.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt, varför händer de här alltid mig?

Jag är trött på att bli sviken, om jag nu har blivit de. Tänk att få veta det absolut värsta om en person som man verkligen gillar. Jag vet inte hur många gånger som jag velat ge upp hoppet, för vad glädjas jag åt? Men det går inte, du finns där hela jävla tiden, jobbigt men ändå underbart. Allt jag vill är att du ska må bra, men någonstans går gränsen för hur man ska behandla någon tillbaka, lite värdighet kanske är de rätta ordet.

I 2 månader har jag hoppats, och verkligen väntat. Väntat på att du en dag ska finnas här för mig som du gjorde förut. Jag vill att allt ska vara som det en gång var men det kanske inte blir så, hur mycket båda än vill. Du måste börja ge med dig, och förstå hur jag känner det, förstå att jag inte orkar hur mycket som helst, allt annat blir lidande i såna fall.

Du betyder sjukt mycket för mig, trots allt som hänt.

Hur ska man orka fortsätta hoppas? Hoppas på det fina, på det man vill. Hur ska man våga ta för sig, våga lita på en människa? när man hela tiden blir sårad och förstörd.

mina utgångar

Hellu.

Mina utgångar fredag och lördag kunde inte ha blivit bättre. I fredags firade vi först Amanda med glass sen drog vi in till Otten, jag var nykter så jag, Linda och Jennifer åkte bil in. Öde på folk var det,  inte alls mycket om man jämför från förra gången vi var där, men under små timmarna så rullade det in lite mer folk iaf. De blev en hel del dans, mycket trevligt. 

Igår började vi vårt festande med att fora Viktor som fyller 20 år imorgon. Vi bada jacuzzi, drack och åt, trevligt värre. Därefter blev det taxi till Henka, där jag och Jennifer stannade en stund. Vi fortsatte senare mot hotellet och dubbeldansen. Kan helt klart säga att jag är förvånad, vi hade SKIT kul, det var ju första gången som jag var ute i Finspång och de slog helt klart mina förväntningar. Sjukt mycket folk (bor så många i Finspång ens?) och en härlig stämning bland både ungdomar och äldre. 

Sen blev det efterfest hos bror, dvs slappa i soffan med guitar hero och lite godis, ganska schleten Mathilda efter de här kvällarna. Men de är det värt :)

 

fredag med firande

Hellu.

Fredag igen, ska bli riktigt skönt med helg igen, även om min helg är ganska full proppad med diverse saker.

Idag har jag jobbat, jag bakade pepparkakor så nu luktar de om hela mig. Hann även gå en sväng till skolan, ställa iordning lite tills imorrn då vi ska ha öppet hus. Och innan ja åkte hem hit blev de en sväng till Viberga, handla lite mat som jag och Linda ska äta sen:)

Ikväll ska vi fira Amanda som blev 18 igår :D Grattis till henne, äntligen är hon en i gänget :P Vi ska först äta lite glass tror jag och sen ska vi ta 10 bussen in till stan och Otten. Jag har inte riktigt bestämt om jag ska dricka än eller inte. Skulle va skönt att kunna ha bilen och åka hem när jag vill, med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon bitti. Vi får se hur det blir :)

Har även lyckats pricka in att ha stallet den här helgen när jag har fullt upp :P haha. Men de löser sig :)

Nu ska jag byta om och åka ut till min lilla häst. Har även hand om Disa idag så de e bäst ja lägger på ett kål :)

Hörs sen.

Torsdag

En ny morgon, dagarna i mitt liv går så sjukt fort.Det är mindre än 1 månad kvar till julafton och snart är vi inne på år 2009. Scary om något.

Idag på morgonen gick allting väldigt fort, jag börjar inte förns om 35 min, i vanliga fall är ja klar att åkka typ 5 min innan min lektion börjar. Sen kan ni ju själva räkna ut hur det går, med tanke på att det tar minst 10 min att bara åka till skolan :P
Eftersom jag ska till frissan idag så brydde jag mig inte om håret, de får bli en ful toffs helt enkelt. Annars är det ju aktiskt håret som tar längst tid att fixa, det ska plattas, kanske lockas lite efter det, stylas lite, jaaa som sagt de tar sin lilla tid.

Nu ska ja plocka ihop mina grejer, skynda på lillebror lite och sen ska vi åka.


Vad är livsglädje för dig?

Imorgon är det torsdag vilket betyder LÖN vilken befrielse, jag har gått och vart luspank jätte länge nu. Dock ska ganska mycket pengar läggas undan till hästen och sen måste ja spara så jag har råd att tanka bilen också.

Jag ska iaf börja denna underbara torsdag med att klippa mig, färga min utväxt samt fylla i mina slingor. De ska bli så grymt skönt att kunna dra fingrarna genom håret igen utan att fastna i en miljon tovor. Har velat fixa håret jätte länge nu, men med tanke på att jag får betala 1300 kr för att få det som jag vill så har min ekonomi sagt ifrån.

Viktigare saker har fått gå före helt enkelt, bla min älskade Verruca :) Jag blir så oerhört glad av henne, hon är helt underbar. Hon är nyfiken, glad, snäll och sjukt söt. Bäst helt enkelt! Hade nästan glömt hur mycket livsglädje en häst ger mig. Sen Atlet försvann måste jag erkänna att jag mått mycket sämre än vad jag gjorde innan. En person kom och livade upp mitt liv, vilket han fortfarande gör men på ett annat sätt, men något har ändå saknats. Tänk hur mycket bättre jag mår i en hästs närvaro, genom tunga tider är dem ett enormt stöd och det är så skönt.

Imorgon eftermiddag ska jag åka till stan. Jag ska köpa något att ha på mig under fredagens och lördagens utgångar. Har en klänning som jag vill ha, men sen ska den ju sitta bra också. Senare kommer jag möta upp Linda, hon kommer med bussen. En shoppingdag helt enkelt :)

hoppsan kerstin

Idag hände förresten något som händer mig varje år, sommar som vinter.
Jag hade precis hoppat ur bilen på jobbet, Sofia stod och höll upp dörren till mig .
Samtidigt som jag gick pratade jag med henne och VIPS så ligger jag på backen.
Eller jag står snarare på knä som nån annan, ja jag ska inte säga vad :P 
Jag fick ett litet hål i min hand och mitt ena knä är ganska svullet, men annars mår ja fin fint :D haha.
Det här är så typiskt mig, men va fan, det var halt.

mer utrymme tack?

