brunett Mathilda

För övrigt verkar det som blondinbellas blogg blivit nerlagd iaf trots att hon sa att den inte skulle det. Konstigt!

work

Idag bakade jag världens godaste kladdkaks muffins på jobbet. Helt värdelös är jag kanske inte trots allt?
Jag är sjukt trött, så strax ska jag sova.

Imorgon börjar jag jobba kl 10. Ska ta med mig K till stallet imorgon, så då får jag det ur världen. Passar bra att han följer med när jag jobbar 11 timmars pass, jag hinner inte riktigt med stallet annars. Jag har min rast på 1h, men då måste jag stressa hem och duscha eftersom jag ska ut på kvällen. Ska möta upp alla andra party människor vid 9 när jag slutar jobba. Hoppas jag inte är alltför trött bara, iof går det över ganska snart bara ja får lite alkohol i blodet. Jag får helt enkelt försöka sova ut inatt och sen göra det bästa av situationen imorgon.

Nu ska ja strax drömma mig bort till en annan värld. Men först måste jag plugga lite på biologi provet som jag ska ha på Måndag. Handlar bla om hur en cell är uppbyggd och en massa andra krångliga saker, jag får hoppas att det går dåligt och inte åt helvete dåligt. Det räcker gott och väl med dåligt om ni fattar. Biologi B är sjukt svårt. Hade det inte vart för poängen så hade jag hoppat av kursen för länge sen!


helg igen

Då var det skola igen. Jag har precis skrivit om en nyhetsartikel från 1899 till "nutid". Både tråkigt och svårt. Lyckades iaf knåpa ihop en sida med lite text.

Imorse var det döden, jag hade gjort nästan vad som helst för att slippa gå upp vid halv 7. Istället gick ja upp kl 7 och stressade i duschen.
Det känns skönt att det är fredag igen. Veckorna går så himla fort och det är mycket som ska hinnas med nu. Ikväll ska ja jobba till 9 och imorgon jobbar ja 10-21. På kvällen blir det förmodligen utgång!



Nu ska ja leta efter Linda.

skolan

Jag och Linda sitter i skolan och JOBBAR för en gångs skull. Vi ska skriva ett arbete om människans behov och det är faktiskt väldigt intressant. Känns som att vi hamnat rätt på vägen än så länge iaf :)

Idag ringde klockan halv 6, en inte allt för trött Mathilda hoppade i kläderna och brummade iväg mot stallet. Var hemma därifrån vid halv 7 och då var det bara att göra sig iordning till skolan som började kl 8. Jag lyckades iaf komma 10 min försent! BU

Nu kom tönten tillbaka så nu ska vi jobba. Idag slutar jag kvart över 2, skönt!

skänk pengar till dem fattiga.

Köpte bara ett par svarta jeans leggings i stan. Jag hittade allt möjligt fint, men va fan. Jag får en äckligt sugig lön nu i Mars och jag kan inte handla upp den innan jag ens har fått den. Måste åtminstonde betala stallhyran först :P

Jag är iaf nöjd med det lilla köp som blev :)

Nu har ja precis kommit hem från mathandling med mamma, eller ja har hunnit duscha också men inte så mycket mer. Ikväll ska jag sova tidigt, klockan ringer 05.30 imorgon. Yippie!

Jag fick även ett litet samtal när jag precis skulle åka hem från stan. Fick ett erbjudande att åka ut till mina gamla hemtrakter i Ramstorp en liten sväng. Oturligt nog missade jag detta eftersom personen i fråga inte hade tid att vänta. Hm!

För övrigt så springer min lilla hund runt och käkar på en rå potatis. Jag råkade tappa ut en ur påsen förut och den va hon snabb att ta. Hon är överlycklig och bollar runt med den där potatisen som en katt. Det är inte klokt hur lättroad man kan vara :)


hells mathilda

Igår kväll fick jag för mig att ja skulle baka knäckflarn, as gott. Jag tyckte jag synade skåpen lite grann för att se så alla ingredienserna fanns innan ja satte igång. Först problemet uppstod när vi inte hade någon grädde, ja ringde mamma och enligt henne kunde ja istället ta matlagningsgrädde. Jag smälte margarinet och började leta efter strösocker, ja letade å letade men hittade inget, även detta var slut. Istället tog ja till min oerhört smarta och klipska hjärna. Jag hittade lite pärlsocker som ja kunde ta istället. Jag försökte hacka sönder sockret lite i en mortel så de inte skulle bli bitar, men de gick inte så värst bra. Jag gav upp och slängde i sockret i kastrullen ändå. Även havregrynen var slut. Jag stod säkert i 15 min och plockade ur havregryn ur någon müsli som jag hittade i skåpet. Jag hade även dragit till med att baka en dubbel sats för att kakorna skulle räcka lite längre än 2 dagar. Det resulterade i 4 dl havregryns plock. Som pricket över i:et glömde ja även hälla i grädden. Så ni kan ju räkna ut hur mina kakor såg ut när dem var klara. Dem är väl halvt ätbara, funkar om man e svin hungrig.

Förr i tiden var jag bra på att baka. Vad har hänt??

clothes and stuffs

Är precis hemkommen från stallet och nu väntar jag på att mamma ska komma hem. Vi ska nämligen åka till stan och kolla lite i affärer. Jag ska försöka tigga till mig ett par jeans leggings och sen lånar ja lite pengar till nödvändigheter som är ganksa akuta. Jag får ju lön på fredag tror jag, så då kan jag betala tillbaka då :)

Kursen idag gick väl lite bättre än förväntat, tiden ålade sig inte fram utan nöjde sig med att krypa. Det handlade om kommunikation idag, så det var ganska intressant.

Ikväll när jag kommer hem ska ni få höra om min lilla bak incident som hände igår. Mina planer som konditor har spruckit!

duktigt av mig

Då var kursen slut för idag. Som jag tidigare sagt så är det ganska så jävla skit tråkigt och sitta å lyssna nästan 8 timmar i sträck. Men det ska tydligen vara nödvändigt för oss så de e väl bara att le å se glad ut.
Idag råkade jag jennifer och moa äta kina mat på lunchen, det var länge sen och jävligt gott. Det negativa med buffé är att man äter så man spricker, idag fick vi ju även stress äta också eftersom vi hade en tid att passa. Resultatet av detta är, TRÖTTHET. Hela eftermiddagen har vart en pina. Vi har suttit som döda sillar och glott ut i toma intet och möjligtvis skickat iväg något onödigt mess med försök att få stämningen på topp.

Nu efter att ja kom hem har jag pluggat. Jag är stolt över mig själv, nu har ja skrivit klart filosofi arbetet som inte ska va inlämnat förns nästa fredag. För en gångs skull är ja ute i god tid, väldigt ovanligt.

då var de dags igen

Imorgon ska jag på kurs IGEN!
Känns inte som jag gör något annat än ränner där ute på diverse olika tillställningar. Ska även dit på onsdag men ska se om jag kan kompromissa lite där på eftermiddagen. Det är en grej som jag inte vill missa nämligen.

Detta betyder att jag måste gå upp halv 7 imorgon, och jag som gick upp 6 idag. Känner att tröttheten börjar komma krypandes lite smått. Imorgon måste ja även fortsätta att beta av min plugghög. Jag har kommit en bit på väg men nu säger huvudet stopp. Jag börjar ge upp hoppet om att jag kan lära mig något om det där .
 

