Friday evening

Idag är det tröttsamt. Förstår inte varför, ja har sovit mina 10 timmar. Men känner mig inte helt 100, det är väl någon liten baskilusk som spökar inom mig. Känner mig hängig, igen täppt och frusen. Antingen är de en förkylning på G igen eller så är de allergin. Har ju sovit hemma i några nätter nu och jag tål ju inte hundar, och här kryllar det av sådana. Selma är ja däremot inte allergisk emot :P

Idag har ja ja jobbat, vilket har gått bra. Har även vart förbi hos Komunal en sväng innan. Har skrivit in mig och det var några papper att fylla i. Det här känner jag är rejält med vuxenpoäng! I övrigt så har ja hämtat popcorn hos morfar ( finns ingen som gör så goda som honom ) som ja mumsat i mig här hemma. Nu hade ja tänkt spela lite poker, men sidan har något tekniskt problem såklart. Så där sprack den planen. Får väl dra på sunes jul idag igen :) haha. Inte lika mycket vuxen poäng på det kanske?? :)


vilket väder

Vilken dag! Snön bara vräker ner och det är kaos överallt, haha. Nu är ja glad att ja inte bor i skåne, för där har dem väl knappt vinterdäck!

Igår kväll fick jag tillbaka min älskade bil. De underbara pojkarna hade styrt hela kvällen med kärran för att få den klar innan ja går i taket ( tur dem känner mig ). Jag blev lika paff som överlycklig när dem ringde. Nöjd och glad gick ja och la mig och tänkte gud va skönt med sovmorgon imorrn. Så fan heller. Kvart i 7 ringde dem från jobbet så då var det bara att kliva upp och pallra sig iväg i snön.

Under dagen har ja även hunnit med att äta god mat med Linda på O´learys och äntligen fixat månadskort på medley, så nu jävlar ska vi träna oss i form! Vi invigde även kortet med att bubbla lite, så nu är ja ren :) Jag har även hunnit med en sväng till stallet och sen har ja fikat hos min käre bror.

Nu sitter jag även idag bänkad framför halv 8 hos mig och sen Robinson lite senare! Det var min kväll det. Imorgon väntar jobb, 13-21...


snö och is

Fy fan vilket väder. Kom hem från stallet för en liten stund sen, och det tog sin tid kan ja lova, både att ta sig dit och att få in alla djuren. Dem stackars hästarna var dyngsura och det hängde istappar från deras täcken. Även jag var täckt med is i hela håret, haha. Verona kom in nyss och såg ut som ett snö monster, hur gullig som helst.

Min bil är fortfarande trasig så jag sitter där ja sitter skulle man kunna säga. Jag som vill åka till Ikea, men de ser mörkt ut. Lönen kanske räcker några dagar den här månaden iaf :)

Imorgon vet ja inte vad som händer. Jag ska förmodligen träffa Linda, tänkte fråga henne om vi skulle lunch på något smaskigt ställe. Känner att jag behöver det :) Skulle vilja träffa Timmy också, så vi kan försöka reda upp saker och ting och se hur vi ska göra framöver.

Nu ska ja poppa lite popcorn och krypa ner i soffan. Det är ju final vecka på Robinson och det får inte missas!


......

Usch, jag har fortfarande inte gjort något vettigt. Ätit en matlåda och betalat lite räkningar.
Jennifer är snäll och kör mig till stallet, då får ja lite hjälp också ;) Tur man har sina underbara kompisar :)

Den här dagen känns riktigt upp och ner. Alla tankar far omkring som spermier i mitt lilla huvud. Jag vet inte vad jag vill med saker och ting. Allt känns så jobbigt. Min ena halva säger att det är värt att kämpa, medans de andra halvan ber mig att ge upp. Jag känner mig så maktlös på något sätt. Jag vet inte om ja känner den människa som jag en gång blev kär i. Jag vet inte om han känner mig heller, eller gick det bara fel på vägen? Jag har tunga beslut framför mig. Bära eller brista, vi får se!
Tänk att man kan sväva på rosa moln och sen dör bara allt. Eller finns det kvar någonstans och väntar på en push i rätt riktning igen? Många frågor utan svar helt enkelt. Vi får se om vinden vänder eller inte!

onsdag

Godmorgon! Jag kan erkänna att jag inte klivit upp ur sängen än, men vad fan ska ja upp och göra. Sitta ensam i soffan och tycka synd om mig själv framför något dåligt program.

