolut inte är tillåtet. Ev ska ja hjälpa Lisa i stallet att rida hennes häst. Hon är skadad och ja är otränad, så de vore ju kanon om det skulle funka. Ja kan i vilket fall som helst inte fortsätta att gå hemma och käka praliner och knappt röra på fläsket, då dröjer de inte lång tid förns ja rullar fram. Det är helt sjukt hur man hamnar i det där förhållandet träsket. Man köper lite godis då och lite chips och glass då. Man har myskväll med film och onyttigheter jätte ofta och det lägger sig som bomull kan ja lova. Sen ja träffa Timmy har ja nog gått upp 10 kg, nu törs ja inte väga mig längre och det är väl kanske ett tecken på att ja ska ta tag i mitt liv. Jag får väl trots lite smärta inse att livet inte går ut på att jobba och äta även om ja gör båda delarna lite för mycket. Dessutom mår ju inte varken min eller Timmys kropp särskilt bra av bara en massa godsaker.



Jag avslutar detta inlägg med mitt motto här i livet.  Man lever bara en gång. Ta vara på den tiden som vi har här på jorden, för ingen vet vad som händer sen. Lev varje dag som om de vore den sista, unna dig saker och njut av livet. Gör sånt du gillar och som du mår bra av oavsett vad alla andra tycker.

Jag vet själv att ja kan leva upp till det här mottot då ja har personer i min omgivning som älskar mig för den jag är. Jag har en pojkvän som älskar mig oavsett om ja är kort, lång, tjock, smal, ful, snygg, sminkad eller osminkad, arg eller glad. Det är helt enkelt summan av den kardemumman som gör mig till den människan ja är idag och ja är glad över att han står ut med mig vissa dagar. Inre skönhet är något som vi människor borde uppskatta mer här i livet.


livet

Vad vore livet utan djur. Nog för att ja är allergisk, men ja skulle aldrig klara av ett liv utan dem. Det är helt enkelt den finaste uppskattning man kan få.

          

 

              


cute

Klicka för att se nästa bild
Lägger upp den för babes skull. Lite charmig var den ju :)

Den här ska bli min!

Klicka för att se nästa bild

spök prat

Jaha, då sitter man återigen på jobbet och vakar. Jobbar 3 natt pass på raken och de här är de första, undra om ja kommer vara död onsdag när ja går av? Skulle tro det.

Idag döptes Wilma. Hon var så duktig så, skrek inte något. Jag som har lite svårt för kyrkor, inte för att ja tycker de är jobbigt utan för att ja inte tror de minsta på gud. Enligt mig finns de ingen person med högre makter osv. En person som ska skydda och ge lycka, nääe de är inget som ja tror ett dugg på. Däremot respekterar ja dem som tror att de finns de, alla tror ju olika helt enkelt.

Något som ja däremot tror på är spöken eller att det lever vidare en själ hos dem som dött. När ja va liten trodde ja såklart att de fanns spöken i rummet och under sängen men nu är de på ett annat sätt. Tanken har växt mer och mer hos mig, särskilt sen ja själv har stött på något som inte var vid liv. Det har hänt ett flertal gånger i stallet. Ja kan inte avgöra om ja tycker det är obehagligt, tror inte ja är rädd för dem, eller att dem ska göra mig illa. Utan mer för att man inte är medvetandes om vad som finns där. Man känner något men vet inte vad det är. Förra vintern kände ja av de här väldigt mycket, särskilt på morgonen, om ja var vid stallet vid morgonfodringen. Minns att ja höll på att kräkas, ja va helt förstörd. Helt plötsligt svepte en konstig känsla inom mig. Ja kände mig osäker och tom, och ja är i vanliga fall ganska tuff. Minns att ja berättade för mamma, på ett lite fint sätt utan att bli idiotförklarad och inkörd till psyket direkt. Hon trodde såklart inte på mig, de fanns inga spöken och bla bla. Några dagar senare visade dem sig för henne, inte på något synligt sätt utan genom ljud. Ungefär som ett tecken. Ja tycker de va grymt coolt, ja är fascinerad och nyfiken samtidigt som ja är lite rädd. Men ja börjar vänja mig, hörde dem senaste förra veckan så de börjar bli en vana nu :)


Bjuder på några godingar





Tur man inte föddes med torr humor!!!


lördag kväll

Linda och Nic är på besök hos oss. Vi har kollat på hockey, nya Wallander och nu är de robinson. Tidigare idag var vi uppe i hallen och kollade på babes innebandy match, dem vann med typ 9-5 eller något sånt. Jag och Nic hamnade även i tjaffs med en gubbe som var från Åtvidaberg. Det var fel på oss, domarna osv. Puckad var han iaf och de blev några fina ord till varandra.