Definiera vad kunskap är och ge argument för och emot din definition av kunskap. Om någon känner sig något insatt i den här frågan är ja mer än gärna öppen för förslag.

Nu väntar snart sängen för mig.

Go natt

wonderful

Idag var ja ute och gick med min lilla bebis. Dryga 3 kilometer knatade vi och det var första gången som hon gick så långt bort från stallet. Hon var så duktig och inget krångel alls. 4 ben i backen hela tiden och inget larv. Hon pinnade på i ett bra tempo hela tiden, var inte det minsta osäker eller rädd. Med tanke på att hon bara är 10 månader gammal så är hon väldigt duktig.  Jag är så stolt över henne :)


plugg kväll

Jag håller på och pluggar för fullt. Jag hatar att plugga så egentligen läser ja väldigt fel linje när jag går Natur/Samhäll. Men nu får ja skylla mig själv. Jag har halkat efter av diverse anledningar så min plugghög bara växer och växer. Därför ska ja vara duktig och försöka beta av lite av den nu. Samtidigt så lyssnar ja på bra musik, vilket gör det hela lite roligare :)

Nu ska ja fortsätta på min hemtenta om etik. Snälla nån rädda mig från det här. Tråkigt värre. Efter det ska ja ge mig på en filosofi uppgift om vad kunskap är. Puh.


Linda i sina bästa år !

Nu är jag hemma från stallet, har fixat allt där så efter skolan är ja ledig. Har lite saker som ja behöver plugga på, så de är skönt att stallet är ordnat.

Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för en skoldag. Idag får ja även träffa den här bruden igen :) Visst e hon snygg ? :D


lite sömn för mig

Nu ligger ja i sängen och ska alldeles strax sova. Jag är jätte trött, de 2 senaste nätterna har väl innehållit lite sissådär med ordentlig sömn.

Imorgon är det dags för skola igen, tycker lovet har gått alldeles för fort och med tanke på att jag har jobbat massor under lov veckan så har ja inte fått så mycket ledigt. Men ja får försöka tänka positivt, det är ju bara 5 veckor kvar till påsk lov om ja har fattat allt rätt. Tiden går så snabbt, snart är allt över.

Till råga på allt så har jag även stallet imorgonbitti, vilket innebär att jag ska gå upp kl 6.

Go natt!

ren

Jag har precis klivit upp ur badet. Jag skämtar inte om det var minst 5 år sedan som jag badade i ett badkar, jag badade alltid när jag var liten. Men oftast tycker ja det blir för varmt om man inte har några bubblor osv. Nu är ja iaf clean som det går att vara. Jag passade även på att lägga 2 olika ansiktsmasker, en ler mask och en fuktighets mask, det är extremt skönt efteråt.

Nu ska ja kila upp och kolla om kladdkakan är klar sen ska ja fodra hästarna.


Min otursdag

Igår kom ja hem hit vid typ 6 på morgonen, trött som fan och frusen efter badet. Jag somnade och vaknade upp vid 12, fortfarande trött.

Jag slöade runt hemma ett litet tag, sov lite middag och åt mat. Sen vid 4 åkte ja mot stallet. Min bil har ju låtit lite konstigt den senaste tiden så därför har ja inte kört med den. Men nu var ja tvungen eftersom pappa och Rasse hade volvon. Jag mitt smart huvud tankade mer än halv tank trots att ja visste att ja inte skulle köra så mycket med bilen :P Väl framme i stallet så var nästan varenda häst j***l galen. Sahara vred på något sätt om mitt finger så ja tror det sträcktes. Hon var helt jävla galen och det gör mig galen också. Sen när ja skulle täcka Latte ( som för övrigt är väldigt feg och larvig av sig ) så kommer stallkatten. Hon är jätte gosig och ligger alltid och sover på antingen Disas eller Diesels rygg. Nu hade hon bestämt sig för att ta Lattes rygg istället vilket inte uppskattades. Samtidigt som ja skulle spänna maggjordarna så hoppar kissen upp på hans rygg. Latte får panik och börja rejsa runt i boxen som en galning. Sparkar, bockar och har sig. Till slut hoppar katten av och Latte är så jävla uppe i varv så ja fick inte ens komma i närheten av honom. Förmodligen trodde han att det var jag som hade gjort något på honom så vi får väl se hur de kommer gå i framtiden :P

Det roliga fortsatte när ja skulle åka hem från stallet, bilen hade gått jättebra hela tiden tills ja kom till Sjövik. Då börjar de lukta brännt gummi och varningslampan lyser. Jag stannar direkt i en buss ficka men flyttar snart på mig till en parkering lite längre bort. Bilen tjuter och gnisslar och STINKER brännt. Morfar får komma och köra hem mig eftersom ja inte kunde åka med bilen när den lät sådär. Väl hemma ringer ja Viktor som lovar att hjälpa mig å få hem bilen. Vi lånade en släpvagn och körde hem min lilla bil. Det är någon rem som har gått av, ja fattar inget om såna där grejer så. Men jag vet bara att ja kommer dö nu när ja och mamma ska försöka samåka och hålls tills min bil är redo för körning igen.

Kan man ha mer tur???


sammanfattning

Jag har legat lite på latsidan här nu. Så ja tänkte börja sammanfatta dem senaste dagarnas händelser...

Torsdagen bjöd på utgång i stan. Det blev först en drink (för dem som drack) på någon krog som ja inte minns vad den hette sen gick vi till hugos, sen vidare in till Otten. Jag var nykter eftersom ja skulle upp och jobba klockan 8 nästa dag. Jag är så ordningsam av mig :P Det var förvånansvärt mycket folk ute, trodde de skulle va mycket mindre. Iaf så var jag hemma vid strax innan 3 och kl 7 ringde min klocka, fy faan va trött jag var. Kändes som ja hade fått influensa eller nått. Ögonen levde sitt egna liv kan ja lova.

Fredagen bjöd på jobb mellan 8-16. Sakta men säkert började ja piggna till och runt 12 så var ja nästan med på alla noter. Efter jobbet blev det en sväng till stallet, jag red en sväng på Disa. Jag har inte ridit på flera månader nu så de stramade lite i mina ben igår :P Sen åkte ja hem och skulle vila upp mig lite tänkte ja, jag skulle fodra hästarna vid 8 och samtidigt passa på att åka till Henka med lite skor som ja skulle lämna tillbaka till Hannes. När ja var i stallet ringde Wiket. Jag skulle hämta dem i stan då dem kom hem från en kryssning. Bara att slänga sig i bilen och åka. Han hade ringt mig lite tidigare och babblat om någon Petri som sjöng i idol, jag som inte kollar på idol fattade ingenting. Dem hade iaf träffat honom på båten och bestämt sig för att ta med sig honom hit. Jag trodde dem skämtade med mig, eftersom ja är ganska lättlurad så brukar folk roa sig med att lura i mig konstiga saker.
Väl inne i stan plockar ja upp Wiket, Johan, Clausen och Sivertsson + Idol Petri. Fy fan säger ja på ren svenska. Han såg ut som en alkolist ( vilket han säkert var ) och ja, usch. Senare under kvällen for vi runt hemma hos olika människor. Grabbarna började ångra att dem tagit med honom hem hit. Det var mest en "kul grej" från början som sedan ballade ur. Jag kan inte direkt påstå att jag är förvånad egentligen. Om det är några personer som ska hitta på en sån här sak så är det dem. Tycker dock synd om Clausen som fick ha äcklet hemma hos sig under natten. Vi var även en sväng på kristallen. Första gången som jag var där inne, kan inte säga att jag vart helt till mig. Kan tänka mig att gå dit om jag är sten full och bara vill dansa. Men de e tveksamt om de ens duger då.
Vid 2 åkte vi därifrån, körde hem lite pojkar och sen åkte ja och Wiket hem och badade tunna. Det är så jäkla skönt. När hans föräldrar skulle bada tidigare under kvällen var det 50 grader så de blev inte så mycket bada för dem. Vi hade däremot 36 grader, lite kallt för min smak men de funkade :) Däremot var det AS kallt när vi skulle gå upp ur vattnet, det var typ 16 minus grader i luften så kroppsdelarna stelnade ganska fort.