Nu är jag hemma från jobbet, eller har vart det en liten stund. Direkt när jag slutade körde jag hem Emelie och sen åkte jag och hämtade min lillebror i Lämmetorp. Hur disigt som helst på Rejmyre vägen så det tog sin lilla tid. Nu är jag iaf hemma, har fortfarande sjukt ont i huvudet, men ja vill inte ta nån tablett.

Jag ligger nerbäddad med Selma och Troja i sängen, helt sjukt hur 2 små hundar kan ta upp mer plats än vad en människa gör. 2 personer funkar i min säng utan problem, men 1 person och 2 hundar går inte. Knubbis fight här :D


confused?

Är hemma och vänder. Skolan har gått bra, dock ska en väldigt irriterande huvudvärk förfölja mig, hela jävla äckliga dan.

Måste strax sticka iväg, jobb väntar. Ikväll ska jag kolla på varg har sagt hela veckan att jag ska göra det. Men något har kommit i vägen hela tiden så idag ska ja ta mig i kragen och försöka hinna med det.



onsdag

Godmorgon.

Jag har vart uppe sen kl 6 så det känns mer som gokväll för mig.

Jag sitter och väntar på att klockan ska behaga att gå snabbare. Jag har vart påklädd och redo att åka till skolan sen kvart i 10 typ och jag börjar kvart över 11. Lite pissigt, men ja kände inte att det var någon idé att gå å lägga sig vid 8 när jag kom hem.

Under tiden har jag pysslat med lite allt möjligt, duschat bytt kläder typ 5 ggr, dock har ja inte orkat äta något och min mage börjar tycka att det är dags nu.

Idag ska jag jobba mellan 16-21 så vi hörs efter det.

Plump

Nu tycker jag att ja har pluggat klart. Jag HATAR att plugga, så därför blir det väldigt sällan och väldigt korta stunder :P

Mina mackor ligger i ugnen och mitt vatten blev precis klart. Nu ska jag bara äta sen dra på mig mina mysbrallor och åka bort till grabbzen. Vi ska spela kort tror jag, vi får se. Det blir dock en tidig kväll för mig. Har morgonfodring och utsläpp imorgon så min klocka ringer kvart i 6. Huuh va jobbigt.


va du är söt, min kära lilla häst

Idag var jag Linda och Nic i stallet på förmiddagen. Det resulterade i is kalla och blöta fötter, inget hit när man ska tillbringa några timmar i skolan med samma skor. Men jag överlevde och nu sitter jag här igen.

Jag har köpt rostbröd så ikväll ska jag äta varma mackor och dricka té, mmm. Men först ska jag skriva lite på mitt nationella muntliga tal som jag ska hålla.


Jag älskar min häst!

God morning

Nu ska jag åka till skolan. Börjar ju egentligen vid 12 på tisdagar, men idag ska jag och Linda på möte med nån Elisabeth Rehn kl 9, vad nu det ska vara bra för...

Sen har vi håltimme fram till 12 och då ska Linda få se min lilla pålle :)

Hörs senare.


Mjölk och bullar

Bullarna blev perfekta, har tryckt i mig flera stycken + kall mjölk. Jag kom fram till att det inte finns något godare.

Jag är sjukt trött igen. Nått fel på mig. Nu ikväll ska jag lägga en ansiktsmask, föna mitt hår så det är någorlunda platt imorgon och sen ska jag kolla på film. Min lillebror har laddat hem Varg, ja såg den på bio när den var ny och den va faktiskt bra, ganska spännande och sorglig.

Sen får vi se om min kära bror ringer och vill ha skjuts hem, jag körde nämligen honom och Henka till Lotorp förut.

Hörs senare, då ska ni få se något som jag vill ha just nu.

jul maybe?

Jag håller på att baka lussebullar, fast inte såna där torra äckliga utan jag gör som vanliga bullar fast med lussebulle deg. Mycket godare :D

Har gått och vart sugen på det hela dagen, och när ingen annan bakar dem åt en så får man göra det själv. Degen borde ha jäst klart snart, och då får vi se resultatet.

Goda bullar eller torra bullar? Vad tror ni?

Bil + snö = inget för Mathilda


Idag var det för övrigt läskigt att åka till skolan. Det är inte plogat någonstans så hjulen bara spinner, inte kul. Särskilt inte med tanke på hur det gick för mig och min lilla kompis på halkan :P haha Vi snurra och snurra, så jag får lite flash backs där ifrån :P

Jag blev även förbannad när jag kom ut och jag hade fått en vit bil, så jag gick in, hämtade vantar och klampade iväg. Jag råkade hitta en fin sopkvast som stod väldigt lägligt. Den fick bli min ta bort snö sak, tur att jag inte har en så ny bil, det blev nog några repor på min stackars bil efter det. Så kan det gå om jag har bråttom och det är kallt ute.

Normalt sätt älskar jag snö, men inte så länge man ska till skolan eller ska köra bil.

Måndag i skolan

Just nu sitter jag i skolan. Jag har hål timme mellan 1 och 2, så då tänkte jag vara duktig och jobba med min religions uppsats. Jag hatar religion, och det här är skit svårt. Jag hittar absolut ingen fakta till min uppsats, ingen som är bra iaf. Ska skriva om homosexualitet inom Islam och det borde det ju finnas mycket fakta om, men icke.

Snart börjar min religions lektion, yippie. Vet inte om vi ska börja på något nytt tråkigt eller vad vi ska göra. Tur att lektionerna inte är så långa.


snö snö snö

1 månad kvar till julafton, men jag skulle vilja att det var idag istället. Det är helt underbart fint ute, massa snö och de ser inte ut att sluta heller. Hoppas vi får ha snö på julafton i år, så mycket mysigare då.

Idag ska jag till skolan, ska snart klä på mig och hoppa in i den snöiga bilen. Slutar vid 4 idag, om nu Malin är på sista lektionen, vi brukar av någon viss anledning prioritera bort den lektionen lite grann :P Förstår inte varför.
Efter skolan ska jag bege mig ut till stallet. Undra hur Vårtan reagerade på all snö idag, första gången i livet som hon ser så mycket snö :P

Verona var så lagom söt förut, jag satt och åt frukost och hon va på altanen. Helt plötsligt sticker hon upp huvudet vid fönstret och hon ser ut som ett snömonster. Hela nosen var vit av snö :P Hon uppskattar iaf snön :D

söndag kväll

Jag ligger helt utslagen i min säng, jag borde inte vara trött. Har ju faktiskt inte gjort något specielt idag. Hannes, Fia och morfar var här och åt mat förut. Jag och Hannes planerar in en shopping runda till Norrköping, kanske på fredag innan utgången :D

Idag har ja gosat med min bäbis ute i hagen alldeles för länge. Mina fingrar kunde någon ha brutit av utan att jag skulle ha kännt något, så kalla var de.