Jag är dessutom billös. Igår när ja hoppade in i bilen och skulle bege mig mot Ikea så dog hela bilen. Inte första gången om man säger så. Det var något hjul och någon rem som va trasigt tror ja, lyssnade inte så noga. Jag fick snällt ställa bilen några hus från vårt och knata hem igen. Lite senare på kvällen kom Toffe och Jimpa och flyttade på bettan, Tack för det! Så nu får vi väl se om ja får tillbaka bilen, förhoppningsvis hel (A). Sen hamnade vi i Lotorp och där har ja sovit inatt, ja har blivit lite bortskämd med dubbelsäng för nu är de fan trångt att dela en 120 säng med 3 hundar.

Idag händer de alltså inte alltför mycket. Vill ha min bil, men vi får väl se när du är redo att rulla på vägarna igen. Har insläpp vid 4, men utan bil vet ja inte hur jag ska ta mig ut dit.. Sånt som märks..

what a week

Vilken tråkig vecka det här har vart hittills. Inget jobb för någon av oss vikarier, förutom några timmar igår då. Fattar inte att folk ska vara så jävla friska, så här dåligt med jobb har det aldrig vart så länge jag jobbat på Mo gård och det är fan 1 1/2 år nu.
Jag kryper iaf på väggarna här hemma i hopp om att det ska bli bättre. Vilket ja kan berätta att det inte blir. Jag har kollat alla sidor på internet 100 gånger och nu börjar det bli lång tråkigt.

Imorgon ska ja iaf jobba, mellan 8-16. Skönt med lite omväxling här hemma i data träsket. Sen på kvällen har ja kvällsfodring så förhoppningsvis rullar den dagen på.

På fredag är det begravningsdags igen. Följer mest med som personligt stöd åt morfar, hans syster som har dött. Har även lovat att vi ska ta min bil upp, jag har ju bäst däck, och bäst förare :D mohaha. På tal om bilar så blev ja påkörd igår. Trodde ja skulle spricka av ilska när gubbjäveln inte stannade. Eftersom de e hans plikt att stanna och han inte gjorde de så drog ja till polisen och gjorde en anmälan. Vi får se om han hör av sig eller om ja får knacka dörr och hota med min lilla näve. Jag måste iaf försöka skaffa fram en ny sido spegel eftersom han lyckades trycka in den ganska snyggt i rutan. Hoppas bara att de inte kostar en förmögenhet, jag är trött på att lägga massa pengar på den där bilen.

Nu ska ja försöka stänga ner den här dumburken och göra något vettigt. Vad nu det skulle vara!

söndag

Nu har de vart dåligt med bloggande igen. Har faktiskt inte haft en tanke på att blogga, inte heller vad jag ska blogga om. Dem senaste dagarna har vart väldigt lugna. Det är dåligt med jobb för oss vikarier just nu så vi kryper på väggarna här hemma. Igår var vi på bio med Nic & Linda och såg snabba cash skti bra tycker jag den va. Oerhört gripande och väldigt spännande. Jag är ganska blödig men gråter sällan på bio, men igår kunde ja inte hålla mig. Tårarna sprutade längs kinderna i slutet av filmen. När vi kom hem hit spela vi lite live poker och sen blev de sängen.

Nu väntar ja på Edda och co, vi ska till Linköping på match. Ikväll är de Köping och sen Johan Falk, play roll att ja har sett alla filmerna redan, dem är bra ändå!


.

När ska man inse att saker och ting räcker, jag vill inte ha de såhär!

Hur mysigt ser inte det där ut?


söndag

Då var helgen över igen. Idag är de nästan ljummet ute, vi har ju haft kallaste vintern ever i år med ca -25 grader i typ 2 veckor. Kaos alltså. Vattnet i stallet har frusit så vi får springa med hinkar och vattenkannor hela dagarna. Här hemma fick ett av våra element fnatt och började pumpa ut värme som i en jävla bastu, så vi frös iaf inte. Nu däremot är de så kallt här inne så att jag sitter med fleece tröja på mig. Vi är som sagt inte vana med den här kylan, några enstaka dagar, men inte under så här lång tid.

Igår hade vi avskedsmiddag för Fia som åker till Norrland imorgon. Hon ska in i lumpen(?) men alla vi här hemma tror att hon snart kommer att komma hem, men hon är envis, så vi får se :)
Vi åt iaf på Hugos inne i stan, jättegod mat och trevligt sällskap med Fia, Näbben, Nic, Linda och sen Timmy. Dem andra tjockisarna avslutade med glass på donken, men ja stod över. Iof hade ja ätit både min mat + halva Lindas potion också, så ja va ganska mätt!
Babe och ja avslutade dagen med vår sedvanliga hundpromenad och sen hoppade vi i badet :) Mysigt!