Oj vilket inlägg.

orka

Jag har absolut ingen ork för uppdatering. Mina ögon svider och skriker efter lite mer sömn.


Gårdagen var extremt speciell:P haha kan berätta mer om det sen. Men så länge så är ledtråden Idol och en väldigt dålig idé av några personer.

Nu ska ja äta sen dra på en film som ja förmodligen somnar framför. Sen blir det stallet vid 4.

fest

Ikväll kära människor ska vi ut på kroooogen. Ja vet att det bara är torsdag idag, men vad gör de om 100 år. Dessutom har vi lov och då kan man ändra på såna världsliga saker :)

Jag vet inte så mycket om hur kvällen kommer se ut, så därför ska ja ringa Rumpräven nu :)

mat variation

2:a dagen i rad som jag äter våfflor. Känner mig lite sådär halv fet nu, men va fan. Man lever bara en gång. Jag kommer in i så kallade mat perioder när jag äter mycket av något speciellt. Ett tag skulle ja typ bara äta kyckling och nu har de väl övergått i våfflor istället. Helst ska dem vara lite "råa" alltså fortfarande lite mjuka, då smakar dem bäst :) Jag har nog inte ätit de på över 1 år så det var väl på tiden nu :P

Har jobbat mellan 9-11.30 idag, eller jag har bara gått intro, därför ja bara var några timmar. Skulle ha börjat 8 men då händer de iaf inte så mycket så ja tog sovmorgon :)


Jag är faktiskt sjukt glad över att jag och en viss person har blivit "sams" igen. Vi har sjukt kul tillsammans och han är faktiskt en av få som känner mig väldigt väl. Jag har även mått väldigt dåligt över att det har vart som det har vart mellan oss så nu känns det riktigt bra igen :) Gud kanske finns ändå? Eller inte.





why not. Jag tycker de stämmer in ganska bra på mig.

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.


barn i överflöd

Uhhh, gu va äckligt de ser ut. Jag som tycker att människor som väntar 1 barn är tjocka, tänk er henne i verkligheten. Och vilket liv det måste vara när alla barnen vill ha mat. Tänk om alla vaknar mitt i natten och skriker, vem tröstar och matar man först?? Nää gud, vilket jobb. Jag ska iaf försöka att bara ha en unge i magen åt gången, de räcker nog åt mig :P

Lite små fränt å kunna skryta om att ha haft 8 barn i magen samtidigt dock :P Jag ser bara överflödigt skinn och fett när ungarna kommit ut :P Och tänk vilka bristningar!


Tur att det inte är jag som ska ha åttlingar.



åhhhh varför är ja pank just nu????


good morning

Idag var ja uppe tidigt. Slapp morgonfodringen, den tog mamma innan hon åkte till jobbet. Jag hade stallt klockan på 7, hoppade bara i kläderna och åkte direkt till stallet. Kan bara tillägga att det var sviiin kallt ute. Jag täckade alla hästarna och släppte ut dem, följt av alla vanliga "dagliga" sysslorna i stallet. Hade hand om Disa idag också så de tog lite längre tid.

Var hemma här vid halv 10 typ. Så nu har ja lagat mat, körrfärsås utan soja. Den va slut och de såg ju inte ja förns de va försent såklart. Den ser lite mesig ut, men de får duga till mig.

Nu ska ja duscha så jag får upp värmen och sen ska ja åka till jobbet!

changeling

Ovanligt att blogg.se segar.

Igårkväll kollade ja på changeling den var jävligt bra. Dock har ja cirka 30 min kvar att kolla, startade inte filmen förns klockan var över 11 så innan ja stängde av var klockan nästan 1. Jag blev så oerhört frustrerad under filmen. Fatta hur hon måste känna sig. Ens barn försvinner, dem hittar ett barn men de visar sig vara fel barn. Polisen tror hon är sjuk i huvudet och låser in henne på psyket. Sen visar det sig att hennes son har blivit mördad, tror ja iaf. Har som sagt inte sett slutet.

Jag vet helt seriöst inte vad jag skulle göra om jag satt i den sitsen. Jag skulle garanterat vara vansinnig och säkert ta död på nån av ren ilska.

Dem som inte har sett filmen och planerar att göra de behöver ju inte läsa de där :P

Nu ska lilla Mathilda hoppa ner i sängen, som ja iof redan ligger i :P

Go natt

stallet

Nu ska ja åka till stallet en sväng. Har inte vart ute på hela dagen så jag behöver rensa huvudet en liten stund.
Ska även passa på att säga hejdå till Magda, förmodligen flyttar hon till himmlen imorgon och gör hon inte det så gör hon iaf det nu i veckan. Känns så konstigt, hästarna försvinner en efter en, men turen vänder väl någon gång.



Det är helt sjukt hur lik Vårtan börjar bli sin mamma Womathika.

städ dag

Jag känner mig lite som en hemmafru faktiskt. Idag har ja städat hela huset + mitt rum och min toa. De tog sin lilla tid, närmre bestämt 3 timmar men nu är ja klar :)

Har äntligen fått arslet ur vagnen och tömma en av mina lådor också. Jag har haft lite problem med vart jag ska göra av alla mina kläder, de bildas höga berg på golvet både i mitt rum och i tvättstugan. Min garderob är inte så stor tyvärr, men ja har mosat in så mycket som det bara går ändå. Nu har ja iaf tömt en av lådorna och mosat ner tröjor där så nu finns de lite mer plats i garderoben. Och vet ni vad det betyder?? Det bästa av allt, att jag kan köpa mer kläder :D
Tyvärr säger min ekonomi stopp för det! Fan.


hemska värme

Fy fan vilken natt. Dem senaste nätterna har de vart bastu i mitt rum. Hallå, ja bor på nedervåningen och här är de alltid svin kallt, men inte nu. Vet inte vad det är som har hänt. Inatt hade ja fönstret öppet en stund för att få in lite syre å andas med. Grejen är ju de att de bara blir ännu värre då, då står de bara å pumpar ut ännu mer värme. Jag kan iaf inte sova när de e varmt, de går bara inte. Sen blir de inte bättre av att Selma springer runt och skäller, leker, kraffsar på dörren osv. En riktig mardrömms natt!

Till råga på allt så är det 3 dagen som jag vaknar upp med värsta huvudvärken. Den går heller inte över, så ja får dras med den hela dagarna.