Nu ska jag bara lägga mig framför en film och somna. Ska försöka hålla mig vaken en liten stund iaf :P

Söndag

Jag är uppe tidigt idag, känns det som iaf. Klockan visar en sak, men min kropp en annan. Tack vare Johanna så fick jag faktiskt lite balans i mitt liv, jag gick och la mig vid ungefär samma tid varje kväll och gick upp mellan 6-7 varje morgon, då mådde jag faktiskt bra och jag var mycket piggare. Den här veckan har det dock vart lite si och så med det. Jag har somnat vid 4 på morgonen och helt vändt på den där rutinen.
Blir skärpning i veckan nu.

Igår ritade jag ett förslag på min tatuering som jag vill ha längs hela höger sidan upp över revbenen och bröstet. Dock är det inte så lätt att rita så långt upp på sig själv så den blev mycket mindre än vad jag vill ha den. Jag kommer aldrig våga tatuera in den där :P haha. De kommer göra svin ont, och jag gillar inte smärta :P

Kladdkaks muffins

Hellu bloggen.

Jag är sjukt trött, fattar inte varför. Jag sov hyffsat länge inatt så.
Nu ikväll har det inte hänt så mycket. Jag har ätit mat, kollat på Bring it on och bakat kladdkaks muffins :) Just nu ligger jag och kollar på skärgårdsdoktorn. Drömmer mig bort till sommaren igen, fast att jag gillar vintern väldigt mycket. Här blir det knappt någon riktig vinter, kanske i år? Jag vill ha mycket snö om jag ska vara nöjd. Gillar inte allt det blöta och leriga som vintern erbjuder annars.

Tänkte att jag skulle bläddra igenom alla mina kataloger och papper som jag plockade på mig igår. Vi får däremot se om jag orkar göra det ikväll. Kan ju beta av en liten bit av högen iaf :P Sen ska jag sova!

Hörs imorgon :)

grrrrr

Jag har försökt ladda ner musik ett bra tag nu, men de vill inte.
Hm, inget kul nu när jag har en massa
bra låtar som jag bara måste ha. 

                                                                                                                            
Jag är sugen på jordgubbar doppade i choklad!

Helg igen

Idag är det lördag IGEN. Jag är uppe, men inte så mycket mer. Har ätit en frukost bestående av pepparkakor, te, pomme och fläskfilé med bearnaisesås. Okej jag åt inte allt på en gång utan tog te och pepparkakor till förrätt. Jag är ingen "frukostmänniska"  utan jag äter mycket hellre mat till frukost.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska åka till min lilla häst nån gång under dagen, det är allt. Resten återstår att se :)

Master make up

Utbildningen som jag är mest sugen på var såklart Make up artist, eller rättare sagt Master make up artist  skillnaden är den att man som master make up artist lär sig mer om pedikyr, hår och scen sminkningar, det är alltså mycket bredare och roligare än om man läser vanlig make up artist. Möjligheterna till framtida jobb ökar ju avsevärt. Man lär sig även att skapa och sminka effekter som avskuren hals, brännskador, rivämärken, blåtiror, blodiga sår och mycket mer. Det låter verkligen sjukt kul. Smink eller kläder kommer vara mitt framtida jobb.


Fredag

Jag hinner aldrig blogga längre. Måste bli skärpning med det :)

Idag har jag vart i Stockholm på saco mässa. Typ skit tråkigt, ganska mycket dö tid men vissa yrken var intressanta, så vi får väl se. Har för övrigt lyckats samla på mig en massa bra att ha saker idag, bla 3 st tandborstar som det står typ Luleå universitet på, elr iaf något i den stilen :P Dem kan ju vara bra att ha någon gång i framtiden.

Vi åkte vid kvart över 7 imorrse, så jag var skapligt trött när klockan ringde vid kvart i 6. Vi var hemma i Finspång igen vid 5 ungefär.

Bara hem till Jennifer och vända. Nu ikväll har vi vart på bio, kollade på rallybrudar som vi tjatat om så mycket. Filmen var inte dålig, men jag trodde den skulle vara bättre. Men men, kul att göra något iaf :)

Nu ska ja kolla på skärgårdsdoktorn, eller kanske somna till det :P

God natt!


snö:D

Det snöar :D

wienerbröd e gott

Jag är trött som satan. Gick upp långt innan kl 6 och åkte till stallet. Hade både morgonfodring och utsläpp. De positiva var att hästarna åt upp sin mat fort och att jag hann göra klart allting till Vårtan medans hon åt.


Igår träffade jag Rickard. Hur länge sen som helst som vi sågs, men de var trevligt. Han var lika rolig som jag minns honom :)


Nu ska jag fixa lite te och äta upp mitt wienerbröd som jag köpte tidigare idag :)

Hörs kanske senare!

Hellu bloggen

Heej.

Nu är jag hemma från skolan. Åkte dit redan vid halv 9 och skrev svenska provet som jag inte hunnit med tidigare. Vet inte riktigt hur det gick, men ska ja va ärlig så orkar jag inte bry mig, jag tar den smällen i såna fall. Hade även matte och rättskunskap idag + några timmars muckande med Linda ;)

Nu är jag iaf hemma. Ska duscha, hann inte det imorrse. Lite senare ska jag möta upp Amanda för en fika på P2 :) Måste även förbi sminkshopen, bränna lite pengar.

Ikväll gott folk är det ett av mina favorit program på tv, undra vilket? ;)

söndag

Har vart dåligt med bloggande. Har inte orkat, har inte heller haft något jätte intressant att berätta.

Idag har jag släppt in min lilla häst med de andra hästarna, dem e lite dumma nu. Men det kommer bli bättre. Har även vart i Stockholm. Fikat äpplepaj och vart på ikea. Dagen har gått väldigt fort, tur det :)


Jag e trööööööööööött. Ikväll ska jag försöka sova tidigt, Det skulle behövas.