Imorgon ska vi på dop. Lilla Wilma ska döpas, har aldrig vart på dop så de kan bli kul :) Ska försöka komma ihåg att ta med kameran. Eller både ta med den + att ta kort.

Nää nu ska ja göra något vettigare än att sitta här en lördag kväll. Ska spela några partin med harpan istället, klarade över 10 000 poäng sist ja spelade så måste försöka slå de rekordet. Mohaha, ja skämtar!!! Känner mig lite rolig så här på kvällskvisten...

crosseyed_cat3.jpg cross4 image by lundbomj


gammla listor

Förr gjorde vi alltid en massa listor, nu hittade ja en jätte gammal och vara bara tvungen att göra den. Hahaha

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite små trött
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: krossade tomater, ärtsoppa, ärtor, frön och såna konstiga saker
Kläder just nu: Strumpbyxor, klänning och kofta
Musik just nu: Space cowboy - Falling down
Vad sa du senast: Ja älskar dig
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok:
 Oj någon av dem med fina klänningar  
Fisk eller badkruka: Väldigt olika, mest badkruka men har bättrat mig
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol & värme
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Timmy, mamma, Vårtan & Selma, måste ha 4 
Spelar du nåt instrument: haha nope, är så omusikalisk man kan vara  
Morgon- eller nattmänniska: Periodsvis olika
Sparare eller slösare: Önskar ja vore sparare men måste väl erkänna slösare
Vilka är viktigast för dig: Mamma, Timmy, Selma, Vårtan, Morfar
Bästa film: Har många bästa bla rallybrudar, vi hade iaf tur med vädret och änglagård

Tror på liv på andra planeter:
Nej 
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Tror ja inte
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Utan tvekan, JA
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
2
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig:
 Ibland
Stjärntecken? Jungfru
Rädd för insekter? Rädd och rädd, ogillar dem. 
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: Tjurskallig  

Det här är jag bra på:
Mycket ;)
Bästa bok? Twilight böckerna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna se in i framtiden 
Vad vill du jobba som?: Polis, läkare eller hemmafru
Har du nån flickvän/pojkvän?: Ja, världens underbaraste Timmy :) 
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i livet, är livrädd för höjder  
Hur är din drömtjej/kille?: Snäll, rolig, givmild och underbar.  
Är du rädd för blod?: Nej
Vad gör du om du får hicka?: Inget speciellt. Har hicka så ofta så tänker knappt på de
Kaffe, te eller inget?: Te


Hur gulligt är inte det här???

Klicka för att se nästa bild

natt prat

Jag är faktiskt inte alls så värst trött. Där emot börjar ja bli jävligt rastlös och trött på att sitta i den här stolen nu. För er som inte visste det så jobbar ja vaken natt idag, ingen hit. Ja hatar att jobba natt, men vad gör man inte för pengarna. Jag har så svårt att vila innan ja åker till jobbet och när ja väl kommer hem sen så är ja övertrött så då kan ja inte somna för det istället. När ja slutar vid 8 ska ja iof direkt till stallet och släppa ut hästarna, sen ska ja hem och lägga mig bredvid mina älsklingar :)

Ja har en förmåga att sitta och fundera när ja är vaken så här. Ja tänker på allt mellan himmel och jord, bra saker, dåliga saker. Iof finns de bara bra saker i mitt liv just nu. Jag har världens bästa pojkvän, världens bästa kompis Linda, världens finaste häst, familj och hund. Ja tror inte det kan bli så mycket bättre                                                                                                    

bruten handled

Usch, vaknade med huvudvärk, inget bra tecken. Inatt var ja uppe länge igen, måste öva nu när ja ska jobba några nätter, ja blir så jävla trött annars. Grabbarna satt här och lira poker igår. Babe spelade in en redig summa och de va bra :) Ja spelar in dem lite mindre, 50 och 100 osv :P

Idag står de jobb på schemat. Ska jobba några timmar på dan och sen inatt, så måste försöka sova lite i eftermiddag. Igår var vi i badhuset som sagt, höll fan på att bryta handleden i den där jävla forsen, totalt livsfarligt. Innan de blev vi bjudna på lunch hos Linda och på kvällen åt vi våfflor ;) Gjorde även en misslyckad sockerkaka med blåbär och jordgubbar. Blev nått fel på smeten så den aldrig blev fast. Tror den stod i ugnen i närmre 2 timmar. haha.

Nää nu ska ja käka något och sen börja göra mig klar för jobbet!!

Puss

måndag

Godmorgon, eller förmiddag kanske det är nu.