Nu är de slut gnällt :D

bad med liiiinda

Nu ikväll har ja relaxat med Linda :) Det är så underbart äckligt skönt att ja skulle kunna sitta där varje dag. Man känner sig även väldigt ren när man går därifrån, ser dock ut som mormor på händer och fötter. Helt knöggligt :P

Ja höll dessutom på att få planera min död utomhus. De går att simma ut från badhuset i nån lite mini bassäng och där ute är de jätte strömt och jääääätte kallt, särskilt idag med -4 grader. Ja flöt mest runt där bland strömmarna så en Linda och någon pappa som också var där ute fick dra in mig. Hahaha. Så de kan gå när man är liten och svag :P

På hemvägen skulle ja köpa apelsiner, stannade på 2 ställen men inte fan finns det en enda apelsin någonstans i hela Finspång. Iaf ingen som inte var mjuk och luden. Det fick helt enkelt bli en honungsmelon istället och det funkar ju lika bra de :)

goodbye my lover

Idag har de vart full rulle hela dagen.

Satte klockan på halv 11, gick upp och käkade lite. Sen iväg till stallet, hade hand om både min och mammas pålle idag så de blev en stund där ute. Stod ute och klappade på min lille underbaring, fy fan vad ja gillar henne. Hon är underbar på alla sätt.

Sen åkte ja hem, hoppade i kläderna och åkte in till Norrköping. Skulle fixa naglarna halv 3 men hon va lite sen så ja hann med några affärer innan. De har kommit in ganska mycket snyggt nu till våren. Dock hittar ja inte så mycket i affärerna utan mer på internet. Var väl klar där inne runt halv 5. Då var de bara hem och hämta lite grejer och sen åka till Finspång. Stannade till hos my brother en snabbis, lämnade bla hans klocka som ja kommer sakna. Den har bott på min arm i 2 veckor nu. Sorgligt sånt där !!


hur tänker vissa?

Jag kan inte sluta garva.
Hur lågt kan en människa låta sig sjunka?
Vart tar ens värdighet vägen när hjärnan tar över?
Hon satt i en svår sits, hon sitter inte längre i den.
Hon kan glömma saker och ting, försöka börja om på nytt.
Allt är över, men hon kan bara inte acceptera det.


Life is hard, but keep going girl!


söndag

Söndagen tillbringades en bra stund ute i stallet. Helt sjukt skönt väder, bebisarna var nästan lite svettiga ute i hagen med all vinterpäls.

Runt 4 igår eftermiddag åkte ja och mamma till Nyköping. Då var vädret inte lika gött, sviiiinkallt kan ja lova. Full värme i bilen, vilket iof inte är ovanligt när man åker med mig, Jag har alltid full värme och full fläkt på i bilen, eller ja inte på sommaren då, men annars. Jag får aldrig upp värmen, de e något fel på min kropps temperatur. Enstaka fall kan ja dra ner värmen lite grann, men då ska ja ha stressat oerhört mycket så ja dör av värme slag. Jag är helt enkelt en kallblodig människa som bara ska ha sommar värme jämt.

På kvällen satt ja och halv sov till Beck. Gamen är inte den bästa filmen dem har gjort, men den duger. Somnade även hyffsat tidigt :S Vet inte vad felet är??

lördagen

Blev dåligt med inlägg igår. Får berätta om lördagen nu istället.

Jag slutade jobbet vid 22, åkte hem och skulle parkera mig i sängen men halv 11 ringde phonen. Fylle chaffis Mathilda ställde upp trots att ögonen sjönk längre och längre ner. Ja åkte hem till Johan, var kvar där en liten stund och sen åkte jag, wiket och erik in till stan. Jag trodde jag bara skulle släppa av dem och sen hämta dem loite senare men så blev de icke. Tydligen skulle jag följa med in, så de blev en runda på hugo. Jag hade ju inte alls planerat för det så jag var ju inte iordning gjord för 5 öre :P Men de e smällar man får ta.

Innan vi begav oss mot Finspång igen blev de ett stop på Max, mitt nya namn gluffs gluffs uppstod och nu kommer ja aldrig bli av med det. Vi droppade även av erkan inne i stan och sen bar de hemåt. Tror ja var hemma runt 4 och då var jag trött kan ja lova ´!!


solsolsolsolsolsol

Igår blev min kväll inte riktigt som de var tänkt. Kan berätta mer om det sen för nu väntar stallet :) Det är uuuuuuuunderbart väder ute, så jag tar med mig kameran och ser om någon fyrbent vill fastna.

Hörs senare :)

alla älsklingars dag

Imorrse knåpade ja ihop ett litet alla hjärtans dag kort. Hann dock inte lägga upp det innan jobbet,

Självklart skulle allt börja krångla så nu har jag fått tagit kort med kameran direkt på data skärmen för att kunna ladda upp bilden. Därav den dåliga kvaliten, men de syns lite iaf :)


-

De finns inte ord till det. Jag börjar tröttna, men vill jag det?

some pictures

Har lagt in lite bilder på datorn, som ja har haft på mobilen. Alltid lika kul att kolla på bilder som man glömt bort att man tagit ;)

 
                                             Guldfirren Linda :D


                                                            Vackraste


                                              2 nördar i aulan



Nu ska ja skaka liv i Troja. Helt sjukt hur en hund kan snarka så högt. Okej, inte lika högt som pappa snarkar, men minsta lilla ljud och ja inte kan sova.

God natt kära vänner!

mätt i magen

Bion var bra :) Både rolig och sorglig.

Jenna som är huvudpersonen i filmen, hennes mamma dör i cancer. Jag vet helt seriöst inte om jag skulle klara av att någon som står mig nära dör. Framför allt någon i min familj, vad gör man? Det finns en gräns på hur mycket en människa orkar och hur mycket man kan gråta, men kan man någonsin leva ett helt normalt liv igen? Jag tror jag skulle ha väldigt svårt med det. Usch, döden är läskigt. Slut pratat om det.

Alltid när jag är på bio så vräker ja i mig popcorn. Popcorn är själva grejen med bio, men ja kan inte sluta äta. Jag trycker ner mer och mer ända tills allt är slut. Det är något litet hjärn fel hos mig skulle ja tro :P


bio

Nu ska ja strax åka hem. Men först blir det ett stop på B-hallen. Jag dör av hunger snart, vet dock inte vad jag är sugen på.

Ikväll ska ja på bio. Ska se I taket lyser stjärnorna . Den boken är ruggigt bra, har läst den flera gånger. Så jag hoppas på att filmen är lika bra. Det tråkiga är ju bara att filmerna oftast är sämre. Men jag ger den en chans och hoppas att den är bra :)


Im the looser!

Nu ligger ja i soffan och slappar, på golvet far dem små hundarna som galningar. Helt crazy.

Skolan gick bra, fick veta att det var pannkakor till lunch när ja kom dit. Vi har alltid pannkaks tävling i skolan och VARJE gång har ja vunnit.
Men idag blev de icke så. Jag käkade ju lasagne på morgonen, helt ovetande om att de va god mat i skolan för en gångs skull. Ja kan tala om att vanligtvis trycker ja i mig typ 8-9 pannkakor, idag orkade ja bara 4 :S Nästan pinsamt att låta Amanda vinna faktiskt!  Men jag kommer igen, as usual.


torsdag i all dess ära.

Go morron.