Lördag

Det var min sovmorgon, har vaknat upp med en hals som tydligen ska vara dålig igen. Jag kan iaf prata och det är de viktigaste, eftersom jag alltid pratar :P

Idag har jag inte så mycket på schemat. Jag ska åka ut till stallet innan det blir mörkt, ska vara där ute en bra stund med Vårtan idag, försöka få henne lite ren. Skit svårt i den där tjocka och täta pälsen. Iof så behöver hon inte vara så ren, hon är ju en unghäst och dem ska vara skitiga och långhåriga :)

Ikväll ska jag hämta Ricke, (min äldsta) bror någonstans ute i buschen. Dem skulle ha killkväll. Det låter konstigt att säga killkväll, det heter lixsom tjejkväll :P

Nu ska jag fläska i mig pizza till frukost, sparade en bit igår när vi åt på jobbet :D

natt taxi

Nu har jag kört hem dem personer som jag skulle köra hem. Det har vart full rulle hela kvällen för mig och nu är jag ska sjukt trött. Dem 2 sista vändorna hem var totalt livsfarliga, mina ögon var i en annan värld.

Nu ska jag sova. Imorgon, eller rättare sagt idag får jag en lång sovmorgon. Det behövs verkligen och de ska bli så skönt:)

Vackraste Atlet

Jag var nyss ute i lekerstugan och letade efter Cobras gammla fleecetäcke, hittade det inte. Vårtan är nog väldigt blöt när hon kommer in, så hon skulle behöva något då. Vi får se hur ja löser det där.

Det jag skulle komma till var iaf att jag hittade massa av Atlets gammla saker, usch, det är lite jobbigt. Han var faktiskt mannen i mitt liv och nu finns han inte alls längre. Han var verkligen världens snällaste och vackraste.











Han kommer alltid ha den finaste platsen i mitt hjärta, för jag har alltid fått haft den finaste hos honom. Vi saknar dig Atlet och vi kommer alltid älska dig väldigt mycket

Fredag och städning

Hela min förmiddag har gått till städning. Inte så värst kul, men välbehövligt.

Gick upp vid 7 imorrse, drog på mig kläder och åkte till stallet. Dem första dagarna vill jag vara med och se att de lilla barnet sköter sig när hon ska gå ut, sen är det skönt att ha lite extra koll på henne. Passade även på att göra klart där ute, mockade och fyllde mat åt både Vårtan och Disa. Så nu är det klart.

Ikväll ska vi ha personalfest här, vi får väl se om det blir något att ha eller inte. Det är ju iaf Malin och Sara som är i min ålder. Jag ska jobba mellan 16-21 så jag får joina dem när jag kommer hem :)

Nu ska jag gå upp och kolla om det finns någon föda i huset. Åt bara lite kräm till frukost så min mage börjar bli lite gnällig nu.



Amanda is the photograph. Jag vill inte vara med på bild, då svänger man lite på sig och ser allmänt muppig ut!

tidigt

Dags för sängen nu kanske. Kollar på veckan avsnitt av bonde söker fru, missade ju det igår.
Jobbet gick bra, tiden gick faktiskt fort. Åkte ut till Lämmetorp och hämtade Rasmus direkt när jag slutat, så nu är han hemma också.

Imorgon blir det återigen en tidig uppstigning för mig. Gick upp 4 igår, halv 6 idag och imorgon går jag upp halv 7. Det blir succesivt bättre och fler timmars sömn. På lördag får jag sova ut, ska bli sjukt skönt. Bara en sak som saknas då, åhh, varför e du inte här med mig just nu?

Nä, nu ska jag sova!

Sov gott alla glada så hörs vi imorgon :)

Work time

Jag har inte hunnit med så värst mycket idag iaf. Åkte till stallet, var tvungen att köpa krafft också, så ja fick åka en sväng till Sonstorp också. Sen blev det hem å duscha, äta och göra mig iordning. Nu är ja faktiskt klar, ska snart åka till stallet, har insläpp så alla hästarna ska in. Desvärre får mamma ta in dem, ja plockar in lillan och sen åker jag till jobbet. Känns som de var år och dar sen jag jobbade sist, det var de iof också. Så idag blir det cashflow ;)

På söndag kommer det bli riktigt nice, ska förmodligen jobba och åka hem med en av killarna. Han bor i Sthlm så medans han är hemma en stund så åker jag till Ikea och shoppar ( för inga pengar ), ganska trevligt att få 150 kr/ timmen för att shoppa ;) Jag ska nog kunna dra ut på tiden rejält :P Nää vars.

Nu ska ja klä på mig det sista och åka iväg!



Torsdag

Jag har precis kommit hem från skolan. Nationella provet gick bra tror jag, elr de känns hyffsat iaf. Men det är så svårt att veta hur man ska förmulera sig, eller hur dem vill att man ska skriva :) Men men, jag har VG i svenska nu, så hon kan fan inte sänka mig så mycket.

Ska strax byta kläder och åka ut till mitt lilla barn. Imorrse va hon jätte söt, när mamma kom dit låg hon ner och blundade och hon behagade inte att resa på sig bara för att hon tände lampan och det var dags för frukost :P Sista biten på resan hem igår gick bra. Jag är så jävla stolt över henne, hon stod blixtstilla i transporten i nästan 8 timmar. Och hon har vart hur lugn som helst. Med tanke på att vi bara hämtade henne i hagen, lämna morsan och klampa på transporten så kunde hon ha vart galen nu. Men icke :)  Tyvärr så är hon väldigt smal, så ja ska göda upp henne rejält, men päls har hon så det räcker till 2 hästar till, en liten isbjörn :)

På hem vägen sen ska jag hämta bonde söker fru filmen som morfar spelade in åt mig sen måste ja plugga lite innanjag ska jobba ikväll :)

Hörs sen!

live från skåne

Nu är vi på väg hem. Hon är helt underbart söt, nästan sötare nu än förut ;) Hon har världens lurvigaste och mjukaste päls :) Hur gulligt som helst.

Nu vill jag bara komma hem. Det tog över 7 timmar ner, och det är jobbigt när man gick upp vid 4. Nu går det iof lite fortare. Kanske tar en 4 timmar till innan vi är hemma. Eller nä förresten, jag vet inte vart vi är nu :P Orkar inte hålla koll nu när jag vilar från att köra :P

Snart är vi väl kanske i Jönköping, då ska vi byta igen så att jag ska köra. 14 mil dit såg jag nu :) Jobbigt jobbigt

natti natti

Imorgon blir de inte mycket bloggande.

