Valborg

Då var det valborg igen. Enligt folkbladet är valborg den dagen då flest ungdomar har sin alkoholdebut, jag tänkte ha mitt alkoholslut idag istället. Bara för att vara lite tvärt emot, som ja oftast är!

Idag har ja vart duktig igen, iaf en liten stund. Har skrivit klart flera feta arbeten i skolan och lämnat in dem. Det är inte alls lång tid kvar nu i skolan. Läskigt och skönt.

Nu ska ja strax åka hem. Timmy och jag ska baka 2 st cheesecakes som vi ska ha med oss ikväll. Vi ska nämligen åka ut med Nic och Linda till Nics stuga. Se om ja överlever kvällen!

bye bye


tisdag

Hej å hå.

Mina dagar är fullproppade, datorn excisterar inte längre i min vardag. Den lilla tiden som ja e ledig vill ja tillbringa med världens underbaraste människa och min häst. Men nu ska ja försöka få till ett litet inlägg här så ni vet att jag lever iaf :)

Idag har ja vart i skolan och sen i Norrköping. Dem ringde från bal affären igår och sa att slipsen var klar så Timy och jag har hämtat ut den samt provat klänningen en gång till, nu med de rätta skorna till. Så nästa veckan kan ja hämta hem klänningen. Jag längtar sjukt mycket tills jag får använda den :)

Efter det cirkulerade vi runt i Åby lite, ja skulle lämna av Timmy i Loddby, men körde lite fel. Efter guidening tillbaka mot stan så hamnade vi slutligen rätt. Sen åkte ja hemåt i min ensamhet. Nu har ja ätit tacos och kollat runt på de mest nödvändiga sidorna på internet. Ska strax ta tag i lite städning här hemma. De ser ut som ett bombnedslag med kläder överallt, och då menar ja överallt. Jag har sjukt mycket kläder, Timmy har sjukt mycket kläder och det går inte ihop sig i ett litet rum. Trots att vi har stallt in en extra byrå i tvättstugan så är det överbelamrat!

Oerhört roligt inlägg.

För övrigt så närmar sig studenten med stormsteg, inte alls många dagar kvar nu, både skönt och lite sorgligt. Nu börjar allvaret, även om det redan har börjat för mig.

<3

good girl

Jag känner mig oerhört duktig.

Har suttit i flera timmar nu med olika arbeten som ska lämnas in och som jag ligger efter i. Nu är min uppsats om frankrikes statsskick och författning klar. En liten sammanfattning till ungföretagsamhet är klar och debattartikeln i svenskan är klar. Har även skrivit bra mycket på min specialidrottsuppsats! Det känns äckligt skönt att vara av med de!

Helgen i stugan har vart bra. Kunde vart lite varmare bara, men vi hade mestadels sol så jag ska inte klaga. Vi åkte hem ganska tidigt igår så jag hann med att rida en sväng på eftermiddagen. Var evigheter sen ja satt på häst ryggen sist känns det som, men ja ska väl försöka komma igång lite igen så småningom. Om inte annat så är det bara 2 år kvar tills ja kan börja rida på Vårtan och då ska jag upp på elit nivå ännu en gång!

Jag ska strax åka hem. Försöka få i mig lite mat och byta bil och sen bär det av till Linköping. Måste köpa bromsbelägg på biltema så pappa kan byta dem innan fredag, då ska nämligen min bil besiktas. Det får gå som det går. Kanske tar vi en vända på Ikea också, men de blir bara titta, har inga pengar att köpa något för.




stuga

Time för uppdatering!

Jag och Timmy är i morfars stuga. Vi ska va här över helgen. Igår grillade vi och som vanligt hamnade vi framför tv:n efter det.
Idag blev det en lååååång sovmorgon, vi har precis ätit lunch och nu ska vi ut i skogen med Selma. Va längesen ja gick i de här skogarna.


Imorgon åker Linda till Belgien, hur ska ja klara mig en hel vecka utan henne??? :(

måndag efter påsk

Jag suger på att blogga. Eller min tid räcker inte riktigt till.

Mitt påskov har sprungit iväg och totalt var ja ledig 2 dagar, annars har ja jobbat varje dag. Känns trist när man för en gångs skull är "lagligt" ledig och inte skolkar, men det är pengar och pengar är bra att ha.