En hyffsat pigg Mathilda sitter ock käkar frukost. Vilket inte händer allt för ofta, men idag ska ja va duktig och äta. Vid 12 ska jag och Timmy möta upp Linda och Nic på Medley, vi ska relaxa och bara ha de jävligt bra :) Annars idag är de både lugnt med jobb och andra saker. Har iof insläpp i stallet men dit skulle ja ju vart tvungen att åka i vilket fall som helst. Imorgon har ja nattpass, hatar att jobba natt men vad gör man inte för pengar. Jag får vara som en zombie i några dagar helt enkelt.


Nä nu ska ja ta tag i lite disk som blev kvar från igår sen ska ja väcka min älskling som fortfarande sover som en stock.....



söndag i all dess ära

Då var det dags för ny vecka igen. Vi satt nyss och pratade om att tiden går så fort. Det är redan 15 November, och ja tycker de nyss känns som det var sommar. Studentveckan och allting, de känns nästan som igår. Men de  är väl sant som dem säger, att tiden går snabbare ju äldre man blir. Vet inte om ja tycker det är bra eller dåligt(?)

Vid 1 inatt så åkte ja och babe till stan. Skulle hämta upp mamma, det resulterade i att vi inte kom hem förns kvart i 4. Pigg som en piggelin just då. Vi satt och åkte runt omkring i stan medans vi försökte få tag på mamma, vilket gick sådär jätte dåligt. Vi checka lite snygga hus ute på Lindö och fördrev tiden så gott vi kunde. Vi fick oss återigen ett gott skratt när vi rullade in på donken och skulle köpa kaffe. Dem serverar inte latte efter kl 23, några personer kanske vet vad vi pratar om ;) haha.

Idag har vi haft en riktig slödag, och då menar ja verkligen det. Vi sov till 12, och sen dess har ja bara vart i tvättstugan och framför tv:n. Ikväll skulle Linda och ja kolla på paradise hotel men sen visa de sig att vi visst inte har 6:an. Vi har nog fan alla kanaler utom den.

Vi får väl kolla på något annat helt enkelt. Vi ska även lyxa till med en riktig gourmet måltid idag. Korv med bröd, mums!


natt men ja e uppe

Idag är ja uppe ovanligt länge. Faktiskt inte för att jag tycker det är kul utan för att ja väntar på att mamma ska höra av sig. Lovade att hämta henne från Norrköping ikväll. Hon är hos Christine, vår chef och har kul. Förhoppningsvis kanske hon kan övertyga henne om lite löne förhöjning till oss båda, men det är nog tveksamt.

Jag blir bara mer och mer sugen på att julpynta. Jag har hittat en jättefin ljusstake som ja vill köpa, i smide. Dock vet ja inte priset på den än så det får nog kanske vänta lite innan ja bestämmer om ja ska ha den eller inte... Jag ska även införskaffa en sån där slinga som man har på balkongen, har hittat en fin på rusta, billig var den också så det är ju ett +.

Tidigare ikväll var vi som sagt iväg till Linköping med Nic. Vi lämnade av Linda och sen drog vi till Max, vilken lördag kväll. Haha. Efter det for vi till stallet, grabbarna var så duktiga och hjälpte mig att ge hästarna mat :) Efter stallet har de blivit lite poker och tv. Helt okej lördag faktiskt!


sopor

Jag och babe kom precis hem från en pinsamt dålig Finspångs match. Var tungt för gubbarna redan i starten, men efter andra perioden stod de 9-1 så då gav vi upp. Vi drog hem och nu kollar vi hockey istället. Ja tror Finspång behöver babe, dem suger helt enkelt utan honom :) Timmy spela match igårkväll, dem vann med 16-1 och det är ju oerhört mycket bättre :)

Annars idag så har ja dammsugat, plockat och lagat mat, som vanligt helt enkelt. Har busat med Selma och även hunnit med en dusch på det också.

Nu väntar vi på att Nic ska komma hit och hämta oss. Grabbarna ska spela poker ikväll men innan det ska vi köra Linda till Linköping, hon ska på inflyttningsfest och supa skallen av sig :) Skämt och sido, Linda sköter sig alltid :)
Vi ska lyxa till med köpmat idag vi 3, därför vi åker med till storstan :=) MAAAAAAAAAAX!!!

Nu ska ja spela klart min turnering sen mysa med världens bästa pojkvän <3



Förresten bakade ja bullar igårkväll. Dem blev hur goda som helst. Konditor vore något för mig :=)

fooooooooooood

Nu väntar en hungrig Mathilda på mat. Potatisgratäng och kycklingfilé!





bajs dag

Burr. Idag är det kallt...

Blev väckt tidigt imorse och kunde knappt somna om efter det. Inte kul för 5 öre. Gick upp vid 9 och åkte till stallet, gjorde klart allting där. Det var lite snö på bilen idag igen, antingen kan de ge fan i att snöa eller så kan det komma ordentligt. Är så trött på all lera och slask. Mina fötter höll även på att förfrysa i den här kylan.