Äntligen torsdag! Det innebär att det är fredag imorgon och det är sista dagen innan vi har sportlov. Det ska bli så skönt å få vara ledig lite. Torsdag innebär även att mina kurs dagar är slut och det är lite skönt. 13 timmar i tisdags och 10 timmar igår, det känns lite.

Så idag är det dags för skola igen, går bara till kvart över 2 så dagen blir inte så lång.

Mellan 15-17 idag ska ja och Selma hem till Lope igen. Så dem får leka av sig lite. Eller snarare idiota av sig lite :P Dem blir helt galna.



Nu ska ja gå upp och äta lite lasagne till frulle och sen göra mig redo för skolan.

 

Jag lever

Jag var skapligt trött igår när ja kom hem vid 9.

Vi var som sagt på kurs ute på Mo gård, typ de tråkigaste ja vart med om, eller egentligen är de väl inte så tråkigt, men de blir så lång draget på något sätt. Sitta där och lyssna på en föreläsare i 8 timmar funkar inte för mig. Sista timmen var något extremt, jag hade 1 miljon myror i benen och de kändes som ja bara garva till allt dem sa :P

Jag träffade Moa :D Det var ap länge sen och ja som skickat 1000 sms till henne, ja trodde hon hade börjat hata mig. Men fuckface apan haded bytt nummer och GLÖMT säga de till mig :P Hahaha, ja vet inte hur ja ska tolka det ;)
På vår lunchj drog vi iaf in till Finspång och åt mat på grillen. Helt sjukt hur gott det kan vara. Jag har inte ätit där sen ja slutade jobba där och de är 5 månader sen. Duktigt Mathilda, du har lkyckats hålla dig ifrån åtminstonde 1 snabbmats ställe.


Så här kul kan man ha när man jobbar med Moa. Man garvar lite lätt åt att hon har glasögonen istället för linserna :P Som pricket över i:et stoppar man även in godis löständer i munnen och har dem kvar där under tiden som man hjälper en kund :P hahaha. Vilka minnen.

natti natti

Nu ska ja hoppa ner i lådan. Jag har vart jätte trött nu under kvällen, det tar på krafterna att gå upp kl 6.
Imorgon ska ja gå upp halv 7, så det är lite bättre ;)

Vi får se om ja hinner slänga in något inlägg imorgon, eller om ja stupar i säng när ja kommer hem :)

money

Imorgon och på Onsdag ska jag och Jennifer på kurs, det betyder att vi missar skolan och det är ju fruktansvärt tråkigt. NOT!

Vi ska vara där mellan 8-16 och det roliga är att jag ska jobba mellan 16-21 sen. Så min dag tillbringas med bara jobb relaterade saker, tur att jag får betalt :) 13 timmar imorgon och ca 9 timmar på onsdag. Det betyder ca 2400 kr på 2 dagar, vilket är jävligt gött.

Jag beklagade mig för Linda idag om mina pengar. Jag har jobbat i flera år och är van att ha mycket pengar att röra mig med, jag har inte haft några utgifter utan har kunnat "roa" mig med alla pengar. I sommras resulterade de i ett, man skulle kunna kalla det missbruk. Jag handlade dagligen saker, shoppade kläder för 3000-4000 kr i månaden sen smink för lite till. Under den tiden mådde ja ganska dåligt och det var väl lite min tröst, att shoppa. Jag är glad att jag har blivit bättre med det där, men ja älskar fortfarande att handla saker, men vilken tjej gör inte det?

Iaf så har ja vart lite pank den här månaden och kommer vara det i Mars månad också. Det känns hemskt. Jag lider med alla er som klarar er på studiebidraget, Linda bla. Jag fattar inte hur du lyckas. Iof får ja offra mycket tid som ja skulle kunna göra annat på, eftersom väldigt mycket tid tillbringas på jobbet.
Det känns hemskt att man verkligen måste fundera på vad man ska köpa. Vrida och vända på de och verkligen tänka på ifall ja verkligen behöver det eller om det kan vänta. Usch, ja låter som värsta snobbiga och bortskämda rikemans barnet, okej att ja har fått mycket pengar av mina föräldrar. Men dem här pengarna har ja tjänat ihop själv, vartenda öre. Det gör mig lite stolt. Jag fick offra julen för pengar, tex. Alla skulle inte göra det.

Nu när jag även har köpt en häst så kräver det oerhört mycket pengar. Jag vet att jag varje månad måste betala en stallhyra, hovslagare, veterinär osv. Det är ett stort ansvar, ja kan inte bara strunta i att betala. Det kostar sjukt mycket pengar med häst, inte bara alla kostnader som stallhyra, hovslagare, veterinär utan också tillägg på foder, bensin till och från stallet osv. Men det är mitt intresse och ja älskar det :)

Nog pratat om pengar. Det jag ville säga är att jag är stolt över att vara 18 år och kunna stå för alla dem här kostnaderna själv. Det kräver mycket av mig, men det är de värt.

Peace and love

ja e död

Nu är jag hemma efter en vild kväll. Selma och Lope har tagit dö på mig. Dem har hållt igång hela jävla tiden förutom ca 40 min när dem slagga in :P Det var verkligen peace den lilla stunden och jag vågade knappt röra mig ifall om dem skulle vakna.
Nää men bebis vaktandet gick bra, dem har haft roligt och det är viktigast. Dock har man glömt hur det är med små valpar. Det är ett evigt lekande och man får springa skytte trafik ut och in genom dörren för att de inte ska hända någon olycka på golvet. Men dem är ju underbara på sitt sätt. Trots att mina händer är sönder bitna och sönder rivna tycker ja om honom ;)

En valp är lite som med små barn. Det är underbart kul när dem kommer, men de e jävligt skönt när dem åker också :P haha

Imorgon lägger ja in lite bilder, om ja hinner vill säga. Tror seriöst att jag har tagit 100 bilder, och säg att 10 av dem kanske är bra. På dem flesta bilderna är det bara en halv hund med, om man har tur. På vissa bilder är de ingen hund alls.

På tal om hund så fyllde Selma 1 år igår, hon växer så de knakar.

give me

    

  

Om det finns någon vänlig själ där ute som vill bidra med lite sponsring till en fattig flicka så får ni gärna höra av er.

dog vakt

Nu är jag hemma igen.

Dagen har vart helt okej. Linda och jag hade inga lektioner nu på eftermiddagen, istället har vi suttit och lyssnat på all möjlig information om UF, eftersom vi läser det. En av föreläsarna var såååå snygg, så de lönade sig att få träsmak i röven av aulans stolar, vi hade ju något att kolla på iaf :)

Jag är sugen på paj, så funderar på att kanske göra en äpplepaj som ja kan trycka i mig sen. Borde laga någon mat också så ja hinner käka innan ja ska åka.

Ikväll ska ja vara hundvakt åt lilla Lope så jag ska åka hem till Jennifer sen :) Se om jag duger som lekkamrat en liten stund :)

Min vanliga tur

Ibland lönar det sig att vara lat. Vi har flyttat en lektion som vi vanligtvis har på Måndagar mellan 15-16 till att ha den kl 8.15 istället. Ibland krockar det med stallet som jag har vissa mornar. Idag har ja stressat hem efter stallet och gjort mig iordning och hinna till skolan. Jag blev lite sen, men de vet dem om att jag kan bli. Väl framme i skolan fick ja ett mess om att vi inte hade den lektionen då en spanska lektion blivit flyttad. Typiskt tänkte jag, men då kan ja jobba med något annat så länge. Pyttsan att ja kunde, jag hade glömt nycklarna till skåpet så ja kunde inte ens hänga av mig jackan.