Nu har jag iaf gjort klart allting som jag skulle, tror jag. Om inte annat så märks det imorgon om jag inte har gjort det ;)
Strax ska jag försöka sova, men jag är förvånansvärt pigg för att ha gått upp kl 6. Imorrn går jag upp halv 4, och somnar jag inte snart så lär jag nog vara glad och trevlig då, eller rena rama hitler Mathilda. Mitt morgon humör är inte kännt för att vara det bästa i vanliga fall, såvida jag inte vaknar upp bredvid en person som gör mig väldigt glad :)

God natt gott folk, hörs imorgon kväll när jag kommit hem!

ägg pägg

Jag är helt slut.

Direkt efter skolan åkte jag och bytte bil med mamma, hämtade lillebror hos mormor och så åkte vi ut till Sonstorp. Skulle köpa saltsten och hinkar, men de fanns inga hinkar :/ Stannade på bageriet, jag köpte mackor tills imorgon. Sen råkade jag och Rasmus köpa varsin bakelse, dem såg bara så äckligt goda ut :) Sen bar det av till Viberga, skulle köpa resten av det jag ska ha med mig att smaska på imorgon. Hittade massa goda och onyttiga saker, men faktiskt blev det mandariner också. Något positivt.

Nu har jag stekt ägg till mina mackor. Jag är värdelös i köket, allt som görs i stekpanna och som ska vändas funkar inte för mig. Jag skäms, jag är 18 år och kan varken steka ägg eller pannkakor. T får göra det åt mig i framtiden :)
Sen har jag även dammsugat hela huset och torkat golven, nu ska jag hänga upp tvätten och göra mig klar för en film eller något sånt :)



Det finns en strand i Svärtinge, jag har bildbevis nu!

Tisdag

Hello people :)

Idag är jag uppe med tuppen. Har precis kommit hem från stallet, vart där sen kvart över 6. Har även kört min lillebror till jobbet ute vid crossbanan.

Idag ska jag till skolan mellan 12-15, genomgång inför nationella provet + samhäll. Efter det har jag inget speciellt uppbokat. Jag ska handla lite tills imorrn och steka några ägg som jag kan ta med. Måste försöka komma i säng ganska skapligt också, med tanke på att jag ska köra ganska exakt 100 mil imorgon så behöver jag vara hyffsat pigg :P

Nu väntar jag på att min hemma gjorda jordgubbskräm ska bli klar :) Hinner nog duscha innan det!

go natt

Sitter här och känner mig allmänt nervös, de märks så tydligt på mig om jag är nervös eller uppjagad för något. Jag fläpprar runt bland alla låtar på hela datorn, stress läser saker och bara hoppar fram och tillbaka mellan sidorna. Vet dock inte varför jag är nervös, inget ska hända vad jag vet. Jag har väl förmodligen lite överskottsenergi över, har ju tagit det lugnt hela dagen idag.

Jag känner mig faktiskt lite bättre, peppar peppar. Kanske kan gå hela dagen i skolan imorrn, det är ju trots allt bara 3 timmar, så jag borde kunna stå ut, det är skönt att inte hamna efter så mycket.
Ska snart sova, imorgon ska jag gå upp klockan 6 och åka till stallet, morgonfodra och släppa ut dem små liven. Skönt att vara ute i stallet så tidigt, men det är inte så lockande att gå upp så dags, men har ja väl kommit upp brukar det gå hyffsat bra faktiskt.

Om 2 dagar är jag en nybliven mamma! hihi. Jag längtar efter henne, och jag vet att hon längtar efter mig. Det klicka första gången jag såg henne och hon tydde sig verkligen till mig. Nu 4 månader senare är hon min, det trodde jag verkligen inte. Även om jag bestämde mig redan där nere att den där hästen ska jag ha :)

sista förberedelserna :)

Ikväll har ja vart i stallet, kände att jag behövde komma ut en liten stund. Fixade lite tills på onsdag, tog med lite spån hem till transporten osv. Har nu även kommit på att jag inte kan vistas i en bil med spån heller. ( jag är grymt allergisk mot hö, finns det hö i en bil som jag åker i, finns det snart ingen Mathilda, all min luft tar slut så ja chippar efter något att andas så gott det går.)

Känns fortfarande ganska overkligt att hon är här i övermorgon. Men de ska bli skönt också :)

Nu ska jag ta en tablett och vänta på att förjan ska börja. Jag väntar fortfarande på att få se mig själv där, som tv stjärna :D Wiiiie ;) haha

matmat

Nu har jag segat klart för idag känns det som. Börjar få myror i benen nu, så jag ska fixa så jag får någon mat i magen. Vet inte vad dock, är inte sugen på rester men ja orkar inte laga något heller. Det blir svårt då.

Känner mig faktiskt lite bättre. Huvudet känns fortfarande som det väger 1 ton, men för övrigt börjar jag känna mig lite piggare. Skönt. Något positivt när jag är sjuk är att det inte varar så länge, oftast bara några dagar.

Ikväll ska jag kolla på Färjan och ladda upp för min långa resa på Onsdag. Det ska bli kul, få något annat att tänka på framöver. Blir att åka härifån runt 4, ju tidigare vi åker desto tidigare kommer vi hem :)



Näe, mat var det ja!

sjukling

Idag är jag sjuk. Inget kul alls. Har hostat hela natten och försökt få i mig lite luft att andas. Var iväg till skolan en snabbis. Var tvungen att ändra tid för mitt prov eftersom jag inte är hemma på Onsdag.

Men nu är jag hemma igen, nerbäddad framför en film. Lär ligga här hela dagen också.

wildstyle

Tror jag har feber :S Mitt täcke har hängt ute så nu slipper ja svettas de första timmarna iaf, har även haft fönstret öppet en liten stund. I vanliga fall är jag en person som ALLTID fryser, så de här är inget bra tecken. Jennifer påpekde ju faktiskt redan igår att jag var så varm på armarna och såna ställen, och det är jag aldrig annars. Aja, shit the same, ingen har dött än iaf.

Imorgon är det dags för skola igen, känner absolut inte att det här kommer bli min favorit vecka. Nationellt prov i svenska, blir nervös av att bara höra ordet. Jag som knappt kan stava till nationalencyklopedin, nu bev de säkert fel bara för det :P haha
Nu i veckan ska jag även göra svenska provet som jag missat alldeles för länge nu.