Idag är en riktigt rutten dag, det känner jag på mig. Funderar på att gräva ner mig någonstans och kanske komma upp igen framåt våren. Jag hatar hösten, det är deprimerande, kallt, grått och aldrig sol.

Ibland undrar jag hur man ska lösa vissa problem. Om man inte kommer fram till någon lösning, hur gör man då? Lever vidare som som ingenting har hänt? Jag bara funderar och funderar, jag är osäker. Tänk om saker och ting inte är som jag tror att det är. Känns inte som att ja kommer få något ärligt svar på den frågan iaf, så kan väl sluta undra!

halv åtta hos Linda

Jag och Linda har kommit på en jättebra idé. Ett av mina favorit program är halv åtta hos mig, och hur kul är det inte att ha en egen halv åtta hos oss?? Jag och Linda ska iaf ha en varsin, sen får vi se om någon mer vill hänka på...

Idag var Linda först ut så jag och babe var ute i Sonstorp och åt god mat och hade trevligt :) Nästa gång är det min tur och jag vet precis vad ja ska bjuda på, förutom förrätten. Men de ska ja nog kunna klura ut. Jag älskar att laga mat, okej inte jämt men oftast. Det är extra kul när man ska laga till fler också :)

Imorgon ska jag göra en liten förändring på mig själv, eller Linda ska hjälpa mig. Inget dramatiskt kan ja iaf lova. Dem som ska se det eller märka det kommer göra de. Imorgon väntar även jobb 16-21, första passet den här veckan. Skönt att va ledig men lönen blir ju desto sämre.


Det finns dessutom en kärring på den här här jorden som går mig på nerverna. Jag väntar bara på att mittt tålamod ska sina och ja gör något som ja ångrar. Helt vrickad är människan iaf, förhoppningsvis slipper ja henne inom en snar framtid.

Nu ska ja ta hand om min babe som deppar och surar för att Modo inte vann sin match, hallå?? Trodde han något annat?? :)

Love you babe!


söndag!

Då var det söndag igen. Den bästa dagen på hela veckan, om man inte ska upp och jobba på måndagen vill säga.
Idag har ja och babe hunnit med ovanligt mycket. Handling på viberga, stallet och matlagning. Om 1 timme ska vi springa över till morfar och fika. Det är ju farsdag och han räknas som min pappa :) Efter fikat kommer Linda hit :) Nu var de länge sen vi lekte så de ska bli kul. Vi ska se sista avsnittet av ensam mamma söker, tragiskt att det är slut. Vad ska man nu titta på? Håller med Linda och säger inte sporten iaf!!

Jag ska även dra med mig Linda till ett hemligt ställe ikväll. Vart säger ja inte än. Undra om hon kommer uppskatta det eller inte? :P

Imorgon är ja ledig som de ser ut just nu. Hoppas veckan bjuder på lite jobb, för nu ser de ganska mörkt ut.


ratatadada

Sitter hemma i Lotorp och ugglar. Jag har ätit tårta med pappa, firat en lite för tidig farsdag. Har även spelat lite poker. Babe spelar match men ja ska snart hämta honom. Dem vann med 7-3 tror ja och det är ju bra!

Jag har hamnat i någon depp period. Vädret här suger just nu. Får några dar sedan snöade det, vinterns första snö! Både kul och inte kul. Idag är de 9 grader och mulet, vilket betyder att den snön som kom bara gjorde att det blev ännu lerigare och skitigare överallt.


Skit roligt inlägg, garvar nästan ihjäl mig. Jag ska klura ut något roligt att blogga om :P


Kan förövrigt bara tillägga att jag och Timmy har bestämt ett datum när vi ska åka till Norrland.

<3

         






Ibland går de så fort. Du kommer alltid finnas hos mig. Men på ett annat sätt


halloj

Då var det ett tag sen ja blogga nu igen. Dagarna bara springer förbi och jag hinner inte riktigt med.
Idag har ja vart ledig, vilket har vart skönt då ja har skit ont i halsen och känner mig febrig. Morfar har vart här och satt upp dem förbannade säng bordena som bara har legat i garderoben dem senaste månaderna. Det var inte världens smartaste konstruktion om man säger så. Hur krångliga som helst att sätta upp.

Vi satte även upp våra ljus hyllor eller hur man nu ska förklara. Fint blev det iaf :) Ska försöka ta lite bilder någon dag så ni får se hur vi bor :)

Nu ska ja titta vidare på SOS och sen springa ner ett varv till tvättstugan. Ikväll har ja kvällsfodring i stallet så då kan Timmy följa med. Mycket roligare att åka tillsammans :=)

RSS 2.0