Annars har det inte hänt så mycket, jag tänker tillbaka på karlstads trippen, det var mysigt :) Jag och Timmy har inhandlat ett mega stort påskägg till mina föräldrar som vi fyllt med godis. Det fanns en liten baktanke med det, VI kan ju faktiskt äta av det godiset också ;)

Vi har även firat Fia som fyllde 21 år i torsdags och min kusin Robin som fyllde 18 förra helgen. Grillning ute i stugan med morfar och 08 kusinerna. Har även hunnit kolla på en väldigt fin lägenhet, ganska dyr för att vara Finspång. Men det är helt klart värt pengarna. 
Kort och gott kan man säga att vi bara har myst runt och haft det ganska allmänt bra. I helgen ska vi förmodligen sova ute i stugan och bara koppla bort allting som har med hemma att göra, ska bli skönt.

Men nu är det en ny vecka. Veckan inleddes blött, med fostervatten på fötterna. Vår hund Engla ska ha valpar om 1 vecka. Idag gick hennes vatten när ja skulle äta frukost, alltså lite för tidigt. Ja ringde i panik till mamma som kom hem och efter bara en liten stund kom den första valpen. Tyvärr var den död och har vart det några dagar. Får se om det har kommit några fler när ja kommer hem. Den lustiga hunden har inte ens visat en ynka tendens till att det är på gång, annars bäddar dem alltid och är allmänt stirriga vid första valpningen, men inte hon.

Ett långt onödigt inlägg, men ja tvingar ingen att läsa.

Nu ska ja strax bege mig ifrån skolan, ska ner till centrum och hämta Timmy och ikväll ska ja jobba, ovanligt va?

Karlstad tripp

Jag är pigg, trots en sen natt/kväll.

Dagen började med uppstigning 06.00. Jobba mellan 07.00-13.00. Sen lämna matlåda hos Hannes och sen hemåt. Väl hemma blev de duschen en snabbis och sen blev ja och Timmy hämtade vid halv 3 av Nic & Linda. Efter lite delade meningar om vart vi skulle köpa resgodis blev de ett stop på b hallen och sen åkte vi mot Örebro. Väl där blev de donken och sen åkte vi vidare mot Karlstad!

Det var första gången ja var på en "riktig" hockey match, har bara sett lite på tv annars. Det va faktiskt kul, värsta draget. Vi hade sjukt bra platser, ett stort +. Nästa match planerar jag att vara hejjarklacks ledare, de skulle passa mig :)

En kul kväll med mina favoriter :)

Bilder kommer, hinner inte lägga in dem just nu. Timmy och Rasmus står å trampar och väntar. Vi ska till stan!



ge mig


söndag

Tröttsam dag! Vädret är dåligt och ja är slutkörd efter gårdagen. Att jobba 12 timmar tar kål på en, på natten var ja och Timmy fyllechaffisar åt min bror och hans jobbarkompisar, så de var snarare tidig morgon än sen natt när vi gick och la oss.

Jag sitter fast här hemma i soffan. Pappa och Ricke fixar med min bil som inte är som den ska. Den väsnas så folk  vänder sig om när ja kör på gatorna. Det betyder alltså att ja inte har någon bil att åka med till stallet. Men ja ska åka ut dit senare, känner att ja behöver det!

Nu ska ja äta vidare på min tacopaj!

mulen dag

Segt segt!

Hela morgonen har vart seg. Klockan ringde halv 7, kan inte påstå att jag var direkt snabb upp ur sängen. En viss person gjorde att jag inte ville gå upp sen var ja sjukt trött också för den delen. Solen verkar ha lämnat oss igen, dem lovade sol idag, men istället är det grått och trist. Tur att solen lyser på min gata, det gör den alltid :)

Just nu sitter ja och skriver på min samhällsuppsats som handlar om Frankrikes statsskick och författning, oerhört kul och intressant. NOT! Men men, lika bra att få det ur världen. Om 45 min är det dags för thai soppa, skolans exlusiva mat. Sen ska Linda och jag redovisa vårt psykologi arbete, hoppas det går bra men de tror ja :) Sen blir det ut till stallet eftersom veterinären kommer till Vårtan och Cyron idag.

Kvällen bjuder på stallmöte och blåbärspaj :)

<3

<3



I like her :)

bajs

Jag har huvudvärk, ångest och till råga på allt så är ja äckligt trött. Saker och ting får gå hur fan de vill.

Over and out för mig. Bara sängen kan få mig på bra humör just nu.

Tur att vissa dagar kan vara positiva :)

Idag är det underbart väder, redan 18 grader på vår altan, mitt i solen alltså ! Jag ska snart brumma iväg till skolan, ska ha filosofi och sen idrott. Vi ska livrädda varandra i badhuset, vi får väl se om Linda lever efter det.

Är trött som tusan trots att vädret gör mig mycket piggare. Klockan ringde vid 6 imorse och då var de bara att ge sig iväg till stallet. Tur att jag har en liten hjälpreda i Timmy :)

Nej, skolan var det ja. Får se om ja hinner blogga mer, jobb mellan 16-21.


RSS 2.0