Lite suddig bild, men vad gör det om 100 år?

ryggont med beck

Ikväll ska jag kolla på ensam mamma söker, får inte missas nu på slutet. Jag har legat i sängen i princip hela dagen, vaknade och gick upp vid halv 2, åt lite mat och duschade. Har haft sådär äckligt jävla ap ont i hela kroppen idag. Hela ryggen och svanken värker, magen värker. Jaa allt är dåligt. Var en sväng och hälsade på Moa, det är till och med jobbigt att bara sitta, sängen är de enda som funkar för ryggen just nu. Blev en fika hos morfar och sen hem och bädda ner sig igen, nu har ja tittat på Beck och börjar bli lite rastlös. Borde städa mitt rum, samt tvätta. Men vi får se vad min kropp vill.
Har fan inte tid att bli sjuk nu, det får vänta helt enkelt.


Söndag

Idag mår lilla Mathilda inte så bra, därför jag inte bloggat tidigare. Känns som att det var igår jag festade och inte i fredags.

Igår åkte ja till stallet vid 3 typ. Körde samtidigt Wiket & Hannes hem till Helge. I stallet mötte jag upp Jennifer som jag lekte med under kvällen. Absolut ingenting hände i Finspång igår, så senare på kvällen åkte vi till Lotorp och Emil, där befann sig även Näbben, Viktor, Toffe , Mackan & Nelly. Vi blev kvar där i några timmar sen runt 12 körde jag hem Jennifer till sig. 

Jag trodde det skulle bli hem till min säng då, men icke. Lagom vid gron ringer Robban och vill ha skjuts. Dem befann sig på fotbolls avslutning ihop med alla Lotorps spelare uppe på storängen. Höll på att få köra en automat saab till stan igår, tur att det inte blev så kanske, åtminstonde för Robban som äger bilen. Särskilt med tanke på att han fick ta ut den i förrgår, då han fick tillbaka sitt körkort efter en liten runda i alldeles för hög hastighet för några månader sen :P Körde iaf hem honom till Lotorp och Helge till Risingsväg. Sen tillbaka till Storängen, hann vara där i ca 10 min innan även Hannes, Henka och Wiket skulle ha skjuts. Kände mig som värsta taxi drivern igår :P

Var väl hemma här vid 2, pigg som en pelikan. Fick mig även en rejäl pratstund med min babe igår. Halv 5 släckte jag lampan, fortfarande ganska pigg faktiskt. Han skulle då snart ta tåget tillbaka till Norrland från Stockholm, hans bror gifte sig idag och jag är så avundsjuk. Tänk när man står där själv. Saknar honom grymt mycket, men förhoppningsvis ses vi snart :)

.

You make me so happy!

Fredagens utgång :)

Okej, jag tänkte försöka sammanfatta min utgång igår, det kommer bli ett ap långt inlägg. Read and enjoy if you want :)

Det började med att Linda skulle komma hem till mig, jag lekte kock och resultatet blev pomme kycklingfilé och bearnaisesås, mycket gott. Mitt nya liv som sminkös har även börjat, har alltid velat jobba med något som har med smink eller kläder att göra, så nu jävlar. Min kund Linda var väldigt nöjd, trots att hon var skeptisk i början. Undra varför hon inte litar på mig :P Vid 9 åkte vi till Klara, där var hon och Camilla :) Vid 10 tog vi bussen in till stan, träffade på några svärtinge/söderköpings människor på bussen, de va lite kul. De visade sig att dem kände några av våra kompisar från Finspång, bla Robin spöa stolpe Norblad ;)

Väl framme i Norrköping gick vi in på Hugos, tråkigare än tråkigast. Vi tog en varsin drink ( Linda köpte du skurmedel?) och sen satt vi mest vid ett bord och pratade. Inget drag alls vill säga, så vi bestämde oss för att ta taxi till en kareoke bar i närheten, väl framme där så stängde dem 1 och vi var där 5 min i 1. Vi blev rekomenderade Palace, men där är ju åldersgränsen lie högre men vi provade, hade vi vart 89:or hade vi kommit in, men men. När vi står dr utanför kommer det en tjej fram till oss. Hej får jag vara med er, haha jag tänkte va är de där för pajsare. Men hon var jätte trevlig, så hon tillbringade sin kväll med oss. Medans vi stod där ute kom 2 killar, dem halvt släpade med oss in på Otten ( jag hade ett väldigt hat mot Otten förut, men okej, de duger ) Jag slapp ju betala inträdet samt min drink där inne, tack va du nu hette. Vi dansade och dansade och dansade. Jag lyckades även bli stämplad av en jävla människa med säkert 10 cm stilett klackar, de kändes kan jag tala om. AJ. Lite trevlig uppvisning blev det även, 3 upp pumpade killar går ut på scenen i kalsonger och inoljade kroppar. Jag trodde jag hamnat på en stripp klubb :P haha

Kvällen var i alla fall mycket lyckad och jag hade skit kul, verkligen. Det va länge sen jag hade kul på krogen, men skön stämmning och roliga människor gör mycket :)


Jag bjuder på kvällens skönaste bild. Hahaha, kolla in min min. Det ser helt seriöst ut som jag står och avgudar Klaras bröst med hakan i backen!  

Onödiga tankar

Veckorna går så grymt fort, iof gör det mig ingenting. Det ända negativa är att vi kommer närmre och närme nationella proven i svenska. Fan, hur det ska sluta det vet jag inte. Om 6 dagar ska jag skriva prov i 6 timmar, det är grymt lång tid om man typ råkar bli kissnödig efter 1 timma eller något sånt hemskt. Nä, inte tänka på det nu.

Fredag idag då, vilket innebär en efterlängtad helg. Dock en helg med ganska mycket plugg, inte för att jag har någon lust men jag måste. Det är över 1 månad sen dem andra gjorde svenska provet nu, och dem andra börjar bli lite smått irriterade på mig när dem inte kan få tillbaka sina prov bara för att jag inte har gjort mitt :P mohaha, det är kul :D Känner mig lite som tuppen i hönshuset, jag har all makt :D

Just nu väntar jag på att Moa ska ringa till mig :) Se om hon ska följa med till stan ikväll eller inte, det vill jag ! Måste hitta Linda också, har många frågor till henne.


Fredag med fest

Sitter vid skolans underbara datorer, lite småsega men annars duger dem :P Börjar om tjugo minuter ungefär. Idag ska vi ha projektdag och idag måste vi bli klara med vår bok så den hinner tryckas innan öppet hus då det är tänkt att vi ska sälja den.

Jag åkte hit lite tidigare för att jag och Linda skulle fixa med våra studentmössor, jag sa till henne att jag skulle ringa innan jag åkte till skolan ( har inga pengar på mobilen så kan inte ringa härifrån ), självklart glömde jag ringa och nu hittar jag inte henne. Så det kan gå.