Jag glömde alltid nycklarna förr, men nu har ja vart duktig några veckor.

Så nu är ja hemma en snabbis. Hämtar nycklar, skickar iväg arbeten osv. Min matte börjar klockan 10 så ja måste strax åka igen.

Måste bara tillägga att imorse lyckades ja med det nästan omöjliga. Jag skulle värma mjölk i micron och dricka varm oboy. Jag tog ett sånt där tjockt glas som man typ ska kunna dricka kaffe i. Alltså ska glaset fortfarande vara kallt om man häller varma drycker i det. Mitt glas blev skåll het så ja knappt kunde hålla i det. Är inte de konstigt??

Ibland kan jag vara duktig!

Jag är stolt över mig själv.

Jag har skrivit klart svenskan, är nästan klar med hemtentan i psykologin och uppsatsten till Niklas är i princip klar den också. Det kan vara lite kul att plugga ibland, eller det är roligt när man är klar och känner att man gjort något vettigt :)

Ikväll har ja suttit bänkad vid tv:n, vilket är ovanligt. Jag kollar jätte sällan på tv. Jag och Rasse åkte även bort till kiosken och "råkade" få med oss chips och choklad hem, himla oturligt. Så vi har frossat och kollat på Mia och Klara ( tror jag de hette ) världens konstigaste program egentligen, men de e precis min humor så då kan de få vara lite konstigt :P Kollade även på Beck i 30 min, men eftersom ja ska upp kl 6 imorgon bitti så kan jag ändå inte se klart hela filmen och det är VÄLDIGT störande. Därför kollade jag inte så lång stund!

Imorgon har ja iaf morgonfodringen, så jag är uppe innan tuppen. Sen blir det hem och dressa om för skolan, börjar kvart över 8 men Malin vet att jag kanske blir lite sen.

Vi hörs imorgon i skolan igen :)

Go natt alla läsare!

plugg

Jag har precis kommit in från min promenad med Selma. Vi var ute i ungefär 1 timme och fy fan va kallt det är. Dessutom kan man åka skridskor på skorna, det är kul så länge man är beredd. Lite mindre roligt när benen glider undan som bambi på hal is och man inte är beredd.

Nu har ja tänkt vara lite duktig och plugga, det tar emot lite men lika bra att få de överstökat. Behöver skriva klart en arbetsintervju till svenskan, skriva lite på en uppsats samt fortsätta på idrotts uppsatsen, även om det inte är så värst brådis med den så är de skönt att ha de ur världen :)

no stockholm

Det blev inget Stockholm. Vädret är alldeles för dåligt och det är dumt att riskera något.

Alltså gick ja upp kl 8 helt i onödan, tog död på mina ögon och klädde på mig i onödan. Lagom vid 9 när mamma skulle hämta mig ringer hon och säger att de inte blir något. Yippie tänkte ja som gäääärna hade legat kvar i sängen när klockan ringde. 3 1/2 timmes sömn räcker inte för mig.

Jag dressade bara om och hoppade ner i sängen en gång till, sov till 1. Nu har ja vart i stallet, svin kallt. Eller det blåser halv storm ute och det är inget skönt.

Nu ska jag äta mat :)


sthlm

Imorgon åker jag till  Stockholm. Tur att jag kan köra, eftersom en viss person inte borde göra det efter den här kvällen :P Det blir förhoppningsvis lite shopping, även om jag inte har några pengar. Det är riktigt ruttet faktiskt.

Duschen var det ja!

changed plans

Det blev lite ändrade planer för kvällen, ja som hade planerat en lugn hemma kväll, eller det blev de ju på sätt och vis.

Jag åkte från stallet vid halv 8, hade ett missat samtal från Wiket och ringde upp honom. Dem skulle ju ha lagfest idag men eftersom dem bara var 4 pers där så var dem klara ganska snabbt :P Då kom dem på den briljanta idén att dem skulle komma hem hit till mig och kolla på melodifestivalen. Wiket, Hannes & Henka var nerbunkrade i soffan med mamma och pappa innan ja ens hade hunnit hem. Vi har frossat i godis, popcorn, vindruvor, mat osv under kvällen så min mage är mer än full. Vi hann även kolla lite på Wallander, dem filmerna är så bra! Jag hade lovat att köra grabbarna in till stan sen eftersom dem skulle ut, så deras "förfest" var i full gång. Dem shottade både det ena och de andra, bla min förbjudna dricka. Mamma hängde med i shottandet en liten stund, dock blev det toan ganska snabbt :P

Nu har ja iaf släppt av dem inne i Finspång när ja inte fick köra snabbare än 30 km/h på lotorpsvägen, någon mådde dåligt?? Ingen tar någonsin hänsyn till hur jag mår när ja e full :P Däremot fick ja betala tillbaka för när jag åkte med Helge in till stan, mitt i vintern, ja mådde skit och tvingade honom att han rutan nerdragen. Han höll på att frysa ihjäl och fick väl antagligen influensa efter den dagen, men vad ska man göra om spyorna sitter i halsen??

Nu ska ja roa mig fram till klockan 3 då jag ska hämta hem dem små liven igen. Jag ska bla duscha nu så slipper ja göra det imorgonbitti, det betyder en liten stunds mer sova. Sen ska ja titta på film. Jag vill se Änglagård men ja hittar den inte :S En av världens bästa filmer är borta!!   PANIK


stalldags

Nu har ja ätit tårta så det räcker och blir över. Tur att det var marsipan på tårtan, jag hatar marsipan och då äter ja inte lika mycket :P Ett litet knep där om man vill spara på tårtan :P

Jag har även hunnit förbi Viberga en sväng. Handlade fläskfilé och grädde så ja kunde laga mat, blev min gryta som är typ de godaste som finns.

Nu ska ja byta om och åka till stallet. Har hand om både Disa och Vårtan idag så jag blir nog kvar där en stund, behöver rensa huvudet en stund också känner ja!



Hon är mer vild än tam den där sötingen :)

Go morgon

Jag har vart uppe i lite mer än 1 timme och det är jäkligt bra för mig. Jag har en tndens till att sova bort dagarna i vanliga fall, så det känns ganska skönt att vara uppe lite "skapligt".

Jag har ätit min gröt och gått en promenad med Selma. Jag har kommit in i en period där ja äter frukost, inte vad som helst utan risgrynsgröt med saftsoppa eller fruktsoppa. Jag som annars inte äter något till frukost mår ju lite bättre av att få i mig något, och gröt är bra :)

Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för födelsedags firande. TÅRTA!!




ohh nooo

Home sweet home. Min säng är nog den bästa platsen som finns och här ska ja tillbringa några timmar nu. Har tänt en massa ljus

Jobbet gick bra, aldrig fel när man blir bjuden på fika och dessutom får välja bakelse själv :) Synd bara att Åbergs utbud inte är så jättestort, jag är ju lite av en "fik" fantast!

Just nu ligger jag och väntar på mina popcorn som mamma gör, tur man har pli på henne ;) Sen ska ja titta på film, jag orkar verkligen inte göra någonting annat än att bara dega just nu. Det är slitsamt att vara ung.
Tror jag ska kolla på bottoms up, men vi får se vad ja hittar på datorn.