Nu har ja precis tryckt i mig lite fisk och snart ska ja bege mig ut till stallet för andra gången idag. Måste släppa in dem små odjuren. Var där tidigare idag oh mockade och allt så de e klart. Gick även en promenad med hundarna.

Nu ska ja göra någon nytta här hemma.


.

Idag var ja uppe med tuppen, eller nästan iaf. Min lillebror hade beställt krämbullar så jag fixade det innan dem kom hit på fika vid 2. Dem blev faktiskt ganska goda :) Så de ska ja nog kunna göra fler gånger.

Annars har de inte hänt mycket idag. Var iväg till Viberga med Rasse förut, handlade lite av de nödvändigaste och sen bar de av hemåt igen. Nu väntar ja på mat, jag slapp laga idag för en gångs skull, lyxigt.

Ikväll kommer Douglas hit. Vi ska vara hundvakt åt honom ett par dagar och det blir kul för Selma att få en hundkompis att busa med :)







Burr burr

Då var det kväll igen. Dagarna bara rusar förbi och något vettigt händer fasen inte. Idag har jag vart på p2 och fikat med Linda. Blev de gamla vanliga, kladdkaka och grädde. Tänkte först ta en fusktosca ruta, men blev lite snål när den kostade 16 kr och är jätte liten i jämförelse från kladdkakan som kostar 30 kr och är betydligt större. Så där töntig har ja alltid vart, inte snål alltså men jag har alltid valt storlek framför godhet. När jag va liten och vi skulle köpa glass så tog ja alltid daim strut, även om ja va sugen på piggelin så resonerade ja som så att struten räckte mycket längre och dessutom var den dyrare, och det är ju bra när någon annan betalar åt en :)

Efter fikat gick vi i 2 av Finspångs ALLA affärer. Jag shoppade loss på en nyckelhängare, jättefin och kostade bara 99 kr :) Vilket kap! Blev även ett stopp på bokhandeln, Linda köpte en almenacka och vi konstaterade även att dem som jobbar i en bokhandel är väldigt speciella. Dem ser alltid så grå och trista ut, har konstiga kläder och ser ut att ha sålt smöret och tappar pengarna. Inga roliga personer helt enkelt.

Nu ikväll har jag och babe bara slöat. Ätit god curry gryta och gått en svin kall promenad med Selmis. Det biter i kinderna här nere i Östergötland.




trött

Har jobbat precis hela helgen. 16-21 i fredags, 9-21 lördag och söndag så nu är ja slut. Var ledig idag, hur skönt som helst. Däremot vet jag inte vart dem lediga dagarna tar vägen, känns som man bara hinner klä på sig så är de dags att hoppa ner i sängen igen. Idag var Hannes här på lunch så ja slängde ihop en liten kasslergryta när ja och Selma kom in från morgon promenaden. Sen for ja vidare mot Skärblacka, fixade naglarna och nu ikväll har ja tillbringat några timmar i stallet med mamma. Jag har konstaterat att Vårtan e underbar. Lite lagom puckad och korkad, men oerhört charmig. Funderar på att dressera om henne till cirkus häst ifall inget annat duger :)

Nu ikväll slängde ja även ihop en maräng smet. Har aldrig gjort maränger förut men måste erkänna att dem blev helt godkända!


Wilmis <3

Blev påmind om en sak i resumén som ja totalt glömde bort bland allt häst, hund och Timmy prat.

En av dem bästa sakerna som 2009 bjöd på var ju såklart Wilma :) I augusti blev ja faster åt världens gulligaste lilla unge! Redan på bb var hon så speciell, hon var som gjuten för mina armar och ingen kan nog ha undgått att ja gillar den lilla skrotungen :) Är de någon som kan pigga upp en i alla lägen så är de nog hon. Det lilla smilet som får mig att fullkomligt smälta. Dem små händerna och fötterna med tår likt små ostbågar.

Jag längtar såå tills det är jag som går runt med barnvagn och en liten skitunge som lyser upp varje minut i livet. En liten Cornelia ska de bli :) Pojknamn har ja inget än, men de ska ja nog komma på något :) Men fram tills den dagen kommer Wilma få all den uppmärksamheten istället :)








RSS 2.0