hästhäst


Eftersom Disa fortfarande har fång kommer vi betäcka henne. Redan imorgon åker hon till den här snyggingen och stannar där för att förhoppningsvis återvända hem till oss med en bebis i magen :)


värme

Väldens sämsta bloggare: Mathilda!

Känner absolut inget sug efter att sitta inne nu när vädret är så fint :)
Har jobbat HELA jävla helgen + idag så nu tar ja helg imorgon. Sen jobb på onsdag igen. Ska bli kanon väder även imorgon så tänkte åka och lägga mig vid nån sjö. Får ta med mig Selma för så mycket annat sällskap har ja ju inte.
Vill dessutom gå på bio nån kväll, men alla e ju så tråkiga så får väl gå ensam eller klara mig helt enkelt.

Nä, ska bädda ner mig och kolla på farsan igen.


Bjuder på dem!!!!!!!!




fredag

Igår var de som sagt studenten. Kändes lite orättvist faktiskt, jag vill så gärna ta en gång till för sjukt kul var det. Men gammal som gatan som ja e fick ja bara kolla på ;) Curtan är ju inte så stor skola så dem va typ bara 55 st som sprang ut, såg väldigt fjuttigt ut mot Bergska som är ex antal fler elever än så! Dem springer ut imorgon och då ska ja försöka få med mig Linda dit och kolla :)

Idag väntar jobb, ett evigt jävla jobbande på helgerna känns det som! Skulle ha jobbat hela dagen imorgon också, men då har ja faktiskt tagit semester. Känner att de behövs. Vi ska förmodligen ut på kvällen också och då är det skönt att ha vart ledig :)

Vädret här gör mig en aning deprimerad. Fattar inte vart värmen och solen tagit vägen, långt härifrån iaf. Idag regnar de, så får väl ta tag i lite saker här hemma istället. Bestämma mig för bil och ringa på den kanske!


dull ungen


onsdag

Känner redan nu hur träningsvärken snart gör sig redo för att plåga mig i några dagar. Linda och jag har gymmat, OCH JA VI HAR GYMMAT OCH INTE NÅTT ANNAT! Vi e duktiga vi och ja e glad för nu börjar ja faktiskt likna den gamla Mathilda, även om de e en bit kvar så har ja faktiskt tappat ganska mycket vikt.

Ska strax äta och sen köra mamma till jobbet, så underbart att dela bil med henne. Vi tankar varannan gång och ja har alltid bilen :D haha. Fick iaf mess idag om att mina pengar betalas ut om 2-4 bankdagar så snart har ja min kära bil här, undra vem som tycker de e skönast?!
Sen blir de en sväng till betet, saknar Vårtan så måste pussa lite på henne! Ska se om ja får liv i kameran också så ja kan ta lite bilder, sjukt fint där ute där dem går.

Vid 3 ska ja bjuda på en bil åt pappa, såvida den inte sticker iväg allt för långt i cash väg. Hoppas inte för de e en fin bil som pappa faktiskt är värd!

Slutligen avslutas dagen på Italienska med Linda & Fia, känns som vi har mycket att prata om!!


moln

Börjar tröttna på Finspång och detta skitväder. Känns som det bara är sol när ja jobbar, eller det ÄR bara sol när ja jobbar. Mulet igår och idag!

Ja sitter och försöker gå igenom massa bilder, finns ju ett antal 100 på den här datorn. Helt sjukt att den inte lagt av :P haha Hittar massa gamla, massa minnen och roligheter. Får väl se om ja bjuder på något sen, tar ju sån tid att lägga upp bilder här tyvärr.

Ska iväg till jobbet om ett par timmar, men har kortpass så blir inte där så länge! Imorrn e ja ledig igen och om vädret håller sig någorlunda stabilt blir de ev lite käk ute med systrarna Lilja! Skulle behöva kolla till min bebis ute på betet också!


PUUUSS


fredag

Jaha då var jobb helgen här igen. Fattar inte att de 2 helgerna som man är ledig kan gå så jävla fort! Börjar halv 2 idag, lovade att följa med och bada! Sen 9-21 imorgon och 7-19 på söndag. Tur de ska va fint väder hela helgen, så vi kan hitta på mycket saker :)

Igår var de vårruset, gick bra trots värmen. Åt massa gott hemma hos chefen sen, så de blev en bra kväll. Så härligt i stan på kvällarna, man ser folk ute vid 22-tiden, här i Finspång ser man på sin höjd en hare om man har tur. Inte en människa ute på kvällarna.

Nähä, dags att åka till betet och kolla till djuren där. Hoppas dem dricker ordentligt i den här värmen!


sol sol

Underbara dag!

Solen skiner och det är stekhett ute, hur underbar är inte den svenska sommaren? Jag har legat på en brygga nästan hela dagen. Bättrat på brännan lite och ätit jordgubbar och vindruvor med världens bästa kompis! Har även hunnit med att äta glass med syster yster, hoppas hon sköter sig nere i Lund nu i helgen!

Nu svalkar ja hjärnan lite efter att ha vart ute hela dagen. Ska strax hoppa i träningskläderna och bege mig mot stan, dags för vårruset igen :)

Hörs kanske senare!

1 juni

Min update suger! Har iof inget sådär jätte intressant att skriva om.

Vardagen flyter på som vanligt med jobb. Går och längtar tillbaka till studenten, man läser om alla 91:or som slutar nu, och ja vill också vara med en gång till. Helt sjukt va fort tiden går. Tänk att det var vi som stod där för 1 år sedan, nervösa, förväntansfulla och livrädda för vad som väntades av oss i vuxen livet.

Idag har ja jobbat såklart. Gick upp och jobbade dag pass istället för kväll, vilket var väldigt skönt! Ska jobba extra imorrn men sen e ja ledig torsdag eftersom de e min jobb helg igen. Helt sjukt va fort de lediga helgerna går. Men va fan, de e cash!

Nää nu ska ja pallra mig upp ur soffan och bege mig mot stallet. Konstigt att man ska behöva ta hand om mammas häst när min går på bete och ja har semester???

Bye so long!

RSS 2.0