Ikväll blir det utgång i stan. Vet inte om jag ska vara nykter än, beroende på om vi ska hämta min bäbis imorgon eller inte. Jag är lite i valet och kvalet. Är inte så sugen på att åka ner till Skåne med transport bakis, särskilt inte med tanke på att jag ska köra. Men blir det ingen Skåne resa, då jävlar ska ja dricka, var hur länge sen som helst nu :D

besök hos Moa på grillen

Nu är jag hem kommen från diverse bestyr, ridturen gick bra och Disa va skit pigg. Var så grymt hungrig när jag åkte hem, var sugen på scones men när jag kom hem hade min lillebror lagat mat (?) Händer inte så ofta, så de va bara att le och äta av det istället :)

Nu ska jag snart sminka mig och åka till Finspång. Fuckfacet Moa jobbar, så jag ska dit och leka lite med henne :D Det ända tråkiga med att inte jobba på grillen längre är att jag inte får träffa henne, men hon slutar ju där snart också ;) Ska bla höra med henne om morgondagen, om hon ska med eller inte.

Bye so long :)


torsdag

Har precis kommit hem från skolan, ringde till Silja Line och frågade angående lilla Robin som inte är 18, tydligen måste någon av dem som ska följa med vara över 30 för att han ska kunna åka med, så typsikt men de e väl bara å bita i det sura äpplet. Fixar det sig inte får han följa med nästa gång helt enkelt.

Nu ska jag städa min bil, de ser ut som ett bombnedslag i den, de måste vara Linda som stökat till sådant :P
Sen ska jag ut till stallet och rida.


lärare = ?

Jag är arg på äckel cp Lena. Hon kan inte ha sina egna jäkla regler när det är ett nationellt prov, alla ska fan ha samma förutsättningar och det ska inte va olika bestämmelser för varje klass.

Hon förstör mitt liv!

bajsdag

Den här dagen verkar ju också gå åt helvetes jävla bra, eller inte. Ska gå och gräva ner mig, så folk slipper mig. Då stör jag inte någon, är heller inte till något problem för någon.

Fan.

onsdag

Då var man i skolan igen. Vi har religion men Niklas är sjuk så just nu så letar vi efter den uppgift vi ska göra, den ska tydligen ligga någonstans på datorn, men vi hittar den inte :/

Imorrse satte jag klockan på halv 8, när de ringde började jag fundera på vad jag skulle göra uppe så tidigt, så jag somnade om och vaknade kvart i 9. Direkt hoppade jag i kläderna och gick ut ett varv med Selma, jag har gett mig fan på att den där hunden ska bli lydig, det ska gå.
Sen blev de duschen, jag la till och med en ansiktsmask, så nu är ja len som en baby stjärt på kinderna. Och nu sitter jag här.

.

Imorgon har jag sovmorgon IGEN, jag klagar iof inte men eftersom ja försöker få lite balans i mitt liv igen så försöker jag att inte sova så länge på dagarna mitt i veckan, utan sovmorgon får jag helt enkelt ta på helgerna.

Skolan börjar 11.15 och slutar vid 3 nån gång. När jag går upp imorgonbitti ska jag förmodligen ta en promenad, de e faktiskt skönt att gå tidigt på morgonen, nästan skönaste tiden på dygnet, man kvicknar till på ett bra sätt. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, måste träna lite på svenska provet som jag har sagt i typ 3 veckor nu, men inte gjort. Sånt där gammalt tjaffs som vi pratar om på svenskan nu är inte direkt min grej så jag måste träna, annars brukar jag faktiskt ha en jävla tur och klara mig fast att jag vart lat och inte pluggat. Undra egentligen vad som är min grej förutom hästar, godis, prata och flumma runt? Sånt som jag kommer märka kanske.

Halv 7 imorgon kväll är det stallmöte, hoppas vi får något gott fika, nä förresten jag lever mitt nyttiga liv, så jag ska inte fika. Blir ganska tjatigt på de mötena, vi kommer inte direkt fram till något. Svårt iof när ungefär 15 tjejer och tanter ska komma överens om saker som alla vill ha olika. Kompromisa finns inte med i vår ordbok.

På kvällen är det bonde söker fru!                                        Ungefär så händelserik kommer min dag se ut :)


Töntens dag

Jag känner mig seg, bara det inte är någon jävla förkylning på gång igen. Skulle inte bli förvånad, men jag har inte riktigt tid att vara sjuk, om nu någon har det. Den här veckan jobbar jag ingenting, de tider som fanns passade inte in med allt annat som jag måste göra. Känner mig väldigt fri på något sätt och även om jobbet inte är det roligaste stället så blir jag lite rastlös av att inte jobba. Har ju jobbat och kombinerat skolan väldigt länge nu, så det känns som en självklarhet för mig, vad gör man lixsom hela dagarna när man inte går i skolan och jobbar?

I förmiddags var jag in till stan och hämtade Linda från halkan, passade även på att köpa hö påsar till Vårtan, om hon kommer till helgen, så finns de klart iaf. Linda fick sig en upplevelse även idag, det fanns 1 mupp i hennes "kör grupp" om man inte räknar med moa:P Självklart lyckades tönten pricka in den muppen som körpartner elr vad man ska säga. Hahaha. Han satt och förklarade för Linda varför han va lite koko och när Linda fick sladd satt han och skrek wihuuuu i baksätet. Hahaha klockren kille. Undra varför hon alltid dras till de personer som e lite weird ( typ mig och Amanda) lite scary om man frågar mig, om inte annat så är det som ett tecken som speglar vem Linda egentligen är själv :P


tisdag

Just nu sitter jag och kollar på cops. Ett bra program faktiskt, men vissa männsikor är ju helt vrickade.

Mötet gick bra och det verkar faktiskt som att dem är villiga att ställa upp och hjälpa oss ganska mycket, det kan behövas! Idag har jag för övrigt kollat på världens tråkigaste film, finspångs historia, inget jag rekomenderar.

Nu ikväll har jag vart med mamma i stallet, gick med Selma samtidigt som mamma red, känner mig oerhört duktig ;)

studenten närmar sig

Imorgon har jag ingen lektion, känns lite surt att åka till skolan i såna fall. Men entusiastisk som jag är :P åker jag dit ändå.