Imorgon blir det födelsedags firande för min 08 kusin som är här och hälsar på!

filosofi = bild

Så här kul har vi på våra filosofi lektioner. Otroligt givande är dem :) Stackars Niklas!!


I love glass

Allt detta snöande gör mig inte mindre sugen på fjällen. Hm, yxbacken kan ja ju iof åka till, men det är inte samma sak. Jag & Linda ska planera en pulka dag tycker ja, de va länge sen man bara fick vara lite barn :P

Någon som vill ha snöbollskrig med mig? Det är sjukt kul, så länge man inte blir mylad 7000 gånger som jag alltid lyckas bli, det är inte lätt att vara liten, tur att ja e snabb i svängarna :P
Jag minns när vi gick på Grosvad, då hade vi snöbollskrig varenda rast, jag vart alltid blötast av någon anledning och sminket rann. Där satt vi sen på lektionerna, frös som små barn och såg allmönt förstörda ut, eller ja, vissa av oss gjorde ju det ;) I år har ja bestämt mig för att inte bli hack kycklingen, jag ska stå på benen och myla alla som kommer i min väg :D Vi får se hur det går.

Nu ska ja trycka i mig min sista glassbåt :S Måste köpa fler. Igår åt ja glass med varm nyponsoppa, så jag kan ju alltid trycka i mig lite sånt när båtarna är slut. Eller gå till mamma kanske ;) mohaha




2 beautiful princess and a fucking geek called Linda

Nu sitter ja och Linda i skolan, vår svenska börjar om 6 minuter. Vi skulle nörda lite tetris innan lektionen börja, men den här datorn var lite väl seg för det. Hänger lixsom inte riktigt med i svängarna.

Efter skolan som slutar kl 2 ska jag hem, kissa och sen åka mot jobbet. Börjar jobba klockan 4 men ja ska dit lite tidigare.


im happy

Idag har ja fått tillbaka min älskade mobil :D :D :D :D

time to go

Nu ska ja sova. Känner att huvudvärken börjar komma krypandes, det har varit lite mycket idag!


Imorgon blir de skolan mellan 8-14 tror ja, har ett hål på typ 3 timmar också YIPPIE! or not.


Go natt!

Hemska dag

Usch, idag har vart en jobbig dag.

Min älskade Molly finns inte mer och det känns kan jag lova. Hon har ju som sagt alltid funnits nästan, så det är självklart att det kommer kännas konstigt en tid framöver. Jag är i alla fall helt säker på att hon levt ett jättebra liv under dem 13, nästan 14 åren hon bott hos oss.

Hon fick även ett värdigt slut på sitt liv. Hon fick vara i stallet en sista gång, rulla sig i all smuts och äta lite bajs :) Hon blev så glad, de syntes verkligen. Sen fick hon somna in. Jag har ju vart med hur många gånger som helst och tagit bort hundar och man lär sig hantera sorgen. Jag är verkligen blödig, bölar för ingenting och nu känns de som jag skulle kunna gråta konstant i en vecka framöver.

Jag är iaf stolt över att ja klarar av det där gång efter gång. Att stå och titta in i ögonen på någon man älskar och sen bara se allting stanna, ögonen blir som stumma och inget rör sig, det är en läskig känsla. Ändå vill jag alltid vara med när det händer, få vara med in i den sista sekunden och det sista andetaget, det är på något sätt viktigt för mig, ungefär som att få ge något tillbaka.

Att avliva en hund är iaf betydligt stillsammare än att avliva en häst. Aldrig att jag glömmer den dagen, en av dem absolut värsta i mitt liv. Även om jaqg hela tiden visste att det var de bästa för henne så var det jobbigt, jobbigt för mig och att hantera sorgen. Hon var ju faktiskt bara ett barn. Det är iaf skönt att dem är helt omdevetna om vad ska komma skall, jag minns att Cobra trippade med oss så snällt, hon åt av sin favorit mat ur en hink och sen blev allt mörkt. Bult pistolen rakt in genom hjärnan, allt gick så fort och hon hann inte ens känna smärtan. Sen var det som om någon sparkade undan benen på henne och med en duns föll hon ihop, det var nog det värsta med allting. Att se henne ramla ihop och sen ligga där med ryckningar i benen. Det är nervernas sätt att reagera, hjärnan är död och hästen är inte längre i medvetande, men allting går så fort som nerverna hinner inte med skulle man kunna säga.

Jag är glad över att vi gång på gång klarar att hantera sorgen och göra det som är bäst för djuret. Man kan inte vara ego och behålla ett djur för att fylla ett tomrum hos sig själv, att djuret i framtiden kommer dö vet man ju med sig när man köper det. Det är på något sätt fridfullt att se sitt djur ligga där, man vet att den inte längre behöver lida!

film diss

Då var arbets passet avslutat.

Jag är fortfarande inte på något vidare blogg humör. Vet inte riktigt vad det är, men man kan ju inte vara på topp jämt ;)

Imorgon går ja i skolan mellan 9.40- 15 något tror ja, eller om ja slutar redan vid 14? Aja, sånt som märks. Imorgon ska vi redovisa vårt samhälls arbete, både i power point och som seminarie, vi får väl se hur det kommer gå eftersom jag har vart borta känner ja mig helt lost på det där. Och hur i helvete redovisar man i seminarie?? Sånt som jag lär märka imorgon om inte annat.

Nu mina kära vänner dumpar ja filmen som ja tänkte titta på, istället ska ja försöka påbörja mitt arbete i idrotten. Jag vill känna mig lite duktig.

Även om ja hatar att plugga!!

sorry, im a geek

Riktigt dåligt bloggande av mig idag. Har ingen bra anedning till varför jag inte har bloggat, så ja struntar i någon bortförklaring, jag har helt enkelt inte haft lust.

Nu ska ja slänga mig i bilen och åka till jobbet, Slutar kl 9 ikväll så vi hörs efter det!


2 days left baby!

skriller for life

Imorgon har ja sjukt kort dag i skolan. Går vanligtvis mellan 11.15- 13.40 men imorgon slutar ja kl 12. Det betyder att jag har en lektion på 45 min imorgon, men tänkte stanna kvar i skolan och försöka få en dator så ja kan avsluta 2 uppsatser som skulle vart inne för lääääääänge sen, vill få dem ur världen nu.

Anledningen till varför ja slutar så tidigt är för att vi har skridskor på idrotten. Aldrig i hela mitt liv att ja ställer mig på ett par skridskor, iaf inte när hela min klass är närvarande. I såna fall ska det vara långt ute i skogen på en sjö med ett stadigt sällskap som ja kan hålla mig i. Jag SUGER rent ut sagt på att åka skridskor, tror till och med att Mr Robin Norblad är bättre än mig, och då är det illa vad jag har hört. Någon dag måste jag ta tag i det där och prova på att åka. Men ja har lite skräck flashbacks från när ja va liten och åkte. Jag gick på skrillerna istället för att åka och sargen var min bästa vän. Jag släpade mig runt inne i rinken, hållandes i sargen. Ändå ramlar ja och får as ont i röven.

Tror jag ska hålla mig till hästar och sånt som jag kan. Tar hellre en smocka från en häst än å ramlar och får hela röven bort domnad på en hockeyrink.


Varför lärde inte min mamma mig att åka såhär fint??