Kl 12 har vi mössprovning, känns overkligt att JAG ska ta studenten, jag är lixsom liten. Men nu ska jag tydligen spela stor och ta världen med storm, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Kl 1 ska jag på någon föreläsning, vet inte alls vad den handlar om så det kan ju bli mycket intressant. Förmodligen får jag myror i benen som på alla andra föreläsningar, de resulterar i att Linda ( som oftast är närmste person ) blir min hack kyckling. Jag sitter och dummar mig, gör miner kittlar henne och ja, är allmänt jobbig bara :P Känner mig ganska respektlös mot den som står där framme och pratar, men va fan ska jag göra när jag håller på att krypa ur skinnet och min hjärna återigen har blivit 10 år?
Efter detta blir det möte på kommunen, då måste jag däremot har "lekt" av mig för där är det seriösa puckar som gäller. Vi får se vad gubbarna säger.

Imorgonbitti, eller det är iof vid 11 så ska jag hämta Linda i stan. Hon är och kör halkan och för att hon garanterat ska hinna till mössprovningen så hämtar jag henne. + poäng till mig :D Det är värt den svängen för lite muckande på föreläsningen senare under dagen ;)

Hej hej, hemskt mycket hej

Min måndag börjar lida mot sitt slut. Har hunnit med att ha 1 lektion i skolan, rättskunskap, oerhört roligt. Efter skolan så körde jag och Amanda hem Robin, vi stannade till här hemma hos mig och hämtade muffins och bullar som vi fikade på hemma hos honom sen, trevligt trevligt.

Vi stannade även till vid en strand, i SVÄRTINGE. Finns det stränder där?? Tydligen, de va ganska fint och Mandy lyckades knäppa några bra bilder med min mobil faktiskt, den kameran är grym för att vara en mobilkamera! Efter en snabbvisit i svärtinge åkte vi till P2 och mötte upp Linda och Klara för fika, vi var bara 40 min sena :P haha

Nu ikväll har jag vart ute och promenixat med minn vovve i 1 timme, kollat på färjan och nu är jag redo för min sömn. Imorgon ska jag gå upp tidigt, har utsläpp och ska möta upp mamma där strax efter 7! Huu, de e tidigt. Men men, då sover jag inte bort halva dagen som jag möjligtvis annars råkat göra...


Ny vecka

Imorgon är det måndag, vilket innebär en ny händelserik vecka ( eller inte :P )

Har inget speciellt inbokat vad jag vet.
Skola
Lite jobb
Stallmöte
Kanske hämta Verruca
Samt lite plugg till svenska provet

Fortsätter även hoppas att den här veckan ska vara den veckan jag väntat på ruggigt länge nu. Det skulle vara så skönt att slippa alla funderingar och bara ha dig här.

......

Jag har ont i magen, poor me. Ska ta en tablett och hoppa i lådan, även om jag har en lång sovmorgon på måndagar så dör ja inte av att gå upp lite skapligt.

Nu ikväll har jag klippt håret på min lillebror ( någon som litar på mig med saxen iaf ), har även lagt ansiktsmask på honom, de tog ett tag att övertyga honom om att det inte bara var tjejer och bögar som gjorde det. Har även hunnit med en vända till stallet, matat de små djuren och sen har jag kollat på ensam mamma söker. Dem e så söta och putti nuttiga :)

Söndag

Jobbet gick bra, tiden gick fort och det gillar jag. Var ute och promenixade en stund också, lagom väder för det.

Nu den tiden jag vart hemma har jag inte gjort mycket på. Ska tvätta lite snart hade ja tänkt, borde kanske städa lite också, men vi får se va lilla jag orkar :P

Imorgon är det skola igen då. YES. Har saknat det så mycket, inte pluggandet men mina geeks är efterlängtade :)

lördags talk

Imorgon ska jag jobba igen, bara mellan 12-16 men ändå. Nästa vecka jobbar jag bara 1 pass vad jag vet, ska bli så jäkla skönt :)

Måste verkligen börja plugga till svenska provet, ska även komma på något som jag kan tjattra om i 5 min på svenska nationella, inte lätt. Känns som det är så mycket i skolan nu, men det är väl för att det är så mycket bestyr kring nationella, får gåshud av att bara tänka på att sitta med ett prov i över 6 timmar, tänk om man måste kissa eller något annat livsviktigt? Ska bli ruggigt skönt när det är över :)

Saknar dig mycket, ett ord skulle betyda så allt just nu.
Vet att jag kommer vara världens lyckligaste igen, men hur länge varar det ?

Verruca

Har förresten glömt att säga. Nästa helg hämtar vi förmodligen hem min bäbis :) De ska bli skönt att ha henne här nu!


Bara respektlösa fetton kör bil bland döda människor.

Nu har jag svullat, känner mig som en tunna ungefär. Tur att jag var ute och gick en timme idag, men de skulle nog behövas 1 timme till. Jobbet gick bra, men segt. När man vet med sig att man ska jobba så kort tid så kollar man på klockan hela tiden och den går inte fortare för det.

Jag, Hannes, Fia, mamma och morfar var på kyrkogården, lika fint som alltid. Vi var även inne i kyrkan, där fick man ett ljus man kunde tända för någon som inte längre finns. Vem jag tände för tänker ja hålla lite hemligt, bara personen som det rör som kommer få veta det.  På något sätt är stämmningen på kyrkogården så speciell, alla är där av samma anledning. Att tända ett ljus och minnas den eller de personer man älskar och saknar, de känns mäktigt på något sätt!

Hallowen

Idag är det hallowen och svin kallt ute. Mamma väckte mig vid 6 nån gång, hon var tvungen att låna min bil, bara jag som har vinterdäck + att dörrarna fryst fast på deras :P Typiskt volvo :P

Idag ska jag börja dagen med att jobba. Yippie. Jobbar dock bara mellan 11-16, jag och Fia delade på passet så slipper de bli så långt. Vid 4 ska jag färga mammas hår och sen sola tror jag. Känns som att det behövs nu. På kvällen kommer morfar hit och ska äta sen ska vi till kyrkogården, mysigt.


Nu ska jag mysa med Selma en liten stund innan jag går upp.


Min gårdag

Igår orkade jag inte ens blogga, dålig stil av mig. Hände iof inget roligt iaf, jobbade till 14. Åkte direkt till stallet och sen hem och städa hela huset. Hundarna är så leriga när dem kommer in nu, så de behövdes verkligen. På kvällen gjorde jag absolut ingenting, gick och la mig halv 10. Jag är så social emellanåt :P


RSS 2.0