RIP

På Torsdag händer något hemskt :/ 

Vår älskade Molly flyttar till himmlen. Det känns oerhört tungt och jobbigt för mig, hon har nästan alltid funnits här hos oss, hon är något så självklart i mitt liv, som alltid ska finnas här.  

Jag minns när vi hämtade henne, när hon var en liten valp. Jag var 6 år gammal och ville mycket hellre ha hennes kull syskon, TUR att mamma redan bestämt sig för Molly, de ångrar ja inte idag direkt. Jag kände mig jätte vuxen och ansvarstagande när ja fick sitta fram i bilen och ha henne i knät när vi skulle åka hem. Mina bröder satt i baksätet, avundsjuka till tusen.
Åren har rullat på, Mollan har fått några kullar med fina valpar. Hon har även skänkt oss många fina minnen och stunder som vi alltid kommer bära med oss. Hon är verkligen världens snällaste hund, med världens finaste hjärta.

Det är med ett tungt hjärta som jag skriver det här. Även om det är de bästa för henne, hon har vart sjuk ett tag nu och det är dags för henne att vandra vidare. Vandra till Zimba, Samson, Atlet & Cobra och få slut på allt det jobbiga som hon lider med nu.

Vi älskar dig!



alla dessa bilder

Jag har suttit och kollat igenom gammla bilder på datorn, eller det är både gammla och nya bilder. Helt sjukt hur mycket man sparar på egentligen, de ligger bara å tar plats.

Jag älskar verkligen bilder och har med mig kameran i princip överallt. Däremot är ja jävligt dålig på att rensa bland alla bilderna, vilket gör att datorn går lite sämre. Med min nya dator är de inget problem då det är så mycket minne, men inte konstigt att min gammla dator satte sig på tvären.

Kanske bjuder på några gammla godingar sen, vi får se :)

give me

Jag vill till fjällen!!!!!


Skidorskidorskidorskidor


jobb

Idag har ja jobbat mellan 8-16, dagen kändes som en evighet men nu är de över. Har även hunnit med en vända på viberga, köpt schampoo osv, sånt är så tråkigt att köpa.

Känner inte att ja har nått vettigt å skriva, vet inte ens vad ja ska skriva om. Lite idétorka vill säga. Kanske har blivit bättre när ja kommer hem från stallet, för dit ska jag nu ;)

Later alligator

hemma mys

Då har även denna Måndag passerat. Har hunnit med lite av varje bla tvättat, vart hos hästen, kört lillebror, hämtat lillebror, degat vid datorn, städat mitt rum + rensat 2 lådor, städat toan.

Nu myser ja på mitt rum med tända ljus, lyssnar på bra musik och ska snart sova. Imorgon ska ja upp kl 7, det är tidigt för å vara Mathilda.

Neej, nu blir det genomskinligt naglack för hela slanten, måste få lite ordning på naglarna. Dags att ringa Marina för en omgång kanske ?


Sov gott!


my princess




Visst har hon växt lite grann? :) Åhhh, inget vet hur mycket glädje hon ger mig

P2

Det blev en extremt kort skoldag för mig idag. Hade biologi och fick sedan höra att vår filosofi var inställd, trots att jag hatar filosofi kändes de så onödigt att åka till skolan för 1 lektion :P Men det är sånt man får ta, läraren sa ju till oss förra veckan och gav oss ett arbete att göra hemma. Men jag hade som vanligt glömt bort det :P



Istället ringde jag till Linda och räddade henne från sitt diskande :P Vi mötte upp varandra på centrum och tog en fika på P2, kladdkaka of course :) Det blev lite småprat en stund och sen gick vi till sminkshopen och så hem :)

hello again

Ny vecka. nya möjlgheter. Känner mig inte på topp direkt, men så är de väl ibland. Jag känner på mig att det här kommer bli en bra vecka, bara allt går enligt planen :)

Idag blir det biologi B och filosofi i skolan. 2 ganska tråkiga ämnen, och biologin är så svår att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Iof är det en B kurs, men hallå, en B kurs ska inte vara så jäkla tillkrånglad, däremot en C kurs. Jag som läser både svenska C och samhäll C kan utan tvekan säga att det är fett mycket lättare än vad biologin är, även om det är helt olika grejer man läser.

Senare blir det stallet och förmodligen en lugn kväll. Känner mig fortfarande inte helt bra i halsen.


Bye so long.

some pictures ;)



                                                                     


söndag kväll

Slut på film tittande. Jag har nu förflyttat mig från soffan till sängen och här ska ja nu stanna i några timmar.

Imorgon är det dags för skola igen, känner mig oerhört taggad. Dock så närmar sig sportlovet, om man ska tänka positivt. Den här veckan som kommer ska ja försöka bli klar med lite arbeten som hänger över mig. Vill inte ha något kvar när lovet kommer. Ska även försöka börja skriva på min idrotts uppsats, den ska bli klar någon gång innan studenten, men det är skönt att bli av med den, jag får en liten vibb om att det kommer vara mycket i skolan lite längre fram i vår och då är det skönt att vara av med den.


                                          Jag ska försöka lägga upp lite bilder från den här helgens fester, så håll utkik :)



  Lite sådär små coolt örhänge va ? ;)

mitt liv

Min hals värker och värker, inte för att jag har ont i halsen på det sättet utan för att ja hostar så mycket. Ikväll ska ja som sagt bara ta de väldigt lugnt. Ska kolla på den nya beck filmen som dem visar ikväll, kul med en film som man inte sett 1000 gånger tidigare. Jag älskar alla andra Beck & Wallander filmerna så hoppas den här är lika bra.

Stallet gick bra, stod länge ute i hagen med gullungarna. Klappade lite extra på M eftersom vi inte vet vilken dag hon kommer få flytta till himmlen, sorgligt det där och jag vet precis hur det känns. Försökte även ta lite bilder på Vårtan, de va ett tag sen nu. Jag har bestämt mig för att ta redigt mycket bilder nu när hon är föl, sen helt plötsligt är hon stor och då är de kul å kunna gå tillbaka och kolla. 
Men som vanligt ska hon förfölja mig så fort ja visar mig inne i hagen, hon är verkligen "mammas barn". Kommer någon annan häst i närheten trycker hon sig ännu närmre mig och visar att jag faktiskt tillhör henne :) Därför är det alltså ganska svårt att få någon bra bild på henne, lyckades få något bra kort iaf :)


mayhem

Igår var jag på hotellet. Kvällen var rolig, jag gillar verkligen dem där människorna, det är alltid kul å va med dem.

Natten var väl mindre rolig, förstår inte varför du ska vara så hård mot mig och alltid när vi dricker. Jag tycker om dig jätte mycket, men du ger mig inte ens en chans att förklara. Jag känner mig jätte elak trots att jag inte har gjort något. Jag vill verkligen inte att du ska vara arg på mig, men det finns inte så mycket jag kan göra nu. Det är väl ditt val, men ja finns här om du ångrar dig.


Ikväll ska ja nog bara ta de lugnt, kolla på någon film eller nått sånt. Jag har fortfarande värsta hostan och jag orkar inte bli sängliggandes hela nästa vecka. Kanske händer det något kul nästa helg, vi får se :)


Nu ska ja klä på mig och åka ut till min lilla häst, behöver lite frisk luft också känner ja.

RSS